Savo mergaitę rengiu beveik vien rūbeliais iš ten. Berniukui tai kijinytes Bamse perku. Super, laikosi ant tokios mažos kojytės, nesmunka, neišsitampo.

QUOTE(lora2006 @ 2008 10 30, 16:28)
Savo mergaitę rengiu beveik vien rūbeliais iš ten. Berniukui tai kijinytes Bamse perku. Super, laikosi ant tokios mažos kojytės, nesmunka, neišsitampo. 

Pasirodykit

Mes turėjome iš ten kojinytės-batukus-mokasinus, tai tikrai laaabai gerai dėvėjosi

QUOTE(Dangiuks @ 2008 10 30, 20:53)
Pasirodykit
Mes turėjome iš ten kojinytės-batukus-mokasinus, tai tikrai laaabai gerai dėvėjosi

galėčiau aprodyt, tik nemoku nuotraukš kelt į čia.

Ganėtinai prasti rūbai už atitinkamai nedidelę kainą. Mažai spalvų, o ir tos murzinos. Jei geresnis rūbas, tai ir kaina aukštesnė. Atrodo daug prikabinta, bet kai pradedi rinktis - nėra į ką žiūrėti. Bet į darželius trinti pats tas

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 02, 01:14)
Ganėtinai prasti rūbai už atitinkamai nedidelę kainą. Mažai spalvų, o ir tos murzinos. Jei geresnis rūbas, tai ir kaina aukštesnė. Atrodo daug prikabinta, bet kai pradedi rinktis - nėra į ką žiūrėti. Bet į darželius trinti pats tas 

del sito tai pritariu

atrodo tiek visko daug,bet kai reikia rinktis, tai nieko gero ir nelieka, tai dydis ne tas, tai jai dydis tinka, spalvos nekokios ir pan

mano vyras 93cm tai jam jau sunku ka gero rasti....
bet va kuom esu patenkinta tai pries savaitele pirkome striukyte maziui

bet nepergyvenu pasiliksiu antram

veliau ikelsiu foto

ir dzinsiukai laba patiko vieni, tik nepasimeiau ta karta,bet jauciu reiks gryzti

QUOTE(Dangiuks @ 2008 10 30, 10:54)
[b]Pasirodykit, mamytės, savo vaikiukus su Lindex
as tai nedaug ka esu pirkus is lindex , bet seip uzejus tai atrodo yra nemasas pasirinkimas , esu pirkus kelnyte treningines tai nepatiko

pasirodisim

Tas ir yra, kad labai pigios medžiagos. Po pirmo skalbimo atrodo kaip nudėvėti skudurai: nublunka, susiburbuliuoja
Vienkartiniai kažkokie, po to tinkami nebent po sodą tarp lysvių trinti. Pagal kainą jau geriau pirki pigiausią Zara Basic liniją, nors ir ten "šūds", reikia žiūrėti koks pasiuvimas.

Nesutinku, ne visi drabuziai nublunka ir t.t.
Semile, tokiai grazuoliai bet kokia suknute atrodys graziai
o siaip suknyte labai grazi

QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 20:04)
as tai nedaug ka esu pirkus is lindex , bet seip uzejus tai atrodo yra nemasas pasirinkimas , esu pirkus kelnyte treningines tai nepatiko
greit nubluko spalva ir juosmens guma susivele, o va suknute pirkau tai labai patiko
pasirodisim

pasirodisim

Nu mergyte atrodo

QUOTE(SuperBaba @ 2008 11 04, 22:51)
Nesutinku, ne visi drabuziai nublunka ir t.t.
o siaip suknyte labai grazi 

aciu uz pagyras

na sita suknute tikrai yra daug kartu skalbta ir nieko nei nubluko nei apsiburbulavo

"Ne visi" - tai tikrai ne visi
, bet dauguma - taip. Kita vertus, šių parduotuvių drabužių lygis nenumatytas ilgalaikiam dėvėjimui, jie skirti vienam sezonui, ne ilgiau.

QUOTE(erikiuxxx @ 2008 11 02, 11:45)
veliau ikelsiu foto
ir dzinsiukai laba patiko vieni, tik nepasimeiau ta karta,bet jauciu reiks gryzti

Laukiam foto

QUOTE(Semile @ 2008 11 04, 20:04)
greit nubluko spalva ir juosmens guma susivele, o va suknute pirkau tai labai patiko
pasirodisim

pasirodisim

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 05, 12:48)
"Ne visi" - tai tikrai ne visi
, bet dauguma - taip. Kita vertus, šių parduotuvių drabužių lygis nenumatytas ilgalaikiam dėvėjimui, jie skirti vienam sezonui, ne ilgiau.

hm, man turbūt pasisekė, nes ką esu pirkusi sau ir savo mažam vaikinukui, viskas nepriekaištingos kokybės