Kvapai gal ir skanus,bet man labai greit atsibosta

O man taj labaj patiko Fruttini vysninis kuno kremas, nes grejt susigeria, net ir didesni kieki uztepus, ne tajp kajp kitajs issimozojus rejk puse paros rubu nesidet, kad isigertu..o va ta vysniu ir vaniles balzma gavau dovanu, taj nepatiko, nes sutrukinejusiu lupu ne kiek negydo, yra saldus, ko nekenciu, o nauda tik ta, kad duoda visaj nieko spalvyte ir biski kvepia:P
Aš kažkada nusipirkau Frutinni purškiklį kūnui, kokosų ir... (nepamenu) kvapo, tai man labai patiko kavpas, tik jis labai trumpai laikėsi. O po to sumasčiau nusipirkt to patis skonio lūpų balzamą, tai toks š**** siaubas, skonis šlykštus tiesiog, burnoj susivelia net, nu negaliu net žiūrėt į tą seriją po to balzamo

turejau kokosini kuno losjona ir pilinga. na pilingas nebuvo astrus, bet oda svelni labai likdavo. losjonas man visa patiko, neriebinantis, drekino gerai. dabar zadu bandyt avietine duso zele

As irgi turejau kokosini pilinga,tai nelabai patiko,galetu buti astresnis,bet kvapas buvo malonus
ir oda buvo paskui labai minksta, kuno purskikliai nepatiko,nes labai intensyvus kvapas ir greit atsibosta
, o dabar turiu avieciu kuno losjona,tai labai gerai drekina ir kvapas labai svelnus ir malonus

As anksciau apie metus nuolat naudodavau vien fruttini lupu balzamus,db jau bandau kitokius,taciau vel grisiu prie ju,man jie
O kvapas...
Siuo metu turiu ir kokosini kuno losjona tai jis man labai patinka,gerai isigeria ir kvepia

as turiu is sios firmos mandarinu kvapo kuno purskikli,losijona ir duso zele
niu man tai visai nieko tik,kad kvapas kazkoks...
, bet uztat avieciu kvapas tai tikrai
turiu purskikli ir duso zele tai tikrai esu labai patenkinta

Papildyta:
geras pasirinkimas
tikrai fruttini lupu balzamai
as turejau vysniu kvapo tai tikrai labai kvepejo ir lupytem labai padejo

Papildyta:
QUOTE(just_angel @ 2006 02 19, 20:14)
As anksciau apie metus nuolat naudodavau vien fruttini lupu balzamus,db jau bandau kitokius,taciau vel grisiu prie ju,man jie
O kvapas...
Siuo metu turiu ir kokosini kuno losjona tai jis man labai patinka,gerai isigeria ir kvepia 

geras pasirinkimas

Turiu vysnini lupu balzama.Is pradziu nepatiko,kazkaip lupas perstojo,bet po to buvo viskas gerai.Grazi naturali rauva spalvyte,plius kvalas neblogas.Nuo apelsininio purskiklio buvo bloga,gal kad isvis nepernesu citrusiniu kvapu.Vysninis labai patiko,o vat avietinis stovi nenaudojamas,kazkaip atsibodo tas kvapas.Duso zele turiu vysnine,kvapas nerealus,bet manau apskritai jautriai odai geriau nebandyt FRuttini priemoniu,taciau man,kaip normaliaodei tai visai nieko

aš turėjau kremą vanilinį kūnui, tai nepasakyčiau, kad labai patiko
greitai labai užkniso kvapas, riebus, sunkiai įsigeria.
dušo želė tai labai greitai baigėsi
o kūno purškiklis tai gal ir nieko, kam patinka tokie kvapai, mane tai užkniso ir atsibodo vos ne antrą dieną
ir ilgai šiaip labai kvepia.

dušo želė tai labai greitai baigėsi

Kvapai geri
bet taip greit pabosta