QUOTE(agnixa @ 2006 03 07, 18:39)
O visa procedura vyksta taip: nusirengi,lieki tik su stringais savo arba duoda vienkartinius (geriau imkit vienkartinius,nes neatsiskalbe savieji),duoda kepuraite plaukam,atsistoji i tokia kaip duso kabina ir ten darbuotoja purskia,pasako kada apsisukt ar rankas pakelt,kai ispurskia reikia biski pastovet ir nudziuti. O be to reikia atvaziuot su laisvesniais drabuziais apsirengus,man sake,kad jei imanoma be liemeneles namo vaziuociau. Gryzus namo,persirenginedama netycia apsiliejau koja tai ir nubego toks dryzis,per slauni

. Po 8 valandu issimaudzius jis matesi,kur buvo nubege buvo balciau,sake galiu atvaziuot pasitaisyt,bet jau nenorejau net pagalvoti apie vel laukima tas 8 valandas,kad galeciau nusipraust.
Moteriškė??

O man apie Kauną pasakojo, kur yra Donelaičio berods gatvėj, kad viską paaiškina, tada atsistoji, aparatas išpurškia, apsisuki, vėl išpurškia. Kokios dar moteriškės?

rankoms duoda kremuką prieš procedūra, kad tarpupirščius išsiteptum, na žodžiu, viskas gerai, ir laikosi 2 sav. man taip pasakojo, sakė labai patiko, ir baseinuose maudėsi, ne taip lengvai nusiplovė.