Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Siuzi @ 2008 04 10, 12:31)
Daugiau nebeziuresiu i ja kas pusvalandis doh.gif prizadu palikti ramybeje bent jau porai dienu lotuliukas.gif  blush2.gif

geriau ziurek biggrin.gif as nepaziurejau diena ir sian radau pageltusy virsutiny lapa nuo koto blink.gif kas jei gali but? kaip nenoriu traukt is vazono verysad.gif saknys kiek per vazona matyt kad grazios, bet kas vidui..... g.gif
Atsakyti
Labas! Jau kokia trecia savaite auginu faleonopsi, labai gusiai zydi, bet pastoviai apziurineju ar nenutiko nieko blogo. Tokia baime del gelyciu isivariau, nes kiek tik esu pirkusi ar gavusi dovanu, isskyrus dracena nei viena neisgyveno. Netgi raktazoles, pirktos velykom baigia nunykti. Rozytes isgelbejau laiku suskubus isnesti pasodinti lauke. Kazkokios nestiprios geles is parduotuviu ar ka? O gal nemoku auginti? Butu labai galia sios grazuoles, juolab, kad dukrytes dovana is sunkiai sutaupytu pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 10, 14:48)
ne tavo vienos lotuliukas.gif  maniskis tik gryzes is darbo eina saudyt.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir taip iki kol einam miegot.. kosmaras doh.gif

jau pas mus saudimo manija baiges biggrin.gif anksciau budavo susitempiam pas ka nors kompus susijungiam kokius 4-5 ir per naktis doh.gif dieve kai pamenu, bet koks azartas budavo hihihi.gif dabar sakyciau stupid.gif o strateginius ir maniskis iki siol su draugu vis zaidzia doh.gif

siaip kam kas lotuliukas.gif vyrams zaidimai, o mums kvietkos tongue.gif bent jau maniskis tai mane skaito nenormalia lotuliukas.gif ir pro geliu skyrius stengiasi apvest ratu lotuliukas.gif
Atsakyti
ar persodinant gėlytę visada privalu nukirpt žiedynkotį? negi nėra išimčių?šiaip sveikų šaknų liks gana nemažai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 14:09)
jau pas mus saudimo manija baiges biggrin.gif anksciau budavo susitempiam pas ka nors kompus susijungiam kokius 4-5 ir per naktis doh.gif dieve kai pamenu, bet koks azartas budavo  hihihi.gif dabar sakyciau stupid.gif o strateginius ir maniskis iki siol su draugu vis zaidzia doh.gif
siaip kam kas lotuliukas.gif vyrams zaidimai, o mums kvietkos tongue.gif bent jau maniskis tai mane skaito nenormalia lotuliukas.gif ir pro geliu skyrius stengiasi apvest ratu lotuliukas.gif

na del geliu tai jis man nieko nesako, dar kartais nuveza ir nusipirkt.... bet matyt tik del to kad jis pinigus ant kompu praleidzia..... nori kompensuot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 04 10, 15:09)
ar persodinant gėlytę visada privalu nukirpt žiedynkotį? negi nėra išimčių?šiaip sveikų šaknų liks gana nemažai. unsure.gif

na cia kazkuri, dabar nepamenu, tai su ziedinkociu atsargiai persodino g.gif tai sake zydi iki siol g.gif

QUOTE(Iiudna @ 2008 04 10, 15:17)
na del geliu tai jis man nieko nesako, dar kartais nuveza ir nusipirkt.... bet matyt tik del to kad jis pinigus ant kompu praleidzia..... nori kompensuot lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na man tai irgi nieko nesako schmoll.gif bet jo manymu gelynus reiktu apeit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 10, 16:34)
na cia kazkuri, dabar nepamenu, tai su ziedinkociu atsargiai persodino g.gif tai sake zydi iki siol g.gif
na man tai irgi nieko nesako schmoll.gif bet jo manymu gelynus reiktu apeit tongue.gif

Mane tai netoli gėlių už rankos paima ir veda į priešingą pusę, sako jau ir taip gėlių nėr kur statyt. Jis dar nežino, kad vakar 3 sanpaulijas nusipirkau, 4 užsisakiau, o gimtadieniui gaus orchidėją ax.gif Bus jam į komandiruotes važinėti.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 10, 15:38)
Mane tai netoli gėlių už rankos paima ir veda į priešingą pusę, sako jau ir taip gėlių nėr kur statyt. Jis dar nežino, kad vakar 3 sanpaulijas nusipirkau, 4 užsisakiau, o gimtadieniui gaus orchidėją ax.gif  Bus jam į komandiruotes važinėti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif duodi thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiui jau irgi šokas dėl gėlių. Vakar gavau velnių, bet kol grįžo iš darbo praėjo pyktis ir net nebeprasitarė apie gėles.
g.gif Merginos, o galima Miltoniopsį kišti po karštu dušu, jei galima, gal tas padėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailija: 10 balandžio 2008 - 15:15
Ar esate bande trasas orchidejoms "Substral"? g.gif Ar jos geros?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 10, 16:09)

Kiek zinau rasiux000 jomis tresia,kolkas sekmingai auga orchidejos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 04 10, 15:09)

As tresiau, bet gelytem schultz labiau patiko smile.gif
Atsakyti