Nusipurskiau kai laukiausi, kadangi skelbia, kad tai sveikiausias budas. Ta vakara atrodziau graziai ruda, bet kita diena ilindau i vonia, nes sake, kad reikia gerai nusipraust, kad rubu neteptu, tai po to gero nusiprausimo nieko ir neliko
Siaip manau geriau uz tuos 60 Lt i soliariuma pavaikscioti, tai tikrai ir rubu neteps, ir lygiai idegsi ir ilgiau laikys...

Labai man patinka si naujiena jau pora meteliu kaip ja naudojuosi, sia vasara neprireike nes kieme pries saulele deginausi
. O ziema tesiog 1 kart i savaite nueinu nusipurkst. Atsitinka toki atvejai kad nelygi gauniesi arba nusiplauna per greitai ir tt , bet priklauso nuo kur eini ir koki produkta salonas naudoja. O siaip tai po nupurskimo 6 valandas negalima praustis, nes arba nusiplaus arba nelygi gausiesi.
Tad nors ir biski smirda tas purskimas bet 6 min valandas reikia iskentet nesipraususi kad grazi gautumeisi. Dar nesenai nusipirkau LOREAL Sublime Glow toki purshkala kuriuo apsipurshki ir tikrai rezultatai
Bet geriau kad drauge apipurkstu arba vyras nes jai pati daraisi nelabai lygiai gauniesi. Cia idealus variantas jai koks balius ir nenori buti balta kaip suris

QUOTE(*Nelly* @ 2007 09 27, 14:51)
Sveikos!Gal kas bandete purskiama soliariuma?Labai reikia jusu patarimo,nes is vienu girdejau kad jis greitai nubega ir t.t.Gal galite pasakyti ar geras sis variantas 

Bandziau ne viena karta ir esu labai patenkinta. Po poros minuciu nudziuna ir jau gali matyt rezultata. Aisku, maudytis keleta valandu negalima. Po 3 dienu idegis nusiplauna. Jeigu reikia kokiam vakareliui greit idegti, tai geresnio varianto nera.
Papildyta:
Nezinau ar jau atsidare, ar greitu laiku atsidarys Labamboj (seimyniskiu g.) visa studija su purskimo aparatais. Kaina manau turetu buti 50-60Lt viso kuno, jei tik veido, tai turetu buti per puse pigiau.
QUOTE(emb @ 2007 09 28, 09:31)
Bandziau ne viena karta ir esu labai patenkinta. Po poros minuciu nudziuna ir jau gali matyt rezultata. Aisku, maudytis keleta valandu negalima. Po 3 dienu idegis nusiplauna. Jeigu reikia kokiam vakareliui greit idegti, tai geresnio varianto nera.
Papildyta:
Nezinau ar jau atsidare, ar greitu laiku atsidarys Labamboj (seimyniskiu g.) visa studija su purskimo aparatais. Kaina manau turetu buti 50-60Lt viso kuno, jei tik veido, tai turetu buti per puse pigiau.
Papildyta:
na as tai marga buvau

na nezinau man tai toks sumanymas nepatinka,mano drauge megsta si purskiama soliariuma,bet paskui po keliu dienu vaiksto kaip zalmarge
tiesiog baisu ziureti,kaip nevaleika atrodo

Kartą bandžiau
bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas

As nesu bandziusi, bet daug apie tamsios odos turejimo budus zinau. Jeigu nori greito ir efektingo idegio sis budas kaip tik toks. Be to nekenkia odai, nes oda tik nuspalvinama del to ir nusiplauna.
Purskiausi du kartus.Pirma karta kai tik toj mano pasirinktam salone isigijo tam reikalingas priemones,tai patik.Antra karta nuejau po menesi ten pat,tai jau visiskai priesingas rezultatas gavosi.Suprantama pareikalavau kazka daryti,nes idegis gavosi plemais,vietomis zymiai tamsesnis,tai po pakartotino purskimo likau taskuota
Pareiskiau pretenzijas,grazino pinigus,o pasiaiskino kad jie patys to skyscio negamina,o parsiveza.Viskas kaip ir suprantama butu,bet jau poziuris i klienta tai atsiprasau
susigadinau nuotaika,sugaisau laika,net neatsiprase.

As irgi norejau begti uzsipurksti pries toki baliuka,bet kai savo drauge isvydau ( buvo praejusios gal pora savaiciu po uzpurskimo) tai buvo juokas pro asras ,negana to kad rubus tepe,bet jos veidas buvo murzinas ir demetas tarsi atsoke pudros gabaliukai nuo jo,na kraupus vaizdas kazkaip ir noras praejo...
Sveikos,
girdėjau atsirado tokia naujovė - apipurškimas įdegio balzamu iš pulvirizatoriaus (kas užtikrina tolygų įdegį). Pranašumas prieš soliariumus: oda ne išsausėja, o atvirkščiai - drėkinasi procedūros metu, plius, rezultatas laikosi iki 3 savaičių.
Gal kas žinote ar Vilniuje yra tokia paslauga?
Gal kas jau atsiliepimų turite?
girdėjau atsirado tokia naujovė - apipurškimas įdegio balzamu iš pulvirizatoriaus (kas užtikrina tolygų įdegį). Pranašumas prieš soliariumus: oda ne išsausėja, o atvirkščiai - drėkinasi procedūros metu, plius, rezultatas laikosi iki 3 savaičių.
QUOTE(Nanuk @ 2008 04 09, 17:18)
Sveikos,
biški ne į temą, bet atsiliepimu turiu tik is "draugu" serialo

ten Monika buvo siuo budu "idegusi", tai visi dziaugesi, kad labai grazus ir naturalus idegis, o paskui ir Rosas sugalvojo, kad jam reikia taip idegt, tai jo viena puse apipurske gal keturis kartus, nes jis vis nepasisukdavo laiku

sakiau, kad ne i tema, bet prisimenu, kad man tada buvo labai juokinga

QUOTE(oge @ 2008 04 09, 18:57)
biški ne į temą, bet atsiliepimu turiu tik is "draugu" serialo
ten viena serija tam idegiui buvo skirta
ten Monika buvo siuo budu "idegusi", tai visi dziaugesi, kad labai grazus ir naturalus idegis, o paskui ir Rosas sugalvojo, kad jam reikia taip idegt, tai jo viena puse apipurske gal keturis kartus, nes jis vis nepasisukdavo laiku

Man tas įdegis irgi asocijuojasi su serialu "draugai"