Man Lindex patinka. Dažniausiai perku kelnes ir džinsus dukrai. Manau 50 Lt džinsams tikrai nėra brangu. Kainos šiaip panašios į Next ir Zara. O per i6pardavimus tikrai verta užeit. Kainuos tada juokingos
Dankiuks, labai gražus bodžiukas
Man Lindex patinka. Dažniausiai perku kelnes ir džinsus dukrai. Manau 50 Lt džinsams tikrai nėra brangu. Kainos šiaip panašios į Next ir Zara. O per i6pardavimus tikrai verta užeit. Kainuos tada juokingos
Sveikos.
Esu is tu, kurios labai skeptiskai i Lindex apskritai ziurejo. O kai vasara nupirkau savo vaikiui kelias "maikutes", tai beveik isimylejau. I kokybe ir modeliukus. Vakar Gedimino 9 siaubtelejau neblogai berniuku skyreli
Ir dar siaubciau, bet pinigeliu pagailo. Nu tokia superistine kolekcija
Esu is tu, kurios labai skeptiskai i Lindex apskritai ziurejo. O kai vasara nupirkau savo vaikiui kelias "maikutes", tai beveik isimylejau. I kokybe ir modeliukus. Vakar Gedimino 9 siaubtelejau neblogai berniuku skyreli
QUOTE(migliux @ 2008 08 31, 16:19)
Dankiuks, labai gražus bodžiukas
Ačiukas, man tas bodžiukas irgi labai patinka, labai vyriškas
Niu džinsus iš Lindex mūsų tikėkit netikėkit, niu tikrai visi pastebi, o va turim ir Gap, ir Next, ir dar kitų firmų tikrai tiek pagyrų niekada nesulaukėm, kaip kad su Lindex džinsiukais. Jei gerai pamenu, kažkada buvau įdėjus jų nuotraukytę, niu tikrai, labai originalūs, be galo patogūs, praktiški, kokybiški
QUOTE(MariausMama @ 2008 08 31, 19:45)
Sveikos.
Ir dar siaubciau, bet pinigeliu pagailo. Nu tokia superistine kolekcija 
va būtent, kas išbando, beveik visos mamos giria
MariausMama, pademonstruokite, ką gražaus pirkote, kaip su tais rūbeliais jūsų vaikinukas atrodo
QUOTE(Labanoriska @ 2008 08 30, 23:32)
manau lindex uzkeltos kainos
treningines kelnes juk negali kainuoti 39 lt- tai nesamone
, tai kai ka esu pirkusi tik per isparadvimus. Berniukams kolekcijos per tamsios...
turbūt apie šias treningines kelnytes kalbate:
http://www.lindex.co...80827094855.jpg
Bet jos nerealios
Aš irgi atradau Lindex
Kai būna išpardavimai - vis "prasinešu". Tai MB net neleidžia užeiti, nes tuščiom neišeinu
Jau nuo pavasario nešioja manoji treningines kelnytes (3už 2 kainą). Skalbiu tikrai dažnai (nes rūbas mėgstamas), bet atrodo kaip naujos
Vasarą nešiojo Bamse serijos suknytę (kur meškučiai daržą laisto)
Dabar apačioje apvelku maikutę ir trina darželyje
Kai būna išpardavimai - vis "prasinešu". Tai MB net neleidžia užeiti, nes tuščiom neišeinu
Jau nuo pavasario nešioja manoji treningines kelnytes (3už 2 kainą). Skalbiu tikrai dažnai (nes rūbas mėgstamas), bet atrodo kaip naujos
QUOTE(loncelotas @ 2008 09 05, 15:36)
Aš irgi atradau Lindex
Vasarą nešiojo Bamse serijos suknytę (kur meškučiai daržą laisto)
Dabar apačioje apvelku maikutę ir trina darželyje 
Pasidemonstruokit mums
As ir perku lindex
labai patinka, gera kokybe ir stilius fainutis
QUOTE(ajuka @ 2008 09 08, 18:37)
pasirodykite, ką gražaus iš ten turite
Vasarinis komplektukas

Mėgstamiausi džinsai, pasiuvinėtos gėlytės ir svarbiausia visai ne "lėliukiški"

Naujausia suknytė - labai norėjau papuošti, bet buvo vėsoka, tai liemenė truputį vaizdą užstoja

Mėgstamiausi džinsai, pasiuvinėtos gėlytės ir svarbiausia visai ne "lėliukiški"

Naujausia suknytė - labai norėjau papuošti, bet buvo vėsoka, tai liemenė truputį vaizdą užstoja

loncelote, niu jau kokia faina tavo uogytė
O rūbeliai superiniai tikrai
dangiuks nu tu ir randi
as kiek uzbegu tai vis tas pats per tapati
visi margi tie bodziai, ir visi iki 86cm
gal dydesniu jau nebuna?
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 09 12, 00:03)
dangiuks nu tu ir randi
visi margi tie bodziai, ir visi iki 86cm
gal dydesniu jau nebuna?