Mes lyginame skirtingus dalykus, pvz. Lindex pagal išvaizdą atrodo kaip buvęs Utenos trikotažas, tik fasonai šiek tiek šiuolaikiškesni, bet medžiagos tai pigios ir jos atrodo pigiai. Firminiai drabužiai atrodo kitaip, žinoma ir kaina kitokia. Lindex tikrai nėra superinių drabužių parduotuvė ir niekada ja nebuvo. Pažiūrėkit kad ir į moterims skirtą asortimentą
Šie drabužėliai tikrai puikūs darželiui trinti ir pan., bet išeigai nebent jų dailios suknelės. Visi kiti rūbeliai paprastučiai.

Lindex ir mums patinka

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 17:06)
Mes lyginame skirtingus dalykus, pvz. Lindex pagal išvaizdą atrodo kaip buvęs Utenos trikotažas, tik fasonai šiek tiek šiuolaikiškesni, bet medžiagos tai pigios ir jos atrodo pigiai. Firminiai drabužiai atrodo kitaip, žinoma ir kaina kitokia. Lindex tikrai nėra superinių drabužių parduotuvė ir niekada ja nebuvo. Pažiūrėkit kad ir į moterims skirtą asortimentą
Šie drabužėliai tikrai puikūs darželiui trinti ir pan., bet išeigai nebent jų dailios suknelės. Visi kiti rūbeliai paprastučiai.

Man "paprastučius" rūbus smagiausia dėvėti. O vaikui juk ir reikia kasdieniškų, kokybiškų rūbų - kad nebūtų baisu ir anr smėlio prisėsti ir šokoladu ištepti. Džiaugiuosi Lindex'u, nes trikotažas kokybiškas - nesiburbuliuoja, nenutįsta, neišblunka - atrodo kaip nauji. Ir visai nenoriu vaiko rengti firmiškai. O dėl išvaizdos pigumo, tai čia kiekvieno skonis...
Beje, moteriškos pėdkelnės

man lindex nepatiko, neradau ką pirkti vaikui, nors gal dar mano vaikas per mažas, kad rasčiau ten ką nors nešiojamo jam
o prekės moterims tai kažkokia tragedija

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 17:06)

hm, niu nežinau, aš savo mažajam vyrukui randu rūbelių ir kasdienai, ir išeigai. O beje, kodėl Utenos trikotažas buvęs? Juk jis ir yra

Dėl moteriškų rūbų ir aš sutinku, nėr ką pirkt
bet apatinis trikotažas tikrai geras
Išeigai galbūt ten nelabai yra ką pirkto, o va medžiagos tikrai pakankamai kokybiškos

Išeigai galbūt ten nelabai yra ką pirkto, o va medžiagos tikrai pakankamai kokybiškos

QUOTE(migliux @ 2008 11 17, 21:31)
Dėl moteriškų rūbų ir aš sutinku, nėr ką pirkt
bet apatinis trikotažas tikrai geras

Dar man iš moteriškų labai patinka pėdkelnės, legingsai

Na, bet čia tema apie vaikiškus Lindex rūbelius

Nagi, mamytės, ką gražaus radote Lindex savo kruopiukams ar kruopytėms?

Gal kuri žinote, kokios dabar ten akcijos?

QUOTE(Dangiuks @ 2008 12 01, 14:45)
Kiek zinau, dabar akcijos atrakcijos perkant kombinezonus, striukes, siltas kelnes. Berods 30 proc.

QUOTE(lairam @ 2008 12 01, 14:48)
Kiek zinau, dabar akcijos atrakcijos perkant kombinezonus, striukes, siltas kelnes. Berods 30 proc.
nuolaida...

rimtai

Na, aš buvau vakar Panevėžio Lindex'e, tai vienintelė akcija - dvi savaitgalio dienas buvo viskam 20%. Jų gimtadienio proga...
QUOTE(martux @ 2008 12 01, 15:25)
Na, aš buvau vakar Panevėžio Lindex'e, tai vienintelė akcija - dvi savaitgalio dienas buvo viskam 20%. Jų gimtadienio proga...
oi, velniava, nežinojau

Man Lindex niekada nepatiko
Bet pries savaite nupirkau kombinzona su nuolaida, nes viena jau isaugome, tai pagailejau vel 200 Lt moketi
O Lindex su nuolaida tik 60 Lt kainavo, aisku nelabai patiko uzsegimas prie kakliuko, kazkaip badosi uztrauktuko galai, bet apsuku su saliku ir gerai