Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

girdejau kad Lindex'e nuolaidos vaikiskiems rubams g.gif ar tikrai? unsure.gif gal kas tiksliau zino? ar visiems? kiek %?
Atsakyti
Aš , tiesą pasakius, nusivyliau Lindex drabužių kokybe unsure.gif Sūnaus bodžiukai žauriai išsitampė doh.gif Nors kelnytes praeitą vasarą kaip ir normaliai nešiojosi g.gif Next nepalyginamai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokybe man patinka, bet paskutinis apsipirkimas del dydziu sunervino truputi. Kazkaip nematavau as tu bodziu, o tiesiog pagal dydzius paemiau, nes labai skubejau. Pirkau du 80 d. ir du 86 d. Gaunasi, kad vienas 80 d. beveik per mazas, o kitas didesnis uz 86 d. O 86 d. mazesnis uz 80 d.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 01 23, 16:09)
Kokybe man patinka, bet paskutinis apsipirkimas del dydziu sunervino truputi. Kazkaip nematavau as tu bodziu, o tiesiog pagal dydzius paemiau, nes labai skubejau. Pirkau du 80 d. ir du 86 d. Gaunasi, kad vienas 80 d. beveik per mazas, o kitas didesnis uz 86 d. O 86 d. mazesnis uz 80 d.

tai kaipmusu pirktos bliuskutes 92 cm per dideli ryskiai, tai pirkau 86cm, tai uzdejus viena ant kitos 86 cm net didesnes, o kitos tokios pat kaip ir 92cm lotuliukas.gif

o tai kokios nuolaidos yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2009 01 23, 15:00)
Aš , tiesą pasakius, nusivyliau Lindex drabužių kokybe unsure.gif Sūnaus bodžiukai žauriai išsitampė  doh.gif Nors kelnytes praeitą vasarą kaip ir normaliai nešiojosi  g.gif Next nepalyginamai geriau  mirksiukas.gif

hm, o man kaip tik bodžiai superiniai ten, niu lyg nauji, nors oho, kiek dėvėjom wub.gif Gaila didesnių nei 86 dydis nėra verysad.gif

Kaip keista, dėl dydžių irgi kolkas nieks neužkliuvo, o Lindex perkam tikrai nemažai g.gif Čia gal kai su nuolaidom buvo, tai ir keistų neatitinkančių realybės dydžių pridėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 01 23, 16:09)
hm, o man kaip tik bodžiai superiniai ten, niu lyg nauji, nors oho, kiek dėvėjom wub.gif  Gaila didesnių nei 86 dydis nėra verysad.gif

Kaip keista, dėl dydžių irgi kolkas nieks neužkliuvo, o Lindex perkam tikrai nemažai g.gif  Čia gal kai su nuolaidom buvo, tai ir keistų neatitinkančių realybės dydžių pridėjo g.gif

vat kaip tik viskas atvirksciai. Kai pirkome tos kur 3 uz 2 kaina, tai viskas liuks buvo. O dabar turejom dovanu ceki, tai pasirinkome grazesnius ir kainavo po 30 lt uz vnt
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 01 23, 17:01)
vat kaip tik viskas atvirksciai. Kai pirkome tos kur 3 uz 2 kaina, tai viskas liuks buvo. O dabar turejom dovanu ceki, tai pasirinkome grazesnius ir kainavo po 30 lt uz vnt

jeigu išsaugojote pirkimo čekį, nuneškite pakeisti, privalo pakeisti arba priimti ir grąžinti pinigėlius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 01 23, 23:28)
jeigu išsaugojote pirkimo čekį, nuneškite pakeisti, privalo pakeisti arba priimti ir grąžinti pinigėlius blink.gif

Oi neturime cekio jau. O ir pirkome pries kelias savaites. Jau saukstai po pietu. Busiu kita karta pastabesne. Ziuresiu i realius dydzius.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 01 24, 00:30)
Oi neturime cekio jau. O ir pirkome pries kelias savaites. Jau saukstai po pietu. Busiu kita karta pastabesne. Ziuresiu i realius dydzius.

ech, ir aš žiūrėsiu, kažkaip iki šiol Lindex'e su tokiais nemalonumais nesusidūriau blink.gif
Atsakyti
na buvau vakar klaipedos lindex'e tai jokio vaikisku prekiu ispardavimo nera schmoll.gif tik kelnems 20% nuolaiga ir vienos bliuskutes po 15lt
Atsakyti
KIEK TUREJAU LINDEX BODZIUKU(ILGOMIS RANKOVEMNIS) TAI SUPER PATIKO VISI, TRUMPOMIS RANKOVEMIS TRUPUTI MEDZIAGELE MINKSTESNE, BET VISTIEK LB FAINI..MAN LINDEX BODIKAI VIENI MYLIMIAUSIU..... wub.gif JEI KURI TURTE 80-IKI92 LINDEX BODIKU GALITE DRASIAI MAN PASIULYTI I AZ, JEI PATIKS GAL NUPIRKSIU.....
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 01 23, 17:09)
hm, o man kaip tik bodžiai superiniai ten, niu lyg nauji, nors oho, kiek dėvėjom wub.gif  Gaila didesnių nei 86 dydis nėra verysad.gif

Kaip keista, dėl dydžių irgi kolkas nieks neužkliuvo, o Lindex perkam tikrai nemažai g.gif  Čia gal kai su nuolaidom buvo, tai ir keistų neatitinkančių realybės dydžių pridėjo g.gif

Man Lindexo bodziai oatys mylimiausi! kasdien nesiojam! Siaip 92 dydi nesiojam, gal juos tik greiciau isperka... Bet siaip super kokybe, spalvos - viskas thumbup.gif
Atsakyti