Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Pirkau dukrai kelnes ir džinsus. Tikrai gerai nešiojasi thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau labai nemažai Lindex drabužėlių: bodžiukų, pižamyčių, treningiukų, suknyčių, viskas nešiojosi puikiai: nei bluko, nei išsitampė ar susiburbuliavo, na, gal tik kojinytės greit apsivėlė, viskuo kitu esu patenkinta.
Atsakyti
As irgi kiek pirkau vaikuciui savo tai likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Pirkau nemažai drabužėlių iš Lindex, viskuo esu patenkinta, tik pižama po pirmo skalbimo išbluko, atrodo lyg nešiota jau kelių vaikų...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 05, 11:48)
"Ne visi" - tai tikrai ne visi biggrin.gif , bet dauguma - taip. Kita vertus, šių parduotuvių drabužių lygis nenumatytas ilgalaikiam dėvėjimui, jie skirti vienam sezonui, ne ilgiau.

Būtent todėl man ir patinka Lindex vaikiški drabužiai, nes na auga greit, tad man ir reikia būtent vienam sezonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2008 11 12, 18:35)
Pirkau labai nemažai Lindex drabužėlių: bodžiukų, pižamyčių, treningiukų, suknyčių, viskas  nešiojosi puikiai: nei bluko, nei išsitampė ar susiburbuliavo, na, gal tik kojinytės greit apsivėlė, viskuo kitu esu patenkinta.

drinks_cheers.gif

O kojinytės tai visos apsivelia, dar neturėjom, kad nesiveltų 4u.gif
Atsakyti
Labai patenkinta Lindex kokybe ir kaina.
Atsakyti
Tiek, kad vaikas aprengtas Lindex drabužiais taip ir atrodo - aprengtas pigiais drabužiais. Ta prasme, tos mamos, kurios nori rengti "firminiais", Lindexe nelabai ką ras. Vos vienas kitas rūbelis įdomesnis, kokybiškesnių medžiagų, bet ir atitinkamai kainuoja, brangiau už visus kitus.
Atsakyti
Na, mesrūbelių kokybe taip pat negalime skųstis irkaina padori biggrin.gif Tiesiog paįvairinimui garderobo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 00:47)
Tiek, kad vaikas aprengtas Lindex drabužiais taip ir atrodo - aprengtas pigiais drabužiais.

Mdaaaaaa blink.gif Mano vaikai tikrai neatrodo aprengti pigiai...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 00:47)
Tiek, kad vaikas aprengtas Lindex drabužiais taip ir atrodo - aprengtas pigiais drabužiais. Ta prasme, tos mamos, kurios nori rengti "firminiais", Lindexe nelabai ką ras. Vos vienas kitas rūbelis įdomesnis, kokybiškesnių medžiagų, bet ir atitinkamai kainuoja, brangiau už visus kitus.

O kokiais rūbais vaikas neatrodo pigiai? Benetono, Zaros, Mada vaikams? Perku vaikams visų šių firmų drabužius, Benetono brangesni, bet nepasakyčiau kad geriau nešiojasi. Man Lindexo patinka pavz džinsai mergaitėms, bent jau neplatūs, o kiti rūbeliai faini tuo kad jie yra "kitokie", ir man jie neatrodo pigiai, kaip tik patinka nes atrodo kitaip nei įprasta lietuviškam skoniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 16, 01:47)

hm, nelabai tiesą sakant supratau, kas jūsų manymu yra pigūs drabužiai, o kas yra brangūs g.gif Čia turbūt žiūrint su kuo lyginsi, niu man tai tikrai ten visi rūbeliai neatrodo pigūs g.gif
Atsakyti