Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

QUOTE(Junda @ 2010 07 21, 19:07)
Nu gal geriau tegul jau tų kirmėlių nerenka, nes viena kai kandis atskrenda ir prilimpa, o kita kai iš visų galų pradės šliaužti kirmėlės į vieną punktą, o jei jų daug, tai gali būti toks tautų kraustymasis visai nemalonus žmonėms smile.gif

Junda, kurias konkrečiai užsisakei? aš galvoju gal irgi per ebay pasiimsiu, o kiek liks, parduosiu čia tada, manau atsiras, kam reikia smile.gif gal bent šitie spąstai padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(plastmasine_gele @ 2010 07 21, 19:09)
Junda, kurias konkrečiai užsisakei? aš galvoju gal irgi per ebay pasiimsiu, o kiek liks, parduosiu čia tada, manau atsiras, kam reikia smile.gif gal bent šitie spąstai padės  g.gif

Manau, paklausa tikrai yra ir ji tik didės iki rudens, maximoj dar daug produktų su kandim! Užsisakiau Catchmaster, ankstesniuose postuose esu įdėjus nuorodą, iš ko konkrečiai pirkau.
Atsakyti
Sveikos,jungsiuos prie jūsų.Kol supratau apie kokias kandis šnekat,galvojau tas kur vilnonius rūbus griaužia.Pas mane ju atsirado pernai,nuo džiovintų vaisių.Ir niekaip neišnaikinu verysad.gif
Atsakyti
Liudna, kad tenka priimti dar viena nukentejusiaja nuo maximos augintiniu... 4u.gif

Kaip ten su feromonais? ar jau gavot kuri?
Atsakyti
Oi pasirodo yra visa likimo draugių kompanija, o aš maniau kad čia pas mane vieną jų maiste užsiveisė...
Iš pradžių buvo kaip pramoga - iš kažkur atsiranda kandis, katinas turi veiklos kol ją nusikrapšto ir suėda, o mes su MB juokdavomės kai jisai kniauksėdamas stebėdavo skraidantį kandį, kol paskui jų pradėjo rastis daugiau ir daugiau... Tai sugalvojau patikrinti sieninę spintą, iš kurios jos vis išskrisdavo umn.gif swoon.gif Į smulkmenas nesigilinsiu, esmė tokia kad koks nors bomžas gal ir apsidžiaugė prie konteinerio radęs didelį maximinį maišelį pilną kruopų, dribsnių, sausų pusryčių ir t.t. Baisiausia, kad zarazos net nepraplėštuose pakeliuose ir maišeliuose įsiveisusios buvo bijau.gif išvaliau spintelę su valikliu ir tikėjausi laimėjusi kovą, o žiūriu čia tik kovos pradžia, nes vėl šiandien 2 iš spintos išlėkė doh.gif žodžiu, einu lauro vainikų pinti, o rytoj lėksiu į pardę ieškoti visokių kitokių prevencinių priemonių doh.gif
Atsakyti
Sveikos, feromonų spąstus jau turiu, per 10 d. atėjo iš JAV, viskas tvarkingai. Jie tokie visai nemaži, didelio vyro delno dydžio. Rašo, kad veikia per 4 metrų atstumą, tai kaip ir nereik daug statyt namie, vienų užtenka, nebent į kokią nors labai uždarą spintelę ar stalčių dėti papildomai. Turiu 4 atliekamus spąstukus, kam reikia, rašykit AŽ. Nesiunčiu, veiksmas Vilniuje.

Pas save pasistačiau prieš valandą, dar kol kas niekas neįkliuvo, bet nestebina, nes prieš dieną su vyru iki 2 val. nakties negailestingai viską šveitėm actu ir pusę produktų išmetėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 28 liepos 2010 - 11:13
Viską išvalyt, tada ilgiau palaikyt saulėj, bet kad vėjai-skersvėjai pūstų. Dabar tų visokių purškalų nuo kandžių - nors vežimu vežk, negi nepadeda?
Atsakyti
QUOTE(Mauryte @ 2010 07 28, 16:49)
Viską išvalyt, tada ilgiau palaikyt saulėj, bet kad vėjai-skersvėjai pūstų. Dabar tų visokių purškalų nuo kandžių - nors vežimu vežk, negi nepadeda?

Kad čia dauguma apie maisto kandis šneka, ant maisto gi nepurkši... ir neišvėdinsi ant saulės smile.gif

Išbandžiau šiandien tuos spąstus, veikia, pamačiau kandis sėdi naujame neatidarytame Skanėjos Tailando ryžių pakelyje, prakirpau ir išleidau, nuskrido tiesiai į spąstus ir prilipo. Dar antrąsyk perkrėčiau viską ir radau visuose Galintos ir Axa dribsniuse kirmeliu.
Atsakyti
Jus drasi, kad dribsnius perkat lotuliukas.gif Man jau seniai visu grudu, miltu, dribsniu ir t.t. fobija lotuliukas.gif

O kuriam rajone esat? gal paimciau spastuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 07 28, 21:07)
Jus drasi, kad dribsnius perkat  lotuliukas.gif Man jau seniai visu grudu, miltu, dribsniu ir t.t. fobija  lotuliukas.gif

O kuriam rajone esat? gal paimciau spastuku  g.gif

Nors viską viską iškratėm ir actu išvalėm, primėtėm gailių, laurų, padėjus tuos spąstus ėmė iš kažkur rastis kandys. Spąstai per parą sugavo 11, o aš 5... Seniau tiek nebūdavo... Tai arba dėl tų spąstų jos visos sulėkė iš visų galų, arba aš jau nebežinau kas daros. Kita vertus, išgaudys visas ir bus ramu gal?

Spąstai jau visi užsakyti/paimti.
Atsakyti
na merginos žiūrėsiu kas bus...prieš pastatant spastukus atidariau spintelę,tokią nenaudojamą beveik,palubėj,kad išvalyčiau viską doh.gif gal kokių 50 išskrido...visas sugaudėm kiek matėsi,maistą į konteinerį,o gerą į kamerą sudėjom,gal kiaušiniai likę sušals.Bjauru nerealiai doh.gif
Atsakyti
Pirmą dieną su spąstais pagavau 11, antrą dieną nė vienos, trečią dieną atsitiko kažkoks košmaras. Turėjom daug svečių, virtuvė kartu su svetaine. Vėlai vakare kaip pradėjo kandys iš visur skrist, visi tik daužyt, spąstuose įkliuvo 40, o išdaužėm be skaičiaus. Iš kur??? Jei viskas išvalyta ir išmesta???? Toks jausmas buvo, kad iš lauko skrido tuntais, kur pažvelgsi visur skraido arba sėdi... O kokia gėda prieš svečius, turbūt pamanė, kad čia pas mus visai kirmėlynas... Dar vis turiu tokią viltį, kad visos likusios įklius į spąstus ir kirmėlių nebus, bet jei čia skrenda jos iš lauko?
Atsakyti