Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

Skaičiau skaičiau ir nusprendžiau, kad gal geriau jau savaiminio įdegio purškaliukas. Kiek suprantu visai tas pats, o terliotis mažiau reik ir namie kada nori pasidarai ir tikrai pigiau kainuoja ax.gif nors galiu būti neteisi.
Atsakyti
sveikos, kaip matau, visos dalijasi ispudziais is vilniaus, kauno. bet ar yra tokia procedura klaipedoje? gal kas girdejote? gal i pajuri tokios naujoves nenori vezti, gal neapsimoka? taciau, manau, kad norinciuju tikrai atsirastu. viena kliente - garantuota, nes i soliariumus eiti negaliu. oda super balta, be to yra nemazai apgameliu. rizikuoti del to atrodo kvaila, tad vienintelis kelias tapti rudesnei - tos proceduros. jeigu atsirastu zinanciu, ar yra tokiu proceduru uostamiestyje, bukite geros, parasykite kur jos yra, ir koks telefoniukas. buciau labai deinga, nes tepliotis paciai atsibodo. vet, kad ir dabar, rankutes tokios kazkokios morkavos, be to vienur kitus smesteli demeles... NUSIBODO
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2004 05 05, 12:03)
As tiksliai nezinau ar cia tas pats, bet yra tokia procedura, kuri trunka 1 min, idegis atsiranda po keliu val., o laikosi 10 dienu. Na, pastarasis faktas mane ir liudina, nes ka reiskia laikosi 10 dienu? Kiekviena diena idegis vis nusitrina, vis svieseja svieseja, todel realiai, manau, idegio nebesimatys po kokiu 5 dienu sad.gif


ta pacia diena rankos jau baltos (lievai atrodo)
Atsakyti
45lt uz karta kazkaip brangoka doh.gif girdejau, kad pigiau iseina nei i soliariuma eiti galvoju gal verta pasidometi g.gif bet pasirodo, kad atvirksciai ax.gif o pasisikaicius atsiliepimus soliariumuose maziau ir diskomforto tongue.gif padariau isvada kad vis delto artimiausia laika liksiu istikima La Bambai biggrin.gif
Atsakyti
Na susibalamutinau, kai isgirdau apie sia procedura tai sakiau tikrai nueisiu, nes esu baltaode, dabar buvau soliariume gal 4 kartus, bet po neilgai, tai vos vos idegiau, o dar ir progu nusimato, bet jei nupurks ir iseis plemais, ka tada daryt, atia baliams g.gif
Ir Kaune kaip supratau yra dviejose vietose, Savanoriuose ir Norfoj Silainiuose, bet graziau nupurskia Norfoje. O gal kuri ir kokios geresnes darbuotojos varda pasakys ar ten tik viena dirba?



Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 05 24, 21:13)
Na susibalamutinau, kai isgirdau apie sia procedura tai sakiau tikrai nueisiu, nes esu baltaode, dabar buvau soliariume gal 4 kartus, bet po neilgai, tai vos vos idegiau, o dar ir progu nusimato, bet jei nupurks ir iseis plemais, ka tada daryt, atia baliams  g.gif
Ir Kaune kaip supratau yra dviejose vietose, Savanoriuose ir Norfoj Silainiuose, bet graziau nupurskia Norfoje. O gal kuri ir kokios geresnes darbuotojos varda pasakys ar ten tik viena dirba?


nuvaziuok i sancius, juozapaviciaus 10. as ten visada einu. labai grazus idegis ir graziai nupurskia. einu visda pries balius ir klubus. jokiu plemu, tik odele reikia priziureti po to, drekinti ja, kad idegis ilgiau laikytusi.. 4u.gif
Atsakyti
Bet pries procedura pilingu nusitrint? Ar ta pati ryta galima, nes pvz. kas del soliariumu, tai sako ta pacia diena geriau ir pries ir po soliariumo neiti i dusa, o cia kaip?

