Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

Pas mus ju vis dar yra verysad.gif As jau ismeciau visus savo produktus su tais draugeliais, net neseniai prieskoniais atsikraciau (sveriami, bet ne is Maksimos, laikiau metaliniam indelyje nuo arbatos). Beda ta, kad kitiems namiskiams dzin. Pagalvojo, kad kadangi viena karta sutvarkem tai viskas, ju neber, ir ant stalo KAIP TYCIA laiko: batona, dziuveselius, sausus pusrycius... zodziu tarsi jauka kandims doh.gif Namiskiu sezamu seklose irgi buvau radusi tinkleliu, ismeciau. Ir pasakiau, kad perziuretu prieskonius, tai sako: tai ka, gal viska ismesti?! Zodziu prieskoniu jiems gaila, o kad valgo juos su mesyte, tai cia turbut maziau svarbu. Trumpai tariant as galiu ismesti visa SAVO maista, bet kandys ir toliau sekmingai dauginsis namiskiu maiste. Buvau sumasciusi prisipirkti ir tu feromoniniu dalykeliu, bet kas is to, kad iseisiu visokiom priemonem kruva pinigu, bet kad reikia, kad visi su jom kovotu, o ne toliau maitintu doh.gif

Levandu "daikciuku" kazkokiu maciau ir Maximoj (kokia ironija) ir Senukuose. As maksimoj nusipirkau levandu eterini alieju ir prilasinau ant pop. nosinaites, dabar dvokia spinteleje. Kazin kiek efektyvu, nes Lietuvoj daugiausia parduoda drabuzinems kandims atbaidyti, o kaip suzinoti ar veikia tas maistines? g.gif

Feromonu spastai skirti skraidantiems patineliams privilioti, jie galvoja, kad ten ju pana laukia ir lekia i pasimatyma su.... klijais. Zodziu berniukai skraiduoliukai prisiklijuoja, o moteriskos laukia kada gi jas kas nors apvaisins... laukia nesulaukia berneliu is karuzio begriztant... graudi istorija, sakyciau cray.gif Bet kirminuku tas neveikia, jie ir toliau laimingi sliauzioja. Bet kai nebebus apvaisintu kandziu, po truputi visi isdves ir visi ilgai ir laimingai gyvens (isskyrus kandis).
Tai va dar mastau ar pirkt ar nepirkt ta dalykeli... butu gerai, zinoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 07 17, 17:24)
Feromonu spastai skirti skraidantiems patineliams privilioti, jie galvoja, kad ten ju pana laukia ir lekia i pasimatyma su.... klijais. Zodziu berniukai skraiduoliukai prisiklijuoja, o moteriskos laukia kada gi jas kas nors apvaisins... laukia nesulaukia berneliu is karuzio begriztant... graudi istorija, sakyciau  cray.gif  Bet kirminuku tas neveikia, jie ir toliau laimingi sliauzioja. Bet kai nebebus apvaisintu kandziu, po truputi visi isdves ir visi ilgai ir laimingai gyvens (isskyrus kandis).
Tai va dar mastau ar pirkt ar nepirkt ta dalykeli... butu gerai, zinoma  g.gif

Paskaičiavau, kad vieni spąstai apie 3 dolerius išeina, kai 6 imi. Vis mąstau užsisakyt per ebay. O kai tos kandys prilimpa, tai nudvesia ar kaip pelės ten spurda? Ir ką su jom daryt? Nukrapštyt?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 07 18, 11:37)
Paskaičiavau, kad vieni spąstai apie 3 dolerius išeina, kai 6 imi. Vis mąstau užsisakyt per ebay. O kai tos kandys prilimpa, tai nudvesia ar kaip pelės ten spurda? Ir ką su jom daryt? Nukrapštyt?

As tai jei siusiuosi, tai tik is UK. Kandys prie lipnaus lapelio prisiklijuoja ir nebegali nuskristi atlikti reikalu. Paskui kai risirenka didele kompanija, ta lapeli ismesti ir ideti nauja. Nezinau ar spurda, gal kazkiek spurda, vistik nemalonu, kai klijai prie uzpakalio prilimpa lotuliukas.gif bet tai galima juos pritreksti ir tiek, kad ilgai nesikankintu. svarbu paciai neprisiklijuoti
Atsakyti
Sveikos,

turėjom ir mes šitų draugelių, regis, išsinaikinom, išmetėm visą maistą iš namų, visas spintas spinteles pakampes išvalėm, radom "lizdą", išnaikinom, visur kažkokių spąstų, levandų maišelių pristatėm, iš birių produktų tik ryžius vartojam ir šaldytuve laikom. ir ką jūs manot? praėjo pora mėnesių ir vėl vienas antras trečias išskrenda iš kažkur.. doh.gif

ieškojau, kur veisias - niekur nieko nesimato, jokių produktų spintelėse nėra g.gif

gal kas (geriausia iš Vilniaus) norėtų pasikooperuot pirkt tų spąstų iš ebay? Galėčiau pati užsakyt, nes jau baisu namo grįžt, nes nežinai, kiek draugelių vėl po namus skraidys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 07 18, 11:13)
As tai jei siusiuosi, tai tik is UK.

