Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Savo mergaitę rengiu beveik vien rūbeliais iš ten. Berniukui tai kijinytes Bamse perku. Super, laikosi ant tokios mažos kojytės, nesmunka, neišsitampo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lora2006 @ 2008 10 30, 16:28)
Savo mergaitę rengiu beveik vien rūbeliais iš ten. Berniukui tai kijinytes Bamse perku. Super, laikosi ant tokios mažos kojytės, nesmunka, neišsitampo.  thumbup.gif

Pasirodykit mirksiukas.gif

Mes turėjome iš ten kojinytės-batukus-mokasinus, tai tikrai laaabai gerai dėvėjosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 10 30, 20:53)
Pasirodykit mirksiukas.gif

Mes turėjome iš ten kojinytės-batukus-mokasinus, tai tikrai laaabai gerai dėvėjosi thumbup.gif

galėčiau aprodyt, tik nemoku nuotraukš kelt į čia. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ganėtinai prasti rūbai už atitinkamai nedidelę kainą. Mažai spalvų, o ir tos murzinos. Jei geresnis rūbas, tai ir kaina aukštesnė. Atrodo daug prikabinta, bet kai pradedi rinktis - nėra į ką žiūrėti. Bet į darželius trinti pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 02, 01:14)
Ganėtinai prasti rūbai už atitinkamai nedidelę kainą. Mažai spalvų, o ir tos murzinos. Jei geresnis rūbas, tai ir kaina aukštesnė. Atrodo daug prikabinta, bet kai pradedi rinktis - nėra į ką žiūrėti. Bet į darželius trinti pats tas thumbup.gif

del sito tai pritariu drinks_cheers.gif

atrodo tiek visko daug,bet kai reikia rinktis, tai nieko gero ir nelieka, tai dydis ne tas, tai jai dydis tinka, spalvos nekokios ir pan doh.gif ypac vyresniems, geriausias pasirinkimas yra iki 80cm
mano vyras 93cm tai jam jau sunku ka gero rasti....

bet va kuom esu patenkinta tai pries savaitele pirkome striukyte maziui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ant tiek patiko kad pasiemiau 80dydi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su viltim kad tilps doh.gif lotuliukas.gif nu ir tilpo bet ant ribos biggrin.gif
bet nepergyvenu pasiliksiu antram lotuliukas.gif nu tokia ji nereali,minkstute

veliau ikelsiu foto ax.gif

ir dzinsiukai laba patiko vieni, tik nepasimeiau ta karta,bet jauciu reiks gryzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 10 30, 10:54)
[b]Pasirodykit, mamytės, savo vaikiukus su Lindex

as tai nedaug ka esu pirkus is lindex , bet seip uzejus tai atrodo yra nemasas pasirinkimas , esu pirkus kelnyte treningines tai nepatiko schmoll.gif greit nubluko spalva ir juosmens guma susivele, o va suknute pirkau tai labai patiko thumbup.gif
pasirodisim blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Tas ir yra, kad labai pigios medžiagos. Po pirmo skalbimo atrodo kaip nudėvėti skudurai: nublunka, susiburbuliuoja doh.gif Vienkartiniai kažkokie, po to tinkami nebent po sodą tarp lysvių trinti. Pagal kainą jau geriau pirki pigiausią Zara Basic liniją, nors ir ten "šūds", reikia žiūrėti koks pasiuvimas.
Atsakyti
Nesutinku, ne visi drabuziai nublunka ir t.t. schmoll.gif

Semile, tokiai grazuoliai bet kokia suknute atrodys graziai thumbup.gif o siaip suknyte labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 20:04)
as tai nedaug ka esu pirkus is lindex , bet seip uzejus tai atrodo yra nemasas pasirinkimas , esu pirkus kelnyte treningines tai nepatiko  schmoll.gif greit nubluko spalva ir juosmens guma susivele, o va suknute pirkau tai labai patiko thumbup.gif
pasirodisim blush2.gif
user posted image

Nu mergyte atrodo thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 04, 22:51)
Nesutinku, ne visi drabuziai nublunka ir t.t. schmoll.gif

Semile, tokiai grazuoliai bet kokia suknute atrodys graziai thumbup.gif o siaip suknyte labai grazi thumbup.gif

aciu uz pagyras blush2.gif 4u.gif

na sita suknute tikrai yra daug kartu skalbta ir nieko nei nubluko nei apsiburbulavo g.gif spalva man kaip ir nepatiko bet po to ziuriu kad visai neblogai atrodo ir praktiska thumbup.gif
Atsakyti
"Ne visi" - tai tikrai ne visi biggrin.gif , bet dauguma - taip. Kita vertus, šių parduotuvių drabužių lygis nenumatytas ilgalaikiam dėvėjimui, jie skirti vienam sezonui, ne ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 11 02, 11:45)
veliau ikelsiu foto ax.gif

ir dzinsiukai laba patiko vieni, tik nepasimeiau ta karta,bet jauciu reiks gryzti biggrin.gif

Laukiam foto thumbup.gif

QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 20:04)
as tai nedaug ka esu pirkus is lindex , bet seip uzejus tai atrodo yra nemasas pasirinkimas , esu pirkus kelnyte treningines tai nepatiko  schmoll.gif greit nubluko spalva ir juosmens guma susivele, o va suknute pirkau tai labai patiko thumbup.gif
pasirodisim blush2.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 05, 12:48)
"Ne visi" - tai tikrai ne visi biggrin.gif , bet dauguma - taip. Kita vertus, šių parduotuvių drabužių lygis nenumatytas ilgalaikiam dėvėjimui, jie skirti vienam sezonui, ne ilgiau.

hm, man turbūt pasisekė, nes ką esu pirkusi sau ir savo mažam vaikinukui, viskas nepriekaištingos kokybės blush2.gif 4u.gif Mano manymu labai svarbu tinkamai skalbti 4u.gif
Atsakyti