siaip si parduotuve
prisidedu prie mananciu kad berniukui ne ka rasi papuost
siaip si parduotuve
kokybe patinka, o ir spalvos ryskios, labai apsidziaugiau kad Klaipedoj atsidare si parduotuve, o gal kuri zino kokiu ispardavimu berniukams yra?
siaip si parduotuve
QUOTE(migliux @ 2009 01 07, 14:20)
o man atrodo groziai iki 92
QUOTE(lairam @ 2009 01 08, 01:01)
mb rudenį vaikui parvežė iš švedijos tokią
striukę ir kombinesoną
. super, esame labai patenkinti .visi raištukai ir lipdukai apgalvoti iki smulkmenų, nereikia jokių atšvaitų, nes tamsoje visas šviečia. o pačioj švedijoj apie 200 litų visas kostiumas atsiėjo.
striukę ir kombinesoną
. super, esame labai patenkinti .visi raištukai ir lipdukai apgalvoti iki smulkmenų, nereikia jokių atšvaitų, nes tamsoje visas šviečia. o pačioj švedijoj apie 200 litų visas kostiumas atsiėjo.
Kaip supykau ant Lindex'o rūbų
Dar nė menesis nepraėjo, kai nupirkau žiemines kombinezonines kelnes su petnešomis FIX serijos. O padalkos jau nutrintos, tarsi metus nešiotų
Bet suknytės vis tiek pačios gražiausios
buvau Klaipedos Lindex tai nuolaidu kaip ir nera, tik kelios bliuskutes po 19lt bet nepatiko(ziurejau tik berniukams) ir 30% nuolaida prekems su drambliais, tai bliuskuciu kaina 27lt, tai n upirkau namie nesioti 3 uz 2 kaina bliuskutes, tai kur anksciau buvau pirkus 92 cm, padetos nes labai dideles tai dabar pirkau 86 cm, o grizus pamatavau, tai jos dar didesnes nei 92 cm
na atsikels kleckius pamatuosiu, bet truputi susinervinau
QUOTE(spin2liux @ 2009 01 10, 16:48)
buvau Klaipedos Lindex tai nuolaidu kaip ir nera, tik kelios bliuskutes po 19lt bet nepatiko(ziurejau tik berniukams) ir 30% nuolaida prekems su drambliais, tai bliuskuciu kaina 27lt, tai n upirkau namie nesioti 3 uz 2 kaina bliuskutes, tai kur anksciau buvau pirkus 92 cm, padetos nes labai dideles tai dabar pirkau 86 cm, o grizus pamatavau, tai jos dar didesnes nei 92 cm
"Ant išaugimo", tai sočiai turesit drabužiū
QUOTE(lairam @ 2009 01 10, 17:51)
bet taip norejau dabar ka po namus nesiot nupirkti
QUOTE(spin2liux @ 2009 01 10, 16:57)
bet taip norejau dabar ka po namus nesiot nupirkti
bet kad mazesniu uz 86cm ir nebuvo, nebent is leliuku skyriaus 
Žinau aš šią padėtį
QUOTE(loncelotas @ 2009 01 09, 21:09)
Kaip supykau ant Lindex'o rūbų
Dar nė menesis nepraėjo, kai nupirkau žiemines kombinezonines kelnes su petnešomis FIX serijos. O padalkos jau nutrintos, tarsi metus nešiotų
Oho, kaip gaila
QUOTE(spin2liux @ 2009 01 10, 16:48)
Kaip įdomiai tada su tais dydžiais?
SWiandien akropoli jei kam aktualu per laimes valandas papildoma 20 % nuolaida lindex
QUOTE(renax @ 2009 01 11, 11:40)
SWiandien akropoli jei kam aktualu per laimes valandas papildoma 20 % nuolaida lindex 
Aha, tikrai, ačiū, renax, būčiau pamiršus
Sausio 11 d., nuo 16 val., iki 17 val. - "Lilonija", "Lindex", "Mosaic", "Mada vaikams".
siandien buvau lindexe,tai nieko gero neradau akropolyje