Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Blizgė @ 2008 12 02, 12:13)
Man Lindex niekada nepatiko  schmoll.gif Bet pries savaite nupirkau kombinzona su nuolaida, nes viena jau isaugome, tai pagailejau vel 200 Lt moketi biggrin.gif O Lindex su nuolaida tik 60 Lt kainavo, aisku nelabai patiko uzsegimas prie kakliuko, kazkaip badosi uztrauktuko galai, bet apsuku su saliku ir gerai biggrin.gif

oi, žinau žinau, kaip būna, kai galai badosi doh.gif Aš tai tada siūliuku apsiūnu ir nebesibado thumbup.gif

O tai niekad nežino, kokios akcijos Lindex'e šiomis dienomis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
-40 proc. kūdikių drabužiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 12:20)
-40 proc. kūdikių drabužiams 4u.gif

rimtai bigsmile.gif o kūdikis tai čia iki kokio amžiaus? g.gif
Atsakyti
Aš katik iš ten, nėra tos nuolaidos tokios, 40% tik vaikiškoms pižamoms ir apatiniam trikotažui (vaikiškam) aš pirkau kūdikišką pižamytę, jai nuolaidos nepritaikė
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2008 12 04, 14:47)
Aš katik iš ten, nėra tos nuolaidos tokios, 40% tik vaikiškoms pižamoms ir apatiniam trikotažui (vaikiškam)  aš pirkau kūdikišką pižamytę, jai nuolaidos nepritaikė

nesupratau tada nieko blink.gif

Subjektyvi, o kurioje Lindex parduotuvėje jūs matėte -40 proc. kūdikių drabužiams? g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Akropolyje buvo nuolaida visiems kūdikiškiems rūbams, nebent kažką pakeitė. Mano vyresni vaikai, tad buvo neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 05, 13:13)
Akropolyje buvo nuolaida visiems kūdikiškiems rūbams, nebent kažką pakeitė. Mano vyresni vaikai, tad buvo neaktualu.

niu va, ką tik pasiskambinau - bent jau Lindex Akropolyje pardavėja man pasakė, jog šiuo metu vaikų bei kūdikių skyriuje nėra jokių akcijų ar nuolaidų, tik kur visada 3 už 2 kainą verysad.gif

Hm, tai ir Gedimino 9 Lindex'e irgi turbūt bus tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 12 04, 14:01)
rimtai bigsmile.gif  o kūdikis tai čia iki kokio amžiaus? g.gif

iki24men. g.gif
QUOTE(Dangiuks @ 2008 12 05, 16:02)
niu va, ką tik pasiskambinau - bent jau Lindex Akropolyje pardavėja man pasakė, jog šiuo metu vaikų bei kūdikių skyriuje nėra jokių akcijų ar nuolaidų, tik kur visada 3 už 2 kainą verysad.gif

Hm, tai ir Gedimino 9 Lindex'e irgi turbūt bus tas pats verysad.gif

na,tada nieko gero unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2008 12 05, 20:06)
iki24men. g.gif

na,tada nieko gero unsure.gif

Aha, turbūt iki 86dydžio 4u.gif

Bet tai kad žiūriu jie ten vis akcijas kaitalioja, tai gal vėl bus kas gero biggrin.gif
Atsakyti
o cia musu LINDEX striukyte ax.gif
man ji superine wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks simpatulka jaunuolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 12 16, 20:42)
o cia musu LINDEX striukyte ax.gif
man ji superine wub.gif

Superinė ne tik striukytė ("čiupinėjau" ją), bet ir superinis vaikinukas wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti