Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Dangiuks @ 2008 09 12, 11:10)
niu randu, nes ieškau biggrin.gif  O jei rimtai, ši kolekcija tikrai nuostabi wub.gif  Žinok dabar galvoju, gal kuri mamytė pataisys mane, bet rimtai lyg nebėr didesnių bodžių už 86 dydį g.gif

Mano galva, bodžiai priklauso kūdikių kolekcijai (baby) ir dydžiai iki 86. Didesni vaikiški rūbeliai (Kids) nuo 80dydžio ax.gif

Gal gidėjot ar jaučiat kada rudens kolekcijos išpardavimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2008 09 12, 13:38)
Mano galva, bodžiai priklauso kūdikių kolekcijai (baby) ir dydžiai iki 86. Didesni vaikiški rūbeliai (Kids) nuo 80dydžio  ax.gif

Gal gidėjot ar jaučiat kada rudens kolekcijos išpardavimas? blush2.gif

va va, sakau, bodžiai ir bus tik iki 86 verysad.gif Ką man reiks daryti? verysad.gif Mes taip mylim bodžius verysad.gif biggrin.gif

O apie išpardavimus dar nieko negirdėjau, dar matyt teks palaukti, nes tik neseniai kolekcija gi pasirodė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 09 12, 14:19)
va va, sakau, bodžiai ir bus tik iki 86 verysad.gif  Ką man reiks daryti? verysad.gif  Mes taip mylim bodžius verysad.gif  biggrin.gif

O apie išpardavimus dar nieko negirdėjau, dar matyt teks palaukti, nes tik neseniai kolekcija gi pasirodė verysad.gif

siandien buvau,ispardavimo nera ne kvapo dar biggrin.gif

o paziurejau tai bodziukai visdelto padidinti, 86dydis ,mum pridejau kaip tik o vaikas mano 92cm mirksiukas.gif maciau dangiuk ir tavo bodzius bet dydziu nebuvo 86 doh.gif

labai patiko vienos kepurytes wub.gif bet vienoje skendom, o kita maza doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi mylim Lindex wub.gif

Musu paskutiniai pirkiniai

user posted image

user posted image

Tik siek tiek nusivylus esu pirmoje nuotraukoje rubeliais-isskalbiau...blunka unsure.gif tikiuosi, kad tai bus vienintelis nevykes pirkinys smile.gif vis tiek myliu LIndex thumbup.gif pati apatinius esu nusipirkus wub.gif
Atsakyti
SuperBaba, labai... niu labai graziai su siais rubeliais maziukas atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

Vienos kelnytes mums irgi pabluko per kelius, bet dabar pasiziurejau, tai atrodo, kad taip ir turi buti biggrin.gif Myliu ir as Lindex'a wub.gif

O cia musu paskutiniai pirkinukai, tik kelnytes seniau pirktos ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai tinka vaikučiui smile.gif thumbup.gif
Mes taip pat kartais randam neblogų daiktų ypač vaikams smile.gif
Atsakyti
foto wub.gif
Atsakyti
erikiuxxx, nusipirkau aš tą bodulį, radau Gedimino 9 thumbup.gif Taip, jie šiek tiek padidinti thumbup.gif

SuperBaba ir Tiny, jau kokie grožiai jūsų vaikučiai wub.gif Net nežinau ar jie rūbelius puošia, ar rūbeliai juos lotuliukas.gif Juokauju - aišku visų pirma jūsų kruopiukai, o paskui rūbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
mums taip patinka lindex rūbeliai, bet galia, kad jie tik sostinėje tėra.o man ten taip retai tenka joje apsilankyti.keleta rūbelių turim ir laaaaaaaaaaabai patenkintos esam.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 09 15, 22:41)
mums taip patinka lindex rūbeliai, bet galia, kad jie tik sostinėje tėra.o man ten taip retai tenka joje apsilankyti.keleta rūbelių turim ir laaaaaaaaaaabai patenkintos esam.

tas tai tiesa - jie tik sostinėje, tačiau galima rasti skelbimų sm, mamytės parduoda vaikučių išaugtų Lindex rūbelių, tai va, galima taip pirkti ir prašyti, kad atsiųstų mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar kazkur yra Lindex. Berods Panevezyje g.gif
Atsakyti