Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

bijo siurblio,mikserio,kai kaimynai sienas grežioja ax.gif
Atsakyti
Mano 2m. dukra bijo stipriu garsu. Dar pasilikti viena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 29 gegužės 2009 - 11:57
Ziauriai bijo musiu, kirminu, vabalu ir kitokiu knibzdanciu mazu gyvuneliu...
Atsakyti
mano irgi visokiu mazu vagalu ,o taip tai nieko nebijo ax.gif
Atsakyti
Mano dukryte bijo siurblio garso ir tamsos.
Atsakyti
Mano mazius anksciau bijodavo virtuvinio smulkintuvo skleidziamu garsu, paskui priprato prie jo, nors garsas man ir paciai nemalonus. Dabar bijom suptis ant supuokliu, visokiu karuseliu, nors nebijo jei kilnoja mama ar tetis, suka visaip, matyt jam reikia kad butu laikomas, o ne pats laikytusi. Bet didziausia musu baime yra baime ragauti naujus patielaus, nesam ragave braskiu, apskirtai jokiu uogu, beveik jokiu vaisiu, darzoviu zaliu (tik virtas ir sutrintas i kose), taip pat tu patiekalu, kuriuos valgo tevai. Nezinau ar cia baime, gal tiesiog nenoras, uzsispyrimas, bet jei mama parodo kad skanu, pati ragauja, o vaikas pradeda isterikuoti ir nei uz jokius pinigus nesutinka paragauti, tai gal cia ir skonio pajautimo baime...
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 05 31, 18:29)
Bet didziausia musu baime yra baime ragauti naujus patielaus, nesam ragave braskiu, apskirtai jokiu uogu, beveik jokiu vaisiu, darzoviu zaliu (tik virtas ir sutrintas i kose), taip pat tu patiekalu, kuriuos valgo tevai. Nezinau ar cia baime, gal tiesiog nenoras, uzsispyrimas, bet jei mama parodo kad skanu, pati ragauja, o vaikas pradeda isterikuoti ir nei uz jokius pinigus nesutinka paragauti..

Mano vyresnėlis taip pat nieko nenori ragauti "naujo".. schmoll.gif Tik praėjusiais metais mūsų bernužėlis kažkaip paragavo braškių, oho kaip patiko, poto ir peštynių buvo kuriam daugiau liks thumbup.gif Ir jis nuo mažens nenori nieko, kas jam išvaizda nepatinka, ar nauja. Nežinau kaip tai paaiškinti, tačiau nevečiau per prievartą nieko valgyti, ateis laikas ir pats paragaus.. ax.gif

Tačiau mes turim kitą baimę verysad.gif net nežinau kiek ir kaip jam reikės aiškinti. Jis labai, labai bijo liftų scare.gif kadangi gyvename šeštame daugiabučio aukšte, tai mums liftas kaip ir neišvengiamas dalykas, juo naudojamės kasdien, ir kaskart su ašarom cray.gif Klausiau gal jį kas prigąsdino, gal kada buvo kas nors nutikę (pvz užstrigęs kai važiavo su tėčiu) bet jis sako kad nieko nenutiko tik jis bijo.. Ir kaskart ruošiantis kažkur išeiti, jis jau namie pradeda verkti.. Aš niekada jo niekur neleidžiu vieno, taigi jam kaip ir neturėtų būti baisu, nes visada su kažkuriuo iš tėvelių važiuoja.. Sakiau turbūt tuoj teks laiptais lipti, nes gaila žiūrėt į vaiko akis pilnas baimės verysad.gif
Atsakyti
geras, o as galvojau kad cia tik mano maziui siauba kelia muses ir vabalai biggrin.gif bet paskaiciau kad dar yra tokiu maziuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elinga_27 @ 2009 05 31, 21:30)
Mano vyresnėlis taip pat nieko nenori ragauti "naujo"..  schmoll.gif  Tik praėjusiais metais mūsų bernužėlis kažkaip paragavo braškių, oho kaip patiko, poto ir peštynių buvo kuriam daugiau liks  thumbup.gif  Ir jis nuo mažens nenori nieko, kas jam išvaizda nepatinka, ar nauja. Nežinau kaip tai paaiškinti, tačiau nevečiau per prievartą nieko valgyti, ateis laikas ir pats paragaus..  ax.gif

Tačiau mes turim kitą baimę  verysad.gif  net nežinau kiek ir kaip jam reikės aiškinti. Jis labai, labai bijo liftų  scare.gif  kadangi gyvename šeštame daugiabučio aukšte, tai mums liftas kaip ir neišvengiamas dalykas, juo naudojamės kasdien, ir kaskart su ašarom  cray.gif  Klausiau gal jį kas prigąsdino, gal kada buvo kas nors nutikę (pvz užstrigęs kai važiavo su tėčiu) bet jis sako kad nieko nenutiko tik jis bijo.. Ir kaskart ruošiantis kažkur išeiti, jis jau namie pradeda verkti..  Aš niekada jo niekur neleidžiu vieno, taigi jam kaip ir neturėtų būti baisu, nes visada su kažkuriuo iš tėvelių važiuoja.. Sakiau turbūt tuoj teks laiptais lipti, nes gaila žiūrėt į vaiko akis pilnas baimės  verysad.gif

as pati liftu nemegztu nezinau kodel.maniske dar bijo viena likt kieme.kambary galiu palikti nieko,bet kieme doh.gif taip is slankioja as i lauka ji i lauka as i kambari ji i kambari.kiemas uzdaras.nesuprantu.buna apsidairo pasivaidene,kad manes jau kieme nera tuoj lekia prie duru ir staugia doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mano maziukas tai dabar pradejo bijot kazko tais kaip pradedu rekt biski ar ant tetes ar dar ko nors jis pradeda verkt ir bega pas mane apsikabint ax.gif
Atsakyti
O manoji bijo visko kai nenori kazko biggrin.gif pvz: bijau tetes, jei nori su manim eit, bijau mamytes, jei nori su teveliu buti ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena visoms mamytems smile.gif Paskaiciau daugelio zinutes ir supratau, kad dauguma vaikuciu turi ivairiu baimiu. Maniske (1,7 men) dukra labai bijo kalimo (isgasdino kaimynas garsiai su kalimu pagrezes) , karves.sad.gif Net nzn kaip vaikui padeti. Dar normaliai nekalba, bet jau bando sakyt, kad "mu bi bi", "dede bi" Taip bijau, kad tos baimes nepasidarytu fobijomis. Atrodo, aiskinu,taciau, kaip sugedus plokstele ir viskas. ir ka daryt ?
Atsakyti