Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

prisidedu prie mananciu kad berniukui ne ka rasi papuost verysad.gif
siaip si parduotuve thumbup.gif kokybe patinka, o ir spalvos ryskios, labai apsidziaugiau kad Klaipedoj atsidare si parduotuve, o gal kuri zino kokiu ispardavimu berniukams yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 01 07, 14:20)
Visi grožiai tik iki 122 cm  unsure.gif

o man atrodo groziai iki 92 biggrin.gif

QUOTE(lairam @ 2009 01 08, 01:01)
Visiškai pritariu. Aš irgi auginu berniuką, o visi grožiai panoms  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mb rudenį vaikui parvežė iš švedijos tokią user posted image striukę ir kombinesoną user posted image. super, esame labai patenkinti .visi raištukai ir lipdukai apgalvoti iki smulkmenų, nereikia jokių atšvaitų, nes tamsoje visas šviečia. o pačioj švedijoj apie 200 litų visas kostiumas atsiėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 09 sausio 2009 - 08:31
Kaip supykau ant Lindex'o rūbų doh.gif Dar nė menesis nepraėjo, kai nupirkau žiemines kombinezonines kelnes su petnešomis FIX serijos. O padalkos jau nutrintos, tarsi metus nešiotų doh.gif

Bet suknytės vis tiek pačios gražiausios wub.gif
Atsakyti
buvau Klaipedos Lindex tai nuolaidu kaip ir nera, tik kelios bliuskutes po 19lt bet nepatiko(ziurejau tik berniukams) ir 30% nuolaida prekems su drambliais, tai bliuskuciu kaina 27lt, tai n upirkau namie nesioti 3 uz 2 kaina bliuskutes, tai kur anksciau buvau pirkus 92 cm, padetos nes labai dideles tai dabar pirkau 86 cm, o grizus pamatavau, tai jos dar didesnes nei 92 cm doh.gif na atsikels kleckius pamatuosiu, bet truputi susinervinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 10 sausio 2009 - 15:49
QUOTE(spin2liux @ 2009 01 10, 16:48)
buvau Klaipedos Lindex tai nuolaidu kaip ir nera, tik kelios bliuskutes po 19lt bet nepatiko(ziurejau tik berniukams) ir 30% nuolaida prekems su drambliais, tai bliuskuciu kaina 27lt, tai n upirkau namie nesioti 3 uz 2 kaina bliuskutes, tai kur anksciau buvau pirkus 92 cm, padetos nes labai dideles tai dabar pirkau 86 cm, o grizus pamatavau, tai jos dar didesnes nei 92 cm doh.gif na atsikels kleckius pamatuosiu, bet truputi susinervinau blush2.gif

"Ant išaugimo", tai sočiai turesit drabužiū biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 01 10, 17:51)
"Ant išaugimo", tai sočiai turesit drabužiū  biggrin.gif  mirksiukas.gif

bet taip norejau dabar ka po namus nesiot nupirkti verysad.gif bet kad mazesniu uz 86cm ir nebuvo, nebent is leliuku skyriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2009 01 10, 16:57)
bet taip norejau dabar ka po namus nesiot nupirkti verysad.gif  bet kad mazesniu uz 86cm ir nebuvo, nebent is leliuku skyriaus biggrin.gif

Žinau aš šią padėtį biggrin.gif . Pati išaugimui jau dėžę turiu. Gaunas, kad per kokį išpardavimą būna ir gražių, ir už prieinamą kainą drabužiukų, tačiau didesnių dydžių, tai ir užsiperku, nors kartais gal net ir nereik ax.gif . O kažkaip ir dovanų visi neša vis per didelius, tai ir krauname kraitį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2009 01 09, 21:09)
Kaip supykau ant Lindex'o rūbų  doh.gif  Dar nė menesis nepraėjo, kai nupirkau žiemines kombinezonines kelnes su petnešomis FIX serijos. O padalkos jau nutrintos, tarsi metus nešiotų  doh.gif

Bet suknytės vis tiek pačios gražiausios wub.gif

Oho, kaip gaila verysad.gif Na, bent suknutės gražios biggrin.gif

QUOTE(spin2liux @ 2009 01 10, 16:48)

Kaip įdomiai tada su tais dydžiais? g.gif Keista, juk tos pačios firmos, tai kaip čia dabar taip skiriasi, tiksliau nesiskiria g.gif Niu, bent jau nepermaža biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
SWiandien akropoli jei kam aktualu per laimes valandas papildoma 20 % nuolaida lindex smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 01 11, 11:40)
SWiandien akropoli jei kam aktualu per laimes valandas papildoma 20 % nuolaida lindex smile.gif

Aha, tikrai, ačiū, renax, būčiau pamiršus doh.gif

Sausio 11 d., nuo 16 val., iki 17 val. - "Lilonija", "Lindex", "Mosaic", "Mada vaikams".
Atsakyti
siandien buvau lindexe,tai nieko gero neradau akropolyje verysad.gif
Atsakyti