Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

Man tai pirmo nėštumo metu niežėjo pilvą, tai ir prieš pabaigą sutrukinėjo visas, dabar labai niežėjo krūtinę, bet matyt daugiau ji nebedidės ir jau pora savaičių jokio niežulio.
Tai mano atveju niežti kai plečiasi, bet kad ir kokių kremų buvau prisipirkus, niekas nepadėjo.
Atsakyti
man tai uzeina pilva ir krutine niesteti o ypac issimaudzius bet patepus kuno aliejum praeina,tai cia tikriausiai kad tempias oda ax.gif
Atsakyti
Drauge nescia,bet kiek zinau ji