Ačiu Dangiuks, tai mes iš Kauno Niu va kelnytės jos labai paprastutės, bet tokia miela medvilnė Aš net nekreipiau dėmesio, kai jas pirkau, po to pažiūriu, kad rašo iš ekologiškos medvilnės Ir rūbuku dar keleta yra labai ryškios spalvos pirksiu maikutes vasarines Lairam gražutis sunutis, o dar labiau rūbeliai Čia iš kūdikių skyriaus ta bliuzelė, nes pas dičkius tokios lig nemačeu, nebent Kaune nėra Dievinu dryžiukus
buvau sekmadienį Akropolio Lindex'e. pirmas komplektukas gyvai mažiau fainas. bodikėlių tokių nebuvo, prisipirkau kitokių visai fainų. o kepurytė irgi nepatiko
Lairam gražutis sunutis, o dar labiau rūbeliai Čia iš kūdikių skyriaus ta bliuzelė, nes pas dičkius tokios lig nemačeu, nebent Kaune nėra Dievinu dryžiukus
buvau sekmadienį Akropolio Lindex'e. pirmas komplektukas gyvai mažiau fainas. bodikėlių tokių nebuvo, prisipirkau kitokių visai fainų. o kepurytė irgi nepatiko
Nežinau iš kokio jūs miesto gal nuo kauno kainos gali skirtis. Bet pvz.,kur Relaxa įkėlė striukyte pas mus 60lt o maikutės gerai nepamenu, bet nuo 20lt tūrėtų būti, nes tos su božgalviukais ilgom rankovytėm 29lt., tai maikutės pigesnės Aš dar daug nusižiūrėjus rubukų, labai noriu džinsiuku mergaitės gal kas turit, kaip nešiojas Man šie simpatiški
Nežinau iš kokio jūs miesto gal nuo kauno kainos gali skirtis. Bet pvz.,kur Relaxa įkėlė striukyte pas mus 60lt o maikutės gerai nepamenu, bet nuo 20lt tūrėtų būti, nes tos su božgalviukais ilgom rankovytėm 29lt., tai maikutės pigesnės Aš dar daug nusižiūrėjus rubukų, labai noriu džinsiuku mergaitės gal kas turit, kaip nešiojas Man šie simpatiški
ne čia berniukiškos tik jas paimiau iš internetinės jų svetainės, nes pas mumi Kune tik užmačeu tokias mergaitiškas už tat ir varvinu seile Ir jaučiu bus plono džinso vasarinio
Mes turim panašius džinsiukus, o gal čia net tie patys Aną vasarėlė dėvėjo mano vyrukas. Superiniai Labai kokybiški, plonučiai, labai patogūs, nes užsiriša, o ne užsisega. Kai mano sūnutis kūdutis, jam visos kelnės krenta, o čia sutrauki, kie reikia, puikiai laikosi Ir laaabai gražiai atrodo Va foto įmesiu, tik čia jie atlenkti, ten yra spec sagutė, užsisega, didesniems kaip bridžiukai atrodytų:
Mes turim panašius džinsiukus, o gal čia net tie patys Aną vasarėlė dėvėjo mano vyrukas. Superiniai Labai kokybiški, plonučiai, labai patogūs, nes užsiriša, o ne užsisega. Kai mano sūnutis kūdutis, jam visos kelnės krenta, o čia sutrauki, kie reikia, puikiai laikosi Ir laaabai gražiai atrodo Va foto įmesiu, tik čia jie atlenkti, ten yra spec sagutė, užsisega, didesniems kaip bridžiukai atrodytų:
Fainutis Ne džinsiukai kitokie pas jus, bet tikrai labai tinka ir gražiuciai spalva gal ir panaši, bet modeliukas cia su gumutem apacioj vat ir domina, kaip kokybe galetu vasarai atsirasti vesesniam orui tikrai pirkciau Oi kai pagalvoju, kad i darziuka nuo rudens prades eiti kiek rubuku reiks