Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

iki isterijos bijo ziasliuko kur numetus juokiasi raitosi sokineja, nezinau kodel jai taip atrodo bet vos pamacius puola i isterija doh.gif todel jis giliai pasleptas,karta netycia atrado oj buvo kokia valanda baimes riksmo unsure.gif jei kam tokie zaislai patinka, o zinau tikrai kiti vaikai juokiasi myluoja juos mes dovanojam savo " baubuka" lotuliukas.gif
Atsakyti
O musiskis nuo pat gimimo labai jautrus buvo visiems triuksmo garsams,o ypac vaiku riksmui.Turiu seseri su dviem pypliais, tai kai jie pas mus ateidavo -budavo streso valandos.Verkdavo ir stresuodavo kol sveciai isedavo,bet.... dabar viskas pasikeite thumbup.gif Siepiasi iki ausu pamates mazus vaikus biggrin.gif Ir prie triuksmingu garsu beveik priprato,tik spausdintuvo garsas dar svetimas(gal ,kad tik nesenei isigijom)
Atsakyti
Mano maziuke tai kazkaip labai atsirenka zmones. Kurie jai nepatinka ar siaip atrodo nemalonus, tu lyg ir bijo, atbega pas mama ar teti ir nuo rankyciu nenulipa, net nepaziuri i ju puse. O jei zmogus geras, malonus, sypsosi, bendrauja su ja, tada ir ji visai kitaip elgiasi wink.gif Ji kaip musu suniukas - skiria zmones biggrin.gif
Atsakyti
Musiskiui reikia laiko apsiprasti prie svetimos aplinkos, savoje jauciasi kuo puikiausiai. Svetimu zmoniu irgi bijo, nemanau,kad reikia su tuom kovoti
Atsakyti
va mes irgi turim panasia problema - ne problema. Labai baili pasidare, nors iki kazkur 20 men drasuole buvo, ir su vaikais parkuose eidavo draugautis ir jei kas pakalbindavo nebijodavo. O dabar bijo visu unsure.gif vos ne kasdien einam i zaidimu aikstele, tai jei supynese bus kitas vaikas, ji neis. Jei zaidziant ateis koks vaikiukas prie jos, tai tiesiog suakmeneja ir pradeda verkslent. Nezinau nei kodel taip pasikeite vaikas, niekad nera jos nuskriaudes, o uz menesio prades eit i darzeli, bet neramu kaip jai ten seksis jei taip svetimu bijo blush2.gif
Atsakyti
Maniskis tai bijo vaiku. Jei jo bendraamziai laksto,tai jis prie manes glaudziasi, jei koks vaikas arciau prieina tai suakmeneja, akys pasidaro didziules kaip kokios kates suni isvydusios. Tikiuosi praeis,nes taip smagu ziuret kaip kiti vaikai kartu laksto,zaidzia, norisi kad ir maniskis prie ju prisijungtu. Gal situacija pasikeis kai prades eit i darza.
Atsakyti
Mano mazoji va tik dabar kazkokia "sarmatlyva" pasidare doh.gif Anksciau viskas normaliai budavo, o dabar kai pana paaugo (1,7 m.), kukli pasidare. Nors sako, kad vaikai jaucia zmones ir patys atsirenka, su kuo bendraut, su kuo - ne g.gif
Atsakyti
Anksciau buvo drasesnis,o dabar pradejo kazkaip prisibijoti g.gif o jei dar tas svetimas ima lysti,tai buna kad ir apsiverkia,prasosi mamai ant ranku,slepiasi..Bet ne su visais,nes buna zmoniu kuriems iskart sypsosi,pats savaip kalbina,bendrauja.. smile.gif
Manau,vaikai isties jaucia zmones bei turi sava simpatijos ir antipatijos suvokima..
Atsakyti
Vyresnelis kai buvo mazas, tai budavo visu draugas, nieko nebijojo. Ir dabar drasuolis. O va maziukas kitoks - jam reikia laiko, kol su pasikeitusia aplinka, ar zmogumi apsipranta. Jautruolis jis pas mane wub.gif
Atsakyti
Mano sūnuciui nepatinka, kai svetimi per arti prie jo prieina, pasilenkia ir dar liesdami bando kalbinti. Jam reikia 'islaikyti atstuma' biggrin.gif
Atsakyti
Gal geriau, kad truputį nedrąsūs. Mano eina su visais svetimais, kas tik pakviečia. Aš jį šaukiu, jis man parodo "atia atia" ir turiu jėga parsinešti verysad.gif
Atsakyti
Musiske bijo svetimu zmoniu, bijo kai ja pakalbina ar arti prieina.Tada prasosi ant ranku ar verkia.Labai retai nebijo svetimo zmogaus, gal tik pora kartu yra buve, kad iskarto bendrautu.Jai reikia laiko apsiprasti, po kokiu 15min.apziurejusi pati pradeda kalbinti, sypsotis.Aisku, yra isimciu...nevisus prisileidzia net po keliu dienu bendravimo.
Atsakyti