Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

tai spinteles reikia plauti ne su feiriu, o su sodos ir acto mišiniu,o be to "pereiti" ne tik spinteles kur laikomos kruopos,bet ir visas spintas,nes būna ir ten sulindusios.Pas mane irgi laikas nuo laiko jos apsilanko.Tai pirmiausia išmėtau kruopas ,vaflius ir kt. produktus,po to pereinu prieškambario spintą ,batų dėžę ,dar kartais ir spintas visas išverčiu,viską išvalau ir nėra jų keliems mėnesiams,bet tik užsiperku kokių kruopų ir vėl jų pilna....neįsivaizduoju iš kur jos lenda... blink.gif
Atsakyti
Ale pas anyta kad prilipo tam namely kandziu! blink.gif doh.gif
Atsakyti
Nu klausykit.... kai tik padejau ta nameli ant spinteles aukstai... tai pradejo lyst kandys is kazkur blink.gif jau du prilipo namely, dar du taip uzmusiau... veiksmingi namukai thumbup.gif spintele dar isvalysiu...
Atsakyti

aš šiandien irgi jau užsisakiau pagaliau šių priemonių, tikiuos, taip pat padės.. nes šiandien vėl iš kažkur lyst tie parazitai pradėjo :/

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 23, 20:14)
Nu klausykit.... kai tik padejau ta nameli ant spinteles aukstai... tai pradejo lyst kandys is kazkur  blink.gif jau du prilipo namely, dar du taip uzmusiau... veiksmingi namukai  thumbup.gif spintele dar isvalysiu...

Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2010 08 18, 13:13)
Kandžių pilnas kambarys doh.gif . Jos išlenda tamsoje, skraido, tupi ant lubų, poruojasi, o į spastus nelenda. Netyčia užklydo tik trys doh.gif .

O ten gal rūbų kandys? Joms, kiek suprantu, nameliai yra kiti, šitie turbūt netinka, nes parašyta tik maistinėms kandims.

Aš tai padariau išvadą, kad pas mus iš lauko skrenda tuntais, po mėnesio stebėjimo tuo absoliučiai įsitikinau. Įdomiausia, kad mūsų name beveik nėra apgyvendintų butų, o į mūsų pusę išvis pora langų tik išeina tų, kurie apgyvendinti. Tai darau išvadą, kad arba jos šiaip gamtoj veisiasi, arba iš priešais stovinčio namo atlekia, užuodusios namelį...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 08 25, 10:12)
O ten gal rūbų kandys? Joms, kiek suprantu, nameliai yra kiti, šitie turbūt netinka, nes parašyta tik maistinėms kandims.

Aš tai padariau išvadą, kad pas mus iš lauko skrenda tuntais, po mėnesio stebėjimo tuo absoliučiai įsitikinau. Įdomiausia, kad mūsų name beveik nėra apgyvendintų butų, o į mūsų pusę išvis pora langų tik išeina tų, kurie apgyvendinti. Tai darau išvadą, kad arba jos šiaip gamtoj veisiasi, arba iš priešais stovinčio namo atlekia, užuodusios namelį...

Bet kad tie nameliai veikia - tai faktas... tikrai sutraukia kandis.. jei kas uzsakytu kada dar, tai paimciau dar...
Atsakyti
Ne, tai maistinės kandys - didesnės ir tamsesnės už drabužines. Dabar namelyje jau apie 20, bet kiek dar skraido aplink doh.gif . Skraido tik tamsoje. Galvojau, kad lėks ciūgliais, bet , atrodo, papuola tik atsitiktinai g.gif . Na, bet vis geriau, negu nieko.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2010 08 25, 09:12)

Jūs visiškai teisi, jos tikrai skrenda iš lauko g.gif
Atsakyti
Labas mamytėms,

Feromoninę gaudyklė naudoju jau kelis mėnesius. Jos tikrai veikia, apačioje rasite keletą paveikslėlių, kaip įkliuvusios kandys gaudyklėje (kitaip kapinynas vadinu) atrodo g.gif ir paveiksliukas kokia gaudyklė naudota.

kaip matot gaudyklė veikia puikiai, sakyčiau gal net ir per gerai. Toks įtarimas, kad jos iš lauko atskrido, nes namuose tiek jų nebuvo unsure.gif
Kaip kažkas rašė temoje, kad kaimynų kandis prisiviliojam biggrin.gif

Tarp kitko, jei pas ką tų kandžių apmažėjo tai priežastis tame - atvėsęs oras. Idealiausia dauginimosi temperatūra 30C ir daugiau (atminkim kad šios maistinės kandys atkeliavusios iš Indijos, kitur jos ir vadinamos indiškomis kandimis). Pastaruoju metu nukritus temperatūrai jų aktyvumas sumažėjęs.

Kaip ten bebūtų bet po poros mėnesių jų nebeliko. Po paskutinio pakeitimo gaudyklės jau kelios savaitės tik du lavonėliai. ax.gif
Taip pat nematau namuose ir skraidančių kandžių.

user posted image
user posted image
user posted image

---

i 
Pastaba: skelbimams skirta Skelbimų lenta.
Moderatorė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 31 rugpjūčio 2010 - 21:16
as noreciau gaudykliu, nes jau nezinau ka daryti virtuveje doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat turėjau šių kandžių. siaubas!!! išmečiau visas kruopas, miltus. Pridėjau nuvalyto česnako skiltelių, tai dingo. Tikiuosi nebesugrįš smile.gif
Atsakyti
Laba diena,ech tos kandys buvo ir pas mane ju virtuvej,kai perkate parduotuveje kruopas atkreipkite demesi papurtykite maiseli nes as ju parsinesiau vienakart is parduotuves doh.gif

Dar pastebejau kad atskrenda is kaimynu per ventilecine anga,tai vyras uzdejo smulkias groteles nebeilenda ax.gif

Dar jos atskrenda is lauko,vakare vasara kai dirbu atsidarau langa tai jos buriais skrenda i vidu doh.gif tik tos is lauko riebesnes doh.gif

Dar visas kruopas miltus viska viska laikau sandariauose indeliuose biriems produktams tai kuri laika pas mane ju nebera,visas spinteles issivalau kiekviena kampeli na zodziu bijau as ju unsure.gif

Atsakyti