O kuo iš JAV blogai?

QUOTE(plastmasine_gele @ 2010 07 18, 11:49)
gal kas (geriausia iš Vilniaus) norėtų pasikooperuot pirkt tų spąstų iš ebay? Galėčiau pati užsakyt, nes jau baisu namo grįžt, nes nežinai, kiek draugelių vėl po namus skraidys  doh.gif

Tai kooperuojamės. Kokie tave konkrečiai domina? Aš nusižiūrėjau Catchmaster iš JAV ebay, bet gal kiti geresni? Kiek tu nori imti?
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 07 18, 12:27)
O kuo iš JAV blogai?
Tai kooperuojamės. Kokie tave konkrečiai domina? Aš nusižiūrėjau Catchmaster iš JAV ebay, bet gal kiti geresni? Kiek tu nori imti?

realiai, nelabai apie juos skaičiau, tik kiek šitam forume smile.gif tai nelabai yra skirtumo, kokias imt, svarbu, kad veiktų ir žinom, kad visiškai piniginės neištuštintų smile.gif
Atsakyti
Aš kiek žiūrėjau, man pigiausiai gaunas iš JAV pirkti. Parašiau paklausimą, ar tikrai siųs į Lietuvą ir jei taip, imsiu. Tada galėsim pasidalint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 31 liepos 2010 - 10:49
As is USA nebeperku, nes kai visuotine krize prasidejo, man nei vienas siuntinys iki manes nedaejo. Net siulu meginukus kazkas nukniso, tai pamaniau basta, ner cia ko daugiau siuntinetis. Be to is UK daaaug greiciau gaunu.

As is cia ketinau pirkti naturalu-eko purskala ir vienerius spastus, uzklausiau, tai siuntimas berods 9 svarai doh.gif Kazin kiek siuntimas perkant vien spastus... g.gif

http://www.stopmoths...trol/C4-1-0.htm
Papildyta:
Galima aisku ir is Ebay:

http://shop.ebay.co....-All-Categories
Papildyta:
Dar masciau del sito:

http://cgi.ebay.co.u...=item35aaa31735

Tik kazin kokia ten firma? kazkoks neaiskus dalykas. bet pagal atsiliepimus srendziant tai turetu buti neblogai
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 07 18, 14:05)
Aš kiek žiūrėjau, man pigiausiai gaunas čia pirkti. Parašiau paklausimą, ar tikrai siųs į Lietuvą ir jei taip, imsiu. Tada galėsim pasidalint.

Is ten 6.98 $ siuntimas
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 07 18, 15:22)
Is ten 6.98 $ siuntimas

Tai čia dar nedaug, kiti nori ir 13 dol. už siuntimą.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 07 18, 20:31)
Tai čia dar nedaug, kiti nori ir 13 dol. už siuntimą.

Sveikos wink.gif
pas mane jos irgi užsiveisė ...nes vis atidarau spintelę ir žiūriu viena kita išskrenda..o neseniai buvau atradusi arbatos dėžutėj metalinėj..niekaip nesuprantu kokiu būdu ten pateko, taip pat net kambary burunduko maisto pakely radau.. blink.gif nežinodavau kas per daiktas, bet šiandien brrr, pasiskaičiau čia pas jus viską ir supratau pagaliau... taigi, grįšiu namo ir imsiuos prevencijos smile.gif
ir dėl tų feromoninių juostelių, norėčiau irgi pirkti, tad galim kooperuotis, esu iš Vilniaus wink.gif tik klausimas, kiek jų reikia?
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2010 07 19, 11:43)
Sveikos wink.gif
pas mane jos irgi užsiveisė ...nes vis atidarau spintelę ir žiūriu viena kita išskrenda..o neseniai buvau atradusi arbatos dėžutėj metalinėj..niekaip nesuprantu kokiu būdu ten pateko, taip pat net kambary burunduko maisto pakely radau..  blink.gif  nežinodavau kas per daiktas, bet šiandien brrr, pasiskaičiau čia pas jus viską ir supratau pagaliau... taigi, grįšiu namo ir imsiuos prevencijos smile.gif
ir dėl tų feromoninių juostelių, norėčiau irgi pirkti, tad galim kooperuotis, esu iš Vilniaus wink.gif tik klausimas, kiek jų reikia?

O jūsų arbata kartais ne Maximoj sveriama pirkta? Pas mane tokioj irgi atsirado, buvo sandarioj dėžutėj...

Vis neatsako tas pardavėjas, bandysiu pirkti per ebay tuos spąstus. Sumokėjau, gavau patvirtinimą, kad šiandien išsiųs. Dvi dienas nemačiau kandžių, bet turbūt todėl, kad nelendu į spintelę ir stalčių, kur jos būdavo.

Kai gausiu tuos spąstus, galėsiu kokius 2-3 parduoti (paėmiau 6).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 19 liepos 2010 - 13:24