bijo musiu ir visokiu vabalu.

Sveikos,nutariau ir as as pasidalinti savo mergytes baimemis..mums greit treji..is niekur nieko pradejo sneketi apie raganas,su ilgais nagais,kad jos valgo zuikucius,ir pro langa ziuri i vaikucius.. pastoviai saudo i vilka.. ar tai drzelio itaka??? nes mociutes perspetos ir tikrai jos negazdina tokiais sutyverimais.. pries savaite netiketai dingo elektra,ir kazkiek laiko buvom tamsoje,kol suradom zvakes.. ji patyre soka,nes net apsiveme.. ir ne syki.. zodziu.skaitineju dba kaip galeciau padeti saviskei.. nes db bijo miegoti viena,tamsos jau is seniau bijo,o dabar isvis.. ir saugesne jauciasi su teciu o ne su manim.. tas irgi aisku nedziugina..

O mano sūnelis tai bijo kai kas nors sukosėja
Ir nuo pat gimimo, atrodo ir aiškint jau bandėm, kad ir jis pats kartais kosti, ir kiti, bet nepadeda... Gal kai paaugs ta baimė praeis

Sveikos, musiskis 1,7m. bijo tamsos taipat labai verkia pas gydytojus
ir dar bijo kai prausi atsisesti, stovi stacias

QUOTE(siga.lt @ 2010 09 22, 11:54)
Na gal nebijo,tiesiog nepatinka. mano irgi laaabai priestarauja siam procesui

Papildyta:
QUOTE(zefyriukas @ 2010 12 30, 15:31)
Sveikos, musiskis 1,7m. bijo tamsos taipat labai verkia pas gydytojus
ir dar bijo kai prausi atsisesti, stovi stacias 

idomu ar yra vaiku ,kurie nebijo daktaru, na nebet tie, kurie neptyre skausmo ar prievartos is zmoniu baltais chalatais

QUOTE(ingulka35 @ 2010 12 30, 13:43)
idomu ar yra vaiku ,kurie nebijo daktaru, na nebet tie, kurie neptyre skausmo ar prievartos is zmoniu baltais chalatais

mes nepatyreme (pas gyd ejome tik TA kas menesi - pasisvert, ugi pamatuot), daugiau jokiu nemaloniu proceduru,
bet bijo vistiek - matyt istringa jiems atmintin kad ir paprasta dantuku apziura ar pan kas nelabai malonu.....
maniske, kai buvo apie 1m paniskai bijojo krepsinio kamuolio (kitu ne), buvo laikas, kai bijojo siurblio, dar duso.
o dabar bijo savo kakiu

pradejom naudotis puoduku, tai tik pamato, ka padare ir spiegia

Na kol kas dar maza mano mergyte,bet va ko bijo tai gydytojos....siaip jos pacios nebijo,sedi ramiai sau kabinete ir viska apziurineja.Bet tik gydytoja uzsideda ta daikta ant ausu,kur plauciukus klauso....viskas,vaikas klykia kaip skerdziamas
Ir nezinau kas jai ten taip baisu

Maniškis metų ir penkių mėnesių bijo vėjo, pasirodo
Nuėjom prie jūros buvo labai vėjuota, nemažos bangos, tai tiek supanikavo vargšas, kad čiut ne iki pasikūkčiojimų... galvojom, gal vandens išsigando
o šiandien buvom lauke, atviroj vietoj vaikų žaidimų aikštelė, tai niekas nebuvo įdomu, vos tik atsisukdavo į tą pusę, kur vėjas, pradėdavo verkt

QUOTE(ingulka35 @ 2010 12 30, 14:43)
Na gal nebijo,tiesiog nepatinka. mano irgi laaabai priestarauja siam procesui
. ankciau bijojo feno ir siurblio, bet parodziau,kad cia visai ne baubas ir dabar net nereguoja.
Papildyta:

Papildyta:

yra yra, kurie nebijo

Mano mazoji po slapimo taku infekcijos bijojo gydytoju. Net drauges mano,kuria lb myli,issigando kai atejo musu aplankyt su darbiniu chalatu
bijo duso,mazesne nebijojo
kai buna tamsu kur,sako ateis ragana.bet nebijo lyg jos.gal sese kada pagasdino

Maniskis bijo aukscio. Gal ne tiek aukscio, kiek bijo nukrist. Pasodinu kur ant stalo, jei neturi kur isikibti, sustingsta visas, akys placios. Karta pasodinau ant klozeto, nes neturejom po ranka puoduko, tai apsiviniojo man aplink kakla stipriai, susirietes visas, kad pamaniau nekankinsiu. O seniau bijojo ir triuksmo: elektrines mesmales, smulkintuvo.