Maniske irgi bijo dulkiu siurblio...
o mes jau dulkiu siurblio nebebijom,bet buvo laikas kai bijojom, pastebejau, kad dabar bijo aukscio, o dar tokia keista baime labai bijo tokio zaislinio senelio salcio,kur ijungi ir jis pradeda dainuoti kaledines daineles
tai stovi jis aukstai ant spintos uzkeltas nuo kaledu, kartais parodo i ji pirstu ir taip rimtai ho ho ho (nes taip jis dainuoja)

mano mažasis pradėjo bijot žaibų
po visų vasaros vėtrų... kai tik pradeda lyt, iškart prašosi ant rankų, akys pilnos baimės
o jei lyja, žaibuoja naktį, tai nubunda visas išpiltas šalto prakaito, visas įsitempęs... net nežinau, kaip su tokia baime kovot...

Kažkaip baimių dar pas saviškę nepastebėjau... Kartais išsigąsta ko nors, bet tai nereiškia, kad ji to garso ar daikto visada bijo...

Musiske bijo stipraus garso.Iskart atbega uz ausyciu susiemus...as pamenu irgi bijodavau.Ir dabar nemegstu garso, trankiu koncertu ir t.t.Matyt mano muzikantiskas ausis paveldejo...
Dar bijo babauzio ir "oziuku"
.Nezinau kaip ji tuos oziukus isivaizduoja, karta kai uzsikaprizino sakau oziukai pas tave atejo, o ji tik "bijau oziuku"ir nusiramino.Dabar vis dar pabijo, kad oziukai ateis, nueina i koridoriu patikrinti, ar oziukai neatejo...Gal pats tas zodis jai kazka reiskia...

QUOTE(vaidavel @ 2009 02 27, 17:59)
maniškis 1,1 metų labai bijo sulčiaspaudės, nes ji laaabai garsiai ūžia
todėl dabar stengiuosi kuo mažiau ja naudotis...palauksiu kol vaikiukas paaugs 

mes ir dabar 1,1m ir irgi pradejo bijoti sulciaspaudes, bet ziuriu ir siurblio pradejo bijoti, nors pries koki menesi tai tikrai dar nebijojo, prie jos siurbdavau ir nieko, o jusiskiui irgi taip buvo? nezinau gal cia pagal amziu taip turi buti

QUOTE(ejot @ 2009 02 19, 20:57)
visai neseniai nutiko toks komiska atsitikimas.maniske labai bijo musiu nu aplamai bet kokiu vabaliuku.ant pedkelniu pamate siulu rutuliuka,kas ims verkt as jai sakau cia ne muse cia siulu gumuliukas ji vistiek verkia.gavau pleste nuplest gumuliuka.kai nuplesiau pana pasake baba muses.vasara jei praskrizdavo koks padarelis net drebet pradeda.aiskinimai,kad vabaliukas mazesnis uz ja nera ko bijot nepadeda.
Maniškė ir bijo musių

Maniskis ir bijo laaabai tamsos
jei esame kambary sviesa ijungta tai ir buna su mumis i virtuve neis jei tamsu,dar bijo babauziu,kazkokio diedes neaisku kokio ''kiekviena vakara man sako bijau bijau diedes'', ir dar jei garsiau pradedu kalbeti

mano mergytė kai išgirsta siurblio, žoliapjovėsę ir pan.garsus, kartu su tais garsais šūkauja, visai nebijo, nuo pat mažumės, tik vat, nuo 1 metukų pradėjo bijoti užmigti gulėdama, o sėdėdama užmiega
sveikos,manuo berniukas bijo tamsos ir jei pakeli balsa
1,7 metu vaikiukas bijo, kai vanduo teka ant galvos, daugiau tai kaip ir nieko

QUOTE(siga.lt @ 2010 09 22, 10:54)
maniskis irgi bijo kai vanduo ant galvos bega