Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Musu Lindexinis biciukas:
su Lindex bodziu
user posted image
su Lindex bliuzele
user posted image
su Lindex bodziu
user posted image
Atsakyti
lairam, jetus koks fainas tavo bičiukas wub.gif oro_buckis.gif Ir rūbeliai kokie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 03 13, 22:21)
Aprile thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Niu bet jau tas buožgalviukas wub.gif  Super wub.gif

O kas ten gražaus toje Ekologiškoje rūbelių linijoje? g.gif  Pademonstruokite ir kelnytes mirksiukas.gif

Ir kitos mamytės parodykite, ką gražaus pirkote mirksiukas.gif

Gal kuri buvote Lindex parduotuvės atidaryme Kaune? Mole?
4u.gif

Ačiu Dangiuks, tai mes iš Kauno mirksiukas.gif Niu va kelnytės jos labai paprastutės, bet tokia miela medvilnė rolleyes.gif Aš net nekreipiau dėmesio, kai jas pirkau, po to pažiūriu, kad rašo iš ekologiškos medvilnės rolleyes.gif Ir rūbuku dar keleta yra labai ryškios spalvos pirksiu maikutes vasarines mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Lairam gražutis sunutis, o dar labiau rūbeliai rolleyes.gif Čia iš kūdikių skyriaus ta bliuzelė, nes pas dičkius tokios lig nemačeu, nebent Kaune nėra biggrin.gif Dievinu dryžiukus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Koooookia graži ta geltona maikutė, su karviuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ar yra pirkti toks komplektukas? niekas nematė? bliuzelė patiko blush2.gif

user posted image

su karvyte maikutė man irgi graži. dar striukytė nieko

user posted image

dar man šitie bodžiukai iš naujų patiko

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ir gyvai pasižiūrėčiau kepurytę

user posted image
Atsakyti
buvau sekmadienį Akropolio Lindex'e. pirmas komplektukas gyvai mažiau fainas. bodikėlių tokių nebuvo, prisipirkau kitokių visai fainų. o kepurytė irgi nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 03 13, 23:59)
lairam, jetus koks fainas tavo bičiukas wub.gif   oro_buckis.gif  Ir rūbeliai kokie wub.gif

Aciuks 4u.gif

QUOTE(Aprile @ 2009 03 14, 12:57)
Lairam gražutis sunutis, o dar labiau rūbeliai rolleyes.gif Čia iš kūdikių skyriaus ta bliuzelė, nes pas dičkius tokios lig nemačeu, nebent Kaune nėra biggrin.gif Dievinu dryžiukus doh.gif  lotuliukas.gif

is kudikiu. O po kiek tos ryskios maikytes? Reik gal ir mums vasarai uzsipirkti g.gif ...

Ir dar kal kuri pamenate, kiek +/- striukytes pavasariui kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 16 kovo 2009 - 10:28
QUOTE(Relaxa @ 2009 03 16, 09:33)
buvau sekmadienį Akropolio Lindex'e. pirmas komplektukas gyvai mažiau fainas. bodikėlių tokių nebuvo, prisipirkau kitokių visai fainų. o kepurytė irgi nepatiko blush2.gif

Sveikutės 4u.gif tai pasirodykit bigsmile.gif rolleyes.gif
QUOTE(lairam @ 2009 03 16, 10:28)
Aciuks  4u.gif
is kudikiu. O po kiek tos ryskios maikytes? Reik gal ir mums vasarai uzsipirkti  g.gif  ...

Ir dar kal kuri pamenate, kiek +/- striukytes pavasariui kainuoja?

Nežinau iš kokio jūs miesto gal nuo kauno kainos gali skirtis. Bet pvz.,kur Relaxa įkėlė striukyte pas mus 60lt o maikutės gerai nepamenu, bet nuo 20lt tūrėtų būti, nes tos su božgalviukais ilgom rankovytėm 29lt., tai maikutės pigesnės mirksiukas.gif Aš dar daug nusižiūrėjus rubukų, labai noriu džinsiuku mergaitės gal kas turit, kaip nešiojas g.gif Man šie simpatiški user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 17, 13:24)
Sveikutės 4u.gif tai pasirodykit bigsmile.gif  rolleyes.gif

Nežinau iš kokio jūs miesto gal nuo kauno kainos gali skirtis. Bet pvz.,kur Relaxa įkėlė striukyte pas mus 60lt o maikutės gerai nepamenu, bet nuo 20lt tūrėtų būti, nes tos su božgalviukais ilgom rankovytėm 29lt., tai maikutės pigesnės mirksiukas.gif Aš dar daug nusižiūrėjus rubukų, labai noriu džinsiuku mergaitės gal kas turit, kaip nešiojas g.gif Man šie simpatiški user posted image

Mes vilnieciai.

Kokios fainutes kelnytes. O cia mergaitiskos? As gal net visai tokiu savo bernui noreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 03 17, 13:20)
Mes vilnieciai.

Kokios fainutes kelnytes. O cia mergaitiskos? As gal net visai tokiu savo bernui noreciau  g.gif

Nedaug kuo skiriasi nuo mergaičiukiu biggrin.gif user posted image tik užsegimas išduoda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2009 03 17, 13:20)
Mes vilnieciai.

Kokios fainutes kelnytes. O cia mergaitiskos? As gal net visai tokiu savo bernui noreciau  g.gif

ne čia berniukiškos tik jas paimiau iš internetinės jų svetainės, nes pas mumi Kune tik užmačeu tokias mergaitiškas verysad.gif už tat ir varvinu seile doh.gif Ir jaučiu bus plono džinso vasarinio bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim panašius džinsiukus, o gal čia net tie patys g.gif Aną vasarėlė dėvėjo mano vyrukas. Superiniai wub.gif Labai kokybiški, plonučiai, labai patogūs, nes užsiriša, o ne užsisega. Kai mano sūnutis kūdutis, jam visos kelnės krenta, o čia sutrauki, kie reikia, puikiai laikosi thumbup.gif Ir laaabai gražiai atrodo wub.gif Va foto įmesiu, tik čia jie atlenkti, ten yra spec sagutė, užsisega, didesniems kaip bridžiukai atrodytų:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 03 17, 14:58)
Mes turim panašius džinsiukus, o gal čia net tie patys g.gif  Aną vasarėlė dėvėjo mano vyrukas. Superiniai wub.gif  Labai kokybiški, plonučiai, labai patogūs, nes užsiriša, o ne užsisega. Kai mano sūnutis kūdutis, jam visos kelnės krenta, o čia sutrauki, kie reikia, puikiai laikosi thumbup.gif  Ir laaabai gražiai atrodo wub.gif  Va foto įmesiu, tik čia jie atlenkti, ten yra spec sagutė, užsisega, didesniems kaip bridžiukai atrodytų:

user posted image

wub.gif Fainutis wub.gif Ne džinsiukai kitokie pas jus, bet tikrai labai tinka ir gražiuciai rolleyes.gif spalva gal ir panaši, bet modeliukas cia su gumutem apacioj vat ir domina, kaip kokybe blush2.gif galetu vasarai atsirasti vesesniam orui tikrai pirkciau bigsmile.gif Oi kai pagalvoju, kad i darziuka nuo rudens prades eiti biggrin.gif kiek rubuku reiks blink.gif
Atsakyti