Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų baimės

Maniškis bijo remonto lotuliukas.gif
Kai tik isgirsta, kad kaimynai gręžia, atbėga šaukdamas remontas ir prisiglaudžia.
O mūsų kaimynai taip remontuoja savo butą jau pusmetį doh.gif
Atsakyti
traktoriaus daugiau nieko biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis kokia savaitė dvi pradėjo kalbėti „bijau“ ir bijo visko : šuns, katės, musės, puolimo, burzgimo (kurį anksčiau dievino), na tik mašinų nebijo tikriausiai. Ir dar vieno šeimos draugo labai bijo, pamato tai net užsisuka ir taip stipriai apsikabina, arba bėga į kampą. Siaubas, į namus gali užeiti tik jo žmona su dukrytėm :)Aplamai tai jis kariškis, truputėlį garsokas vyras, sakiau kad jo apranga nepatinka, bet kad ko gero kaip žmogaus abrozas ne tas g.gif
Atsakyti
Mano dukryte tai bijo nebent kokio netiketo didelio triuksmo, ypac graztu.
Atsakyti
maniskis bijo buitiniu prietaisu: feno, virt.kombaino.. irankiu kurie garsiai grezia, pjauna ir pan.. bijo zaislu kurie patys vaziuoja, taip pat visu tu masinyciu, kur imetus lita vibruoja, groja.. ir zmoniu skulpturu... norfos bazej kur yra, tai apeina jas dideliu lanku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 05 28, 07:58)
maniskis bijo buitiniu prietaisu: feno, virt.kombaino.. irankiu kurie garsiai grezia, pjauna ir pan.. bijo zaislu kurie patys vaziuoja, taip pat visu tu masinyciu, kur imetus lita vibruoja, groja.. ir zmoniu skulpturu... norfos bazej kur yra, tai apeina jas dideliu lanku doh.gif

o mes tai turim nedideliu uzdaru patalpu baime smile.gif liftai, palapines ir t.t. mums oiiii kaip ne prie sirdies smile.gif
Atsakyti
Mano mazoji labai bijo skeciu, tikiuosi iki rudens lietuciu savo baime nugales ax.gif
Atsakyti
niekaip... reikia laiko ir vaikas supras,kad yra ir kitu tetu ir dedziu..ne tik mama, tetis, brolis ar sesuo
Atsakyti
O maniskij bijo oro balionu blush2.gif nes viena karta kai pucia baliona, jis sprogo. doh.gif
Atsakyti
Maniske bijo sunu,nes maziukas suniukas aplaize jai rankyte ir sokinejo aplynkui,norejo pazaisti.Gal ir i geraja puse,nes iki to laiko norejo ir didelius eiti paglostyti blush2.gif
Atsakyti
O maniske bijo kai tetis uzsitepa skutimosi putu ir skutasi.Atbega pas mane ir sako "tetis su kauke,bijau" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis bijo dulkiu siurblio ir garsiai snekanciu sveciu 4u.gif
Atsakyti