Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 11, 18:16)
Labas  4u.gif  As noreciau buti pirma eileje cimbidziu  clap.gif Jei dalinsi abu,juos abu priglausiu  ax.gif Siaubingai noriu cimbidzio,o pas tave kaip tik tokios spalvos,kokiu noriu  blush2.gif

aha, jau eilute susidariusi nemenka - mama, brolis, dabar ir tu... blush2.gif
geltonos tikriausiai bus, o rozine - tik 2 gumbus...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 11, 18:34)
aha, jau eilute susidariusi nemenka - mama, brolis, dabar ir tu...  blush2.gif
geltonos tikriausiai bus, o rozine - tik 2 gumbus...

Nieko,as palauksiu 4u.gif Svarbu nepaskutine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 11, 19:00)
sveikos, mielosios, jungiuosi i jusu gretas  smile.gif
turiu 3 phal, 1 dendrobium, 2 cimbidium

phal turiu jau 2 metai, labai jas myliu, jau perzydejo jos po 2 kartus ir dabar vel sukrove ziedus (dideliais ziedais phal) ir vienas jau beveik prasiskleide, 2 kiti phal turi po 1 ir po 2 augancius kotelius.
dendrobium kazkaip vietoj sedi, nors pirkau leisgyve, persodinau, vis laukiu laukiu.. tongue.gif
O cimbidium jau zydintys po 2 sakas ziedu - sviesiai roziskai violetinis ir geltonas mesingais ziedais. Jau reiks dalinti, kai perzydes, nes jau daug gumbu prisiaugino  biggrin.gif

nuotraukytes bus veliau

gal aš čia nusišnekėsiu bet man atrodo kad esu skaičiusi jog cimbų geriau nedalinti, kuo daugiau "bulbų" tuo daugiau žiedynų išleidžia ir tuo gausiau žydi... g.gif
Atsakyti
Tai kur kiminų gauti? unsure.gif dabar paguldžiau ant šlapių servetėlių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 11, 19:15)
Tai kur kiminų gauti?  unsure.gif dabar paguldžiau ant šlapių servetėlių unsure.gif

uzsisakyk is skm mirksiukas.gif www.orchidariumas.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 04 11, 19:25)
uzsisakyk is skm  mirksiukas.gif  www.orchidariumas.lt  blush2.gif

O jūs visos ten perkate kiminus? Kaip sau nenorite, bet tiek pat nauja orchidėja kainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 11, 19:27)
O jūs visos ten perkate kiminus? Kaip sau nenorite, bet tiek pat nauja orchidėja kainuoja  unsure.gif

Na, jei gerai pažįsti kiminus, gali į kokią pelkę sulakstyti mirksiukas.gif ten nemokamai prisirinksi tongue.gif (aš nepiktai 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 11, 19:27)
O jūs visos ten perkate kiminus? Kaip sau nenorite, bet tiek pat nauja orchidėja kainuoja  unsure.gif

Tai uzsisakyk komplekta orchidejos persodinimui,jis berots 8 Lt kainuoja,ten bus kiminu,tau uzteks vienai gelytei tikrai. ir zemes turesi ir vazoneli dar gausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 04 11, 19:32)
Na, jei gerai pažįsti kiminus, gali į kokią pelkę sulakstyti mirksiukas.gif ten nemokamai prisirinksi tongue.gif (aš nepiktai 4u.gif )

nežinau kur pelkės aplink Kauną biggrin.gif o ir kiminus nelabai žinau. dar prisirinksiu kirminų biggrin.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 11, 19:33)
Tai uzsisakyk komplekta orchidejos persodinimui,jis berots 8 Lt kainuoja,ten bus kiminu,tau uzteks vienai gelytei tikrai. ir zemes turesi ir vazoneli dar gausi  4u.gif

Nu gal ir idėja. Tik tiek kad man ne persodinimui, o reanimacijai reikia. Užteks ten to kiekio?
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 11, 19:37)
nežinau kur pelkės aplink Kauną biggrin.gif  o ir kiminus nelabai žinau. dar prisirinksiu kirminų biggrin.gif
Nu gal ir idėja. Tik tiek kad man ne persodinimui, o reanimacijai reikia. Užteks ten to kiekio?

Tikrai uzteks, ju gi nebutina kad kilimas butu biggrin.gif as persodinejau orchidejas,tai man vieno maiselio to uzteko ant dvieju isdelioti ax.gif

Dar va pasiemiau maiseli, gaunasi sauja kiminu,manau turetu uztekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 11 balandžio 2008 - 18:47
QUOTE(Pigalica @ 2008 04 11, 16:44)
Paphiopedilum jų įvairiausių spalvų būna wub.gif

Taip ir galvojau, tik is tolo nebuvau tikra... smile.gif

QUOTE(milabra @ 2008 04 11, 17:55)
Kiminų neturiu, ir net neįsivaizduoju kur jų gauti  doh.gif Ąžuolyne? bet neturiu botų, kad ten įmaknoti  unsure.gif
Nu, einu skaityti.....

Net ne kirminu Azuolyne prisirinktum , o paprasciausiu samanu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Jei nori, as turiu glebiuka kiminu. Nzn, ar uztektu, bet kol kas nesiruosiu niekam ju naudoti, tai galiu perleisti. Kur atvaziuoti zinai....
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 04 11, 19:47)
Jei nori, as turiu glebiuka kiminu. Nzn, ar uztektu, bet kol kas nesiruosiu niekam ju naudoti, tai galiu perleisti. Kur atvaziuoti zinai....

Dėkui. Jei pavyks šį savaitgalį, tai pasuksiu, nr irgi atrodo dar turiu biggrin.gif maudomuko šį kartą neimsiu biggrin.gif
Atsakyti