Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 06 05, 22:21)
Man irgi labai patinka Lindex - ir stilius, ir kokybe thumbup.gif Niekas neblunka ir ne taip greit burbuliuojasi smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
nieks nieko neraso,turbut atuostogauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 08 17, 02:13)
nieks nieko neraso,turbut atuostogauja g.gif

visų vaikiukai per tokius karščius nuogučiai laksto, jokių rūbelių nebereik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2008 04 10, 15:19)
nemažai pirkau rūbelių dukrytei Lindex, labai patiko. Kokybiški rūbeliai, gerai nešiojasi, spalvos ryškios thumbup.gif  thumbup.gif

Ryskios drinks_cheers.gif Bet deja nublunka. Turejau viena grazia palaidinuke mergytei su raudonom alia gelytem, ir bodziuka su raudonais dryziais, gaila bet po poros skalbimu dingo ta grazi raudona spalva verysad.gif
O siaip tai visai nieko rubeliai thumbup.gif , tikrai geresni ir grazesni gal netgi ir pigesni negu Cipoline ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2008 08 18, 00:00)
Ryskios  drinks_cheers.gif  Bet deja nublunka. Turejau viena grazia palaidinuke mergytei su raudonom alia gelytem, ir bodziuka su raudonais dryziais, gaila bet po poros skalbimu dingo ta grazi raudona spalva  verysad.gif
O siaip tai visai nieko rubeliai thumbup.gif , tikrai geresni ir grazesni gal netgi ir pigesni negu Cipoline  ax.gif

niu, nesuprantu, mums niekaip nenublunka, ir turime tikrai ryškių rūbelių iš Lindex'o. Gal priklauso nuo vandens temperatūros, nuo miltelių, nuo centrifūgos ir t.t.? g.gif
Atsakyti
LINDEX produkcija- geris wub.gif
labai dziaugiausi kai jie atkeliavo i Lietuva, nes anksciau sesuo is Svedijos parupindavo sios firmos drabuzeliu smile.gif
Atsakyti
Na, mūsų eilinis superinis Lindex bodžiukas wub.gif Niekur dar neradau tokių įdomių, ryškių, gražių ir kokybiškų wub.gif Tik va žiūriu dar nuotraukytėje nesimato ant rankovyčių, apačioj dar yra paveiksliukai. Nugarytėje irgi yra emblema wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 30 rugpjūčio 2008 - 22:09
Va, radau nugarytę:

user posted image

O čia matosi rankovytės apačioj paveiksliukas:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 08 30, 23:23)
Va, radau nugarytę:

user posted image

O čia matosi rankovytės apačioj paveiksliukas:

user posted image

Grazuoliukas wub.gif wub.gif wub.gif Ir bodziukas labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
manau lindex uzkeltos kainos g.gif treningines kelnes juk negali kainuoti 39 lt- tai nesamone doh.gif , tai kai ka esu pirkusi tik per isparadvimus. Berniukams kolekcijos per tamsios...
Atsakyti
Berniukams kolekcijos per tamsios...
[/quote]
Man taip pat kaip vaikams per tamsios spalvos ten, vyrauja ruda, oranzine, o man jos nelabai prie sirdies … g.gif

Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2008 08 30, 23:30)
Grazuoliukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir bodziukas labai graziai atrodo  wub.gif

dėkui blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Labanoriska @ 2008 08 30, 23:32)
manau lindex uzkeltos kainos  g.gif  treningines kelnes juk negali kainuoti 39 lt- tai nesamone  doh.gif  , tai kai ka esu pirkusi tik per isparadvimus. Berniukams kolekcijos per tamsios...

na, bet kitų rūbelių kainos man tai priimtinos, kai palygini su Next ir kitomis geresnėmis firmomis blush2.gif Be to kokybė tikrai aukšta. O kad berniukams kolekcijos tamsokos, tai tikrai sutinku, galėtų ir šviesiau paspalvinti biggrin.gif
Atsakyti