Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

QUOTE(agniuciukas @ 2008 08 28, 10:23)
taip taip, ir prieskoniuose radau - netgi sultinio kubeliu pakuoteje viena lerva isisukus buvo... fui kaip ziauru... dabar jau nieko nebera toj spintutej, bet sian ryte viena bjaurybe viduj radau.. nu kol kas nelenda lauk is tos spintutes, bet is kur joje randasi, kai viskas isvalyta, tai man paslaptis..  g.gif

ir as nesuprantu, muset tupi kokiam uzkabory, kur nematom, ir po viena lenda. Atrodo isdauzau ir nieko, poto vel nauji. Reikia jauciu spintute kasdien tikrint ar yra nauju lervu ir kasdien su actu valyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 08 20, 14:23)
pas mus tas pats. siaubas siaubelis. O kazin ar tie kur is kruopu gali veliau ant rubu persimest? o gal kai kruopose gime kruopas tik ir es  g.gif

nu neduok dieve dar i rubus g.gif bet matau kad maistines ir yra maistines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(just mamukass @ 2008 08 28, 22:01)
nu neduok dieve dar i rubus g.gif bet matau kad maistines ir yra maistines doh.gif

tikiuosi tu teisi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuciukas @ 2008 08 28, 11:23)
taip taip, ir prieskoniuose radau - netgi sultinio kubeliu pakuoteje viena lerva isisukus buvo... fui kaip ziauru... dabar jau nieko nebera toj spintutej, bet sian ryte viena bjaurybe viduj radau.. nu kol kas nelenda lauk is tos spintutes, bet is kur joje randasi, kai viskas isvalyta, tai man paslaptis..  g.gif

visur ju pilna, radau kavoj, druskoj, visuose prieskoniuose, miltuose, makaronuose ir t.t.joms nera ribu schmoll.gif
tai turbut prideta kazkur kiausineliu, kuriu nematyt, paskui turbut issirita dziaugsmeliai doh.gif o kobra tai tik kandis isnaikina, o kiausineliu ne... doh.gif
Atsakyti
o aš niekaip nesugebu surasti kur pas mane tos kandys veisiasi doh.gif niekaip, visur apžiūrėjau ir nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 08 30, 21:10)
o aš niekaip nesugebu surasti kur pas mane tos kandys veisiasi doh.gif niekaip, visur apžiūrėjau ir nerandu doh.gif

tai gal ne pas tave? pas mus pro ventiliacijos angą atskrisdavo doh.gif
Atsakyti
oj zinokit jau kelios dienos nei vieno kandzio neberandu. aisku, gal per anksti dziaugiuosi, bet kiekviena karta nuejus i virtuve ir patikrinus spinteles taip gera palieka smile.gif tai arba jiem rimtai rugsejis stuktelejo, arba as juos isnaikinau (butu jega), arba siuo metu tik skraiduoliu nera, o kiausineliai kur nors paslepti guli.. na manau savaites begy paaiskes viskas biggrin.gif
Atsakyti
pas man ir buvo ziaurumelis. atsirado is lukstentu saulegrazu. bet jos labai ilgai gulejo, tai matyt nuo senatves kandys uzsiveise. radau ir rubuose. beje saulegrazos buvo kambaryje, tai atsirado lervu rubuose. issivaliau spinta, rubus i balkona ismeciau, bet blyn vistiek praskrenda viena kita. reik nusipirkt ir man tu kedru pabandyt, nes jokiu priemoniu nenaudojau (na isskyrus nieko kito neturejau tai ispurskiau smirdanciais kvepalais lotuliukas.gif ) beje 100 procentu padeda naftalinas (visos zinot ta smarve) ci kur pas mociutes buna toks spintoj kvapas laaabai smirdantis doh.gif
bet dabar berods yra naftalino tabltes kazkokios, tai sake jos lyg nesmirda, bet kandis naikina. o kur ieskot nusipirkt tai tikrai nezinau. gal yra kokioj vaistinej. na ta prasme veterinarijoj. reiks pazet

