Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Lindexe pirkau kelnes, pėdkelnes, kojinytes, bodžiukus. thumbup.gif Ir kaina normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2009 01 28, 00:37)
Man Lindexo bodziai oatys mylimiausi! kasdien nesiojam! Siaip 92 dydi nesiojam, gal juos tik greiciau isperka... Bet siaip super kokybe, spalvos - viskas thumbup.gif

Hm, neteko man Lindex'e aptikti 92 dydžio bodžiuko blush2.gif 4u.gif Internetinėje parduotuvėje ieškojau - yra, o paprastoje, tiek Gedimino 9, tiek Akropolyje, niu neradau blink.gif g.gif 4u.gif Didžiausias 86 dydis ir viskas... Didesnių bodžiukų neaptikau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 03 vasario 2009 - 14:31
QUOTE(Dangiuks @ 2009 02 03, 15:29)
Hm, neteko man Lindex'e aptikti 92 dydžio bodžiuko blush2.gif  4u.gif  Internetinėje parduotuvėje ieškojau - yra, o paprastoje, tiek Gedimino 9, tiek Akropolyje, niu neradau blink.gif  g.gif  4u.gif  Didžiausias 86 dydis ir viskas... Didesnių bodžiukų neaptikau verysad.gif

O Lindex'as turi internetine parduotuve???
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 02 03, 16:26)
O Lindex'as turi internetine parduotuve???

taip biggrin.gif

www.lindex.com
Atsakyti
Laukiu kada atidarys Kaune Lindex parduotuvę ax.gif Reiks įvertint rūbelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilikė @ 2009 02 03, 17:34)
Laukiu kada atidarys Kaune Lindex parduotuvę ax.gif Reiks įvertint rūbelius blush2.gif

o kada atidarys? unsure.gif
Atsakyti
va, ką radau:

Madingų drabužių parduotuvių tinklas Lindex sėkmingai plečia savo veiklą ir atidaro naują parduotuvę Kaune, prekybos centre „Akropolis“. Daugiau apie įmonę rasite www.lindex.com.

thumbup.gif yahoo.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 04, 09:55)
va, ką radau:
Madingų drabužių parduotuvių tinklas Lindex sėkmingai plečia savo veiklą ir atidaro naują parduotuvę Kaune, prekybos centre „Akropolis“. Daugiau apie įmonę rasite www.lindex.com.

thumbup.gif yahoo.gif  thumbup.gif

Geras, o aš neseniai perskaičiau, kad Kaune, prekybos centre "Molas" bigsmile.gif

va, čia įrodymas:

http://www.pcmolas.lt/?lt=1232525279
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 04 vasario 2009 - 14:37
mmmmm...ir as maciau mole reklama kad greitai bus...tik kazin kad atas greitai> g.gif jau menesiuka gera laukiam,bet ........nu gal atidarys.....
Atsakyti
ai, koks jau skirtuma - mole ar akropolyje mirksiukas.gif vis tiek kaunietėms gerokai arčiau negu vilniuje ar klaipėdoje thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 05, 10:32)
ai, koks jau skirtuma - mole ar akropolyje  mirksiukas.gif vis tiek kaunietėms gerokai arčiau negu vilniuje ar klaipėdoje  thumbup.gif

Tai gal bus ir Akropolyje, ir Mole mirksiukas.gif
Atsakyti
dauguma rubeliu perku is Lindex, kokybe thumbup.gif
Atsakyti