Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Idomu, ar dar neatsidare Lindex parduotuve Kauno Mole? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly* @ 2009 02 11, 14:37)

reklamoj rašo, kad atidarymas 03 11 smile.gif
Atsakyti
Dievinu lIndex, patogūs rūbeliai ir kokybiški.
Atsakyti
QUOTE(freona @ 2009 02 08, 17:20)
dauguma rubeliu perku is Lindex, kokybe  thumbup.gif

man tas vaiku rubeliu skyrius, taj uch wub.gif atrodo butu lb stora pinigine, viska supirkciau blush2.gif
Atsakyti
man lindex'e graziausi rubeliai maziausiems iki 80 cm...
dukriukas namo turiu sios firmos rubu, tikrai labai patenkinta jais thumbup.gif
bet stai didesniems vaikiukams man jau nebe tokie simpatisi rubeliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly* @ 2009 02 11, 15:37)

g.gif na,lyg dar nera
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 02 24, 01:23)
g.gif na,lyg dar nera

juk muminukas rašė, kad atidarymas 2009 03 11 mirksiukas.gif Nebeilgai liko laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2009 02 20, 15:05)
man lindex'e graziausi rubeliai maziausiems iki 80 cm...

Mažiukams tikria lb gražių rūbelių siūlo wub.gif Aš savo mergytėm Lindex perku kelnes - treningiukus veliūrinės medžiagytės, dar leginsus pirkau - esu lb patenkinta kokybe thumbup.gif Ir kai perki 3 už 2 kaina, tai ir kaina padori thumbup.gif
Atsakyti
Mano suneliui padovanojo karta drauge kostiumeli-kelnes ir megztinukas, tai tiesiog SUPER. Vilkejo tik iskirtinem progom
Atsakyti
Skelbė šian per radio, kad atidarymas Lindex "Mole" taip apsidžiaugeu, nes nugirdau, kad ryt biggrin.gif bet pasirodo 11d., doh.gif Tai reiks laukti sakė taikys nuolaidas atidarymo progą thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
MES IR TURIME LINDEX RUBELIU LABAI GERAI NESIOJASI SUPER KOKYBE UZ ATITINKAMA KAINA.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 03 09, 16:24)
MES IR TURIME LINDEX RUBELIU LABAI GERAI NESIOJASI SUPER KOKYBE UZ ATITINKAMA KAINA.

drinks_cheers.gif esu pirkus dukrytei keliate sukneliu 4u.gif Likau patenkinta kokybe ir dukryte noriai nesiojo smile.gif
Atsakyti