beje jei spintelese pas jus is kazkur atsiranda, tai pabandykit isimti spinteles lentyeles. nes tos lervos bet kokiam tarpelyje. as radau ir spinteliu vyriuose, ir tarp lentyneliu. zodziu visur tos bjaurastys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xmiaux: 04 rugsėjo 2008 - 18:34
QUOTE(xmiaux @ 2008 09 04, 19:31)
pas man ir buvo ziaurumelis. atsirado is lukstentu saulegrazu. bet jos labai ilgai gulejo, tai matyt nuo senatves kandys uzsiveise.  radau ir rubuose. beje saulegrazos buvo kambaryje, tai atsirado lervu rubuose. issivaliau spinta, rubus i balkona ismeciau, bet blyn vistiek praskrenda viena kita. reik nusipirkt ir man  tu kedru pabandyt, nes jokiu priemoniu nenaudojau (na isskyrus nieko kito neturejau tai ispurskiau smirdanciais kvepalais  lotuliukas.gif  )  beje 100 procentu padeda naftalinas (visos zinot ta smarve) ci kur pas mociutes buna toks spintoj kvapas laaabai smirdantis  doh.gif
bet dabar berods yra naftalino tabltes kazkokios, tai sake jos lyg nesmirda, bet kandis naikina. o kur ieskot nusipirkt tai tikrai nezinau. gal yra kokioj vaistinej. na ta prasme veterinarijoj. reiks pazet

beje jei spintelese pas jus is kazkur atsiranda, tai pabandykit isimti spinteles lentyeles. nes tos lervos bet kokiam tarpelyje. as radau ir spinteliu vyriuose, ir tarp lentyneliu. zodziu visur tos bjaurastys

sakot naftalino tabletes, tikiuos vertas dėmesio dalykas bigsmile.gif reiks paieskoti ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2008 08 27, 01:12)
turiu ir aš tą gėrį verysad.gif Ir nebeturiu jėgų su jomis kovoti verysad.gif

Mane kaip tikrą lietuvę guodžia tik tai, kad aš ne viena tokia biggrin.gif .

Ir mane kaip renatukasss paguodė mintis, kad ne man vienai tokia bėda liezuvis.gif Nežinojau, kad kandys kruopas ėda doh.gif : pamačiau jų skraidžiojančių, mušiau, mušiau bash.gif Nepadėjo cray.gif Pradėjau rūbų spintose kuistis, gerai, kad vyras pasakė, jog čia maistinės kandys. Tik nežinau, kaip jis atskyrė blink.gif Vakar patikrinau savo kruopas ir... ko tik neradau mega_shok.gif Kruopas išmečiau, spintelę su actu išvaliau, dar levandų aliejaus pripyliau. Žiūrėsiu, kas bus g.gif Šiandien įlindau pažiūrėti, ar mane vieną tokia bėda užpuolė ir jus radau biggrin.gif Dabar bijau namo eiti, nes pagal tai, ką rašote, tos kandys ėda viską ir jų išnaikinti neįmanoma bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 09 10, 17:45)
Ir mane kaip renatukasss paguodė mintis, kad ne man vienai tokia bėda liezuvis.gif Nežinojau, kad kandys kruopas ėda  doh.gif : pamačiau jų skraidžiojančių, mušiau, mušiau bash.gif Nepadėjo cray.gif Pradėjau rūbų spintose kuistis, gerai, kad vyras pasakė, jog čia maistinės kandys. Tik nežinau, kaip jis atskyrė blink.gif Vakar patikrinau savo kruopas ir... ko tik neradau mega_shok.gif Kruopas išmečiau, spintelę su actu išvaliau, dar levandų aliejaus pripyliau. Žiūrėsiu, kas bus g.gif  Šiandien įlindau pažiūrėti, ar mane vieną tokia bėda užpuolė ir jus radau biggrin.gif  Dabar bijau namo eiti, nes pagal tai, ką rašote, tos kandys ėda viską ir jų išnaikinti neįmanoma bijau.gif

imanoma!! tik nepasiduodam, gerai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agniuciukas @ 2008 09 10, 18:19)
imanoma!! tik nepasiduodam, gerai?  tongue.gif

Gerai. Nepasiduodam. Mes toms kandims box.gif
O jei rimtai, tai vakar grįžusi namo, vėl jų radau, bet jau daug mažiau skraido. Žiūrėsiu, kaip bus toliau g.gif
Atsakyti