Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

kol buvo maziukas buvo viskas gerai, o dabar paniskai bijo vyru, mat auga tecio nematydamas, tad vyra mano sunui kazkoks kosmaras. moteris myli visas, net pirma karta kurias pamato. dabar kai einame vis daugiau i lauka baime mazeja, manau pripratinsiu prie abieju lyciu smile.gif
Atsakyti
Apie 1.5 metuku amziaus maniskis privengdavo svetimu, kai ateidavo sveciai uzsispausdavo kampe, o dabar jam 2metai 1menuo, tai kur tau, kol matavomes batus pardej tai su visom pardavejom ir pirkejais pasisveikino, ir duok penkis padare blink.gif
Atsakyti
mano daba jau ir vaiku pradejo vengti,nzn kas jam pasidare,pries puse metu visai nebijojo vaiku,daba tik prieina koks svetimas vaikas klykia ir bega toliau,nezinau del ko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajara @ 2009 02 02, 15:11)
Stengiames negasdinti vaiko jokiais baubais, nes ir as pati kazka baisaus susapnavus dar paauglystele pasokdavau is lovos klykdama.

Na pvz. siandien pokaicio metu, kad uzrex vaikas, matomais kazka susapnavau, nes apsukau ant kito soniuko ir toliau miega.
Manau reikia kuo maziau gasdinti, bet vaikai susikuria ir savu baubu....pvz., maniskis labai bijo lektuvu, tai lektuvas gali buti jo sapnu kosmaras ax.gif
Atsakyti
Mes irgi tokios pat, kai vienos ar tarp savu tai drasuole. O kai koks vaikas prieina suakmeneja ir ziuri, o jei kokia teta pakalbina susiguzia ir tik op pas mane unsure.gif
Atsakyti
Maniškis bijo jei svetimi dėdės ir tetos kalbina, kreipia dėmesį, kibina schmoll.gif Tačiau jei į jį dėmesys nėra kreipiamas, tuomet viskas gerai. Didelės baimės nebelieka. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2009 02 23, 17:09)
Mano dukryte bijo visokiu garsiu garsu - jei masina pro sali pravaziuoja einant gatve, jei kas nors garsiai susaukia - is karto bega sleptis man uz kojos smile.gif

Va maniškė to pačio bijo doh.gif
Atsakyti
Maniškė bijo kalimo, gręžimo garsų. Jei namuose kažkas kažką daro, viskas ok, bet jei kaimynai baladojasi, tada jau neramu jai.
Atsakyti
labiausiai bijo skambucio i duris, seniau bijodavo mob telefonu melodiju smile.gif
Atsakyti
sveikos, musu mazylis pries keleta menesiu irgi bijojo uzeiti pas mociute. klykdavo baisiausiai, ieskojom priezasciu ko jis ten bijo,kodel. nieko neradom ir nieko nesugalvojom. o cia dar pas seneli turejom vaziuot. bijojau kaip reiks ten ieit jei jis namie pas mociute neina. nei zmoniu neprisileisdavo , nei i namus... o iki to tai net svetimi galedavo paimt ant ranku jei tik demesi jam parodydavo.
o dabar viskas gerai, kaskaip savaime praejo. mes vis prieidavom iki mociutes namu. ant duru slenkscio pastovedavom smile.gif paplepedavom smile.gif ir eidavom sau. smile.gif daba jau ten isbunam gana ilgai, nebijo nieko, nebeverkia. smile.gif vaiksto visur ir tvarka savo ievedineja smile.gif
Atsakyti
seniau bijodavo siurblio garso, grezimu,dabar nebebijo,tik klausia kas ten yra smile.gif
Atsakyti
Maniškis bijojo miegoti vienas. ir savo lovytės... Naktį nubusdavo gan dažnai, prašėsi į lovą pas mus- o kai neleidžiu, tai bent šalia kad pasėdėčiau. Tai įsigudrinau lovytę pristumti prie mūsiškės ir viskas thumbup.gif dabar. Duodu rankytę kai nubunda,ir miegam tolaiu mirksiukas.gif
Atsakyti