Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Aš ir susižavėjau Lindex rūbeliais ax.gif neatlaikiau gražių rūbelių spaudimo doh.gif ir ... mažių papuošiau, nors stalčius ir lūžta smile.gif kokybė man ir thumbup.gif neskysti, tvirti, minkštučiai,
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 03 31, 12:30)
Aš ir susižavėjau Lindex rūbeliais  ax.gif neatlaikiau gražių rūbelių  spaudimo  doh.gif ir ... mažių papuošiau, nors stalčius ir lūžta  smile.gif kokybė man ir  thumbup.gif neskysti, tvirti, minkštučiai,

biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Pasirodykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums irgi Lindex drabužiukai patinka - labai gražūs, bet kokybėkartais nuvilia... verysad.gif žiemą pirkau dukrytei kostiumėlį, tai kelnytės labai geros, o va suknytė plaunant labai dažosi....pėdkelnės nusirubuliavo po pirmojo apsimovimo, o kainavo tikrai nemažai...
Bet vis tiek vis einu į ta parduotuvę ir nesusilaiku - nu laaaabai gražūs rūbeliai, tai ir perku biggrin.gif
Atsakyti
As tai dažnai randu rūbelių su nuolaidom, va dabar nupirkau kostiuminį švarką sūnui už 40 litų, madingus džinsus, o džemperiukai gaminti Indijoje, tai medvilnė minkštutė, maloni prie kūno, linksmi piešinukai, labai patinka Lindex biggrin.gif
Atsakyti
manpatinka lindex triusikeliai berniukams, nu ziauriai faini sortuku tipo. netysta ir neprarabda formos
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2009 03 23, 16:02)
ne, tokių džinsiukų neužmačiau blush2.gif  Bet kelnyčių ir tiesą sakant nežiūrėjau smile.gif

Yra jau sie dzinsiukai bent Vilniuje, Gedimino 9. Berods 49 Lt kainuoja. Labai fainuciai, bet jie is tu labai plonu.
Man siaip irgi labai patinka Lindex drabuziukai. Ir kokybe ne karto nenusivyliau. Pedkelniu nepirkom, bet smelinukai labai labai patvarus. Dar turim dzinsiuku, bliuzoniuku, pizamyciu - viskas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 04 02, 14:34)
Yra jau sie dzinsiukai bent Vilniuje, Gedimino 9. Berods 49 Lt kainuoja. Labai fainuciai, bet jie is tu labai plonu.
Man siaip irgi labai patinka Lindex drabuziukai. Ir kokybe ne karto nenusivyliau. Pedkelniu nepirkom, bet smelinukai labai labai patvarus. Dar turim dzinsiuku, bliuzoniuku, pizamyciu - viskas super smile.gif

Geras bigsmile.gif Tai jie vasariniai turbūt rolleyes.gif reiks užsukti tikiuos Kaune atsirado man jie begalo patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 04 02, 19:53)
Geras bigsmile.gif  Tai jie vasariniai turbūt rolleyes.gif reiks užsukti tikiuos Kaune atsirado man jie begalo patiko ax.gif

Taip, panasiau i vasarinius, nes tikrai labai plonyciai. Ir kaina nebloga, nes kiti brangesni.
Atsakyti
manęs kol kas nenuvylė kokybė ax.gif o ir perku dažniausiai per akcijas, tai tikrai nemažai susitaupo thumbup.gif jei būnu šalia, negaliu ramiai pro lindex'ą praeit blush2.gif
Atsakyti
As gyvenu Svedijoj, Lindex man arciausiai namu,tad 80 proc mano berniuko(taip pat ir mano)garderobo sudaro sios firmos rubeliai,jokiu priekaistu neturiu thumbup.gif
Bet ziuriu LT kainos didesnes,matyt,uz importa g.gif
Atsakyti
kazkaip tik teko paziuret Lindexe vaikiskus rubelius-patiko.bet zinant kainas ne LT dar nekyla rankos pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 04 05, 08:00)
kazkaip tik teko paziuret Lindexe vaikiskus rubelius-patiko.bet zinant kainas ne LT dar nekyla rankos pirkt biggrin.gif

Pirkau per atidarymą, kai taikė 20% nuolaidas thumbup.gif Po to pirksiu per išpardavimus, o jai labai patiks rūbukas pirksiu ir šeip rolleyes.gif
Atsakyti