Atsakyti
Paskaiciau atsiliepimus ir nusprendziau pabandyti. Nuejau.Isrinkau svesiausia atspalvi. Buvau nail bare,tai ten tik 2 atspalviau - svesus ir tamsus. Tai pirma diena jauciausi ziauriai. Oda lipni, kvapas kazkoks nemalonus,nors kai purske buvo visai normaliai.
Antra diena - lipnuma zinoma nuploviau,bet nusiplove ir idegis keliais tonais.
Liko grazus, light idegis.
Trecia diena - rankos, veidas ir per pus kaklas - viskas nusiplove.Kunas - dar rausvokas,bet ir vietom demetas.Ne galiu pasakyti kad labai matosi,galima su pudra uztamsint.
Ketvirta diena - idegio kaip nebuvo.
Kainavo man ta procedura - 85 lt. Pries diena darant,pilingavau kuna (tai butina manau).
Nusprendziau nueiti ir antra karta, bet pasirinkau tamsiausia idegi.Pirma diena -lipnumas, kaip ir buvo praeita karta.Rubus zinoma tepia,tepia ir antra diena,bet nors lengvai nusivalo su slapiu sepetuku.
Trecia diena - labai tamsus idegis, bet nenaturalus.Kazkoks labiau i oranzini panasus.Bet tamsus, nezinau net kaip apibudint tai. Visai netapiko.Nors mano plaukai tamsi ir oda ne balta kaip milkas.
Ketvirta diena - demes,demes,demes. Ju nera daug, bet jie yra labiau pastebimi (lyginant kai dariau sau idegi svesiasnios spalvos). Pudra cia jau nepades.
Penkta diena - daug demiu.Valanda sedejau vonioj dariau pilinga, kad viska nuiti nuo saves...Pikta buvau... bash.gif
Dar galiu pasakyti,kad procedura nelabai tiks tiems,kas turi isplietusios odos porus. Pas mane matosi poros prie nosies, tai jie atrode kaip su komedonais(juodais taskuciais). Bet vel gi, galima tai istaisyti su pilingu.
Galvojau kad idegio be saules pagalba, galesiu paslepti striju,bet strijos vistiek matosi,nes jie yra sviesesni negu kuno spalva.

I sauna, baseina (su chloru) i jura - nepatartina. Nusiplauna idegis 2 kart greiciau ir gali dememis. Taip man pasake Nail baro spec. darbuotoja kuri atlieka ta procedura.
Atsakyti
Praeita penktadieni pas mus salone lankesi mergina,busima nuotaka,kuri diena pries buvo nusipurskusi Nail bar... SIAUBAS...Kaip baisiai atrode.Veidas sviesesnis,rankos demem,tarppirsciai,kaip murzini...O musu kosmetologe sake,kad ir buvo nusipurskusi,tai ziauriai pertamsino veida,pasendino 10 metu...
Atsakyti
Tuoj ir aš įkišiu trigrašį savo, mano oda vidutinio tamsumo, lygi, be jokių išsiplėtusių porų, todėl dėl laiko stokos pasirinkau nupurškimą ir likau labai patenkinta bei per vestuves sulaukiau daugybės komplimentų, prieš procedūrą t.y. iš vakaro vonioje pagulėjau ir visą kūną nupilingavau su kavos tikrščiais, man tai pats geriausias pylingas, oda gausiai patepiau drėkinamuoju kremu, iš ryto vėl tepiau drėkinamuoju kremu, prisitepus negerai eiti purkštis, geriausia kai susigeria...kosmetologė nupurškė mane du kartus, prieš purškiant rankų delnus ištepė kremu, kad nebūtų geltoni, po procedūros nudžiūvau ir apsivilkau laisvais drabužiais, kuriuos buvau atsinešusi persivilkti, negalima dėtis veržiančių kelnaičių, geriausia be liemenėlės...tą vakarą nesiprausiau, nors šiaip galima praustis po kokiu 4-6val. Rūbus tepa tik po procedūros, iš ryto nusiprausiau ir nei lašo nenusiplovė, jokų dėmelių, nelygumų ar drabužių tepliojimo t.t. įdegis natūralus ir saikingas....visas įdegis nusiplovė palaipsniui, o laikėsi kažkur apie savaitę, tiesiog kasdiena visur vienodai bluko bluko ir nubluko....Purškiausi "Saulėjoje", viso kūno malonumas kainavo 80lt, galima purkšti tik veida ir dekoltę arba iki pusės...Man ši procedūra patiko, nes nebuvo jokų nesklandumų, tos kurios negali eiti, neturi laiko ar noro į soliariumą, tai purškimas gera išeitis...Tas purškimas panakamai brangus ir skirtas tik progoms, o ne pakaitalas vietoj soliariumo...Ir dar viena pažįstama minėjo, kad toks purškimas labai nesveika kūnui, nes visas kūnas apipurškiamas tuo rudu laku ir užkemšamos poros, bet man nebuvo jokių bėrimų, gal nuo vieno karto neužsikemša tos poros ar oda ne tokia problematiška pas mane..
Atsakyti
o kiek kainuoja juozapaviciau gatveje? 4u.gif ten tikrai grazei?
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2006 06 28, 19:17)
o kiek kainuoja juozapaviciau gatveje? 4u.gif ten tikrai grazei?

man tai labai graziai nupurske, o kaina dabar lygatais 65 bijau sumeluoti...
Atsakyti