Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(hakura @ 2008 04 10, 16:53)
As tresiau, bet gelytem schultz labiau patiko  smile.gif

As irgi norejau schultz, bet sumaise ir ne tas man nupirko verysad.gif tai dabar bijau jomis tresti, kad nenumarinciau geliuku, man jos kazkokios negirdetos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 14:34)
na cia kazkuri, dabar nepamenu, tai su ziedinkociu atsargiai persodino g.gif tai sake zydi iki siol g.gif
na man tai irgi nieko nesako schmoll.gif bet jo manymu gelynus reiktu apeit tongue.gif

As persodinau ir sakau na kad nieko blogo nenutiko g.gif
Na gal priklauso ir nuo gelytes bukles jei jau ji ten visai be saknu nugeibus tai gal ir reikia nurezti ziedynkoti kaip ir kitoms gelems kad neeikvotu jegu o jei ji normaliai laikosi yra dar gyvibinga tai nieko baisaus jai ten nenutiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 10, 17:01)
As irgi norejau schultz, bet sumaise ir ne tas man nupirko verysad.gif tai dabar bijau jomis tresti, kad nenumarinciau geliuku, man jos kazkokios negirdetos g.gif

Pabandyk, matysi pagal savo gelytes, as naudojau schultz,bet kazkaip ypatingo poveikio gelytems nepamaciau g.gif O dabar nusipirkau Compo su Guanu, aisku gal ir sutapo,bet jau po keliu savaiciu du phalaenopsiai leidzia naujus lapukus ir kazka dar augina sonuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 10, 16:06)
Pabandyk, matysi pagal savo gelytes, as naudojau schultz,bet kazkaip ypatingo poveikio gelytems nepamaciau  g.gif  O dabar nusipirkau Compo su Guanu, aisku gal ir sutapo,bet jau po keliu savaiciu du phalaenopsiai leidzia naujus lapukus ir kazka dar augina sonuose  thumbup.gif

O cia tai teisybe parasei kiek laisciau su visokiom trasom poveikio jokio o kai su sitom trasom palaisciau is kart pradejo augti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 10 balandžio 2008 - 16:10
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 10, 15:38)
Mane tai netoli gėlių už rankos paima ir veda į priešingą pusę, sako jau ir taip gėlių nėr kur statyt. Jis dar nežino, kad vakar 3 sanpaulijas nusipirkau, 4 užsisakiau, o gimtadieniui gaus orchidėją ax.gif  Bus jam į komandiruotes važinėti.

Pas mane panasiu budu namie du suniukai atsirado, o dabar jau ir gelytes pradeda keliauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 10, 16:09)
Ar esate bande trasas orchidejoms "Substral"? g.gif Ar jos geros?

Sveikute 4u.gif Kaip Kerincioji minejo as naudoju Substral trasas savo orchidejom ax.gif Galiu pasakyti,kad geros trasos thumbup.gif
Atsakyti
As vedinau namus ir viena zydinti pheneolipsi i kita kambari isnesiau, kadangi ten retai einu, tai tris dienas prabuvo ant palanges, o dabar ziedai nukrito verysad.gif

idomu kodel?
visada laikau jas ant palanges, uz kurios istiklintas balkonas, o ten kur pabuvo, uz lango balkono jau nera. kambariuose silta buvo, skersvejo negavo.. negi tik del to, kad langas nepatiko? doh.gif
o kita sau sekmigai toliau ziedus krauna, laukiu kol praskleis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 10, 16:01)

Bent jau Norvegijoj Substral labai populiarios rolleyes.gif , tik as, reklamos auka tongue.gif , pasidaviau forumo itakai ir is LT atsiveziau Schultz. augo mano gelytes ir su substral, tik su schultz pradejo daugiau ziedkocius leisti. Arba sutapimas, nes persikraustem i nauja nama ir jom vieta labiau patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 10, 18:00)
Bent jau Norvegijoj Substral labai populiarios  rolleyes.gif , tik as, reklamos auka  tongue.gif , pasidaviau forumo itakai ir is LT atsiveziau Schultz. augo mano gelytes ir su substral, tik su schultz pradejo daugiau ziedkocius leisti. Arba sutapimas, nes persikraustem i nauja nama ir jom vieta labiau patiko  g.gif

Teks isbandyti Substral, nejaugi ismesi lotuliukas.gif nors as noreciau, kad labiau ziedkocius leistu bigsmile.gif bigsmile.gif
Skaiciau, kad orchidejoms labiau patinka trasos kuriose azoto, fosforo yra lygiomis dalimis, o maniskese tai azoto 4%, fosforo 2%, kalio 6,6%, yra mikroelementu B,Cu,Fe,Mn,Mo,Zn.
Bandysiu tresti, tikiuosi neisvarys kruva lapu, noreciau sulaukti ir ziedstiebiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane panasiu budu namie du suniukai atsirado, o dabar jau ir gelytes pradeda keliauti

nu mane turbū nukaltų vyras, mes ir taip mažą fermikę turim, o jei dar porą ciuciukų partempčiau blink.gif bash.gif gun_rifle.gif Bet šiaip tu šaunuolė assa.gif new_russian.gif thumb_yello.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

As tresiau, bet gelytem schultz labiau patiko
Aš savo kaktusus su Shultc tręšiu, nasiskundžiu, bet man kažkaip nežydi. Čia tai mano kaltė - žiemą šaltai nelaikau.

O orchidutes tręšiu su "Greenworld" Spezialduger orchideen. Kažkokios vokiškos, labai didelio poveikio irgi nematau. Sekančias su guano pirksiu, kiek klausinėjau - super sakė.
Atsakyti
Patarkit prasau, kaip ten su reanimuojamom gelytem laistymu, pelesis, kaip ir dingo, tai dabar bijau laistyt, ar man tik lapus palaistyt ar maise, kuriuo uzdengiu juos. g.gif Ir kaip daznai man juos laistyt? Lapai tai susirauksleja labai. Patarkit prasau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 10, 13:02)
  as nepaziurejau diena ir sian radau pageltusy virsutiny lapa nuo koto blink.gif  kas jei gali but? kaip nenoriu traukt is vazono verysad.gif  saknys kiek per vazona matyt kad grazios, bet kas vidui..... g.gif

dabar buvau istraukus ja is vazono, saknys tvarkoj unsure.gif tai kudel gi tada lapas gelsta? bet jis kietas, nesuminkstejas.... tuol pulsiu y panika verysad.gif dar niekad neturejau tokiu ussispyrusiu geliu doh.gif
stai kaip tai atrodo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 10 balandžio 2008 - 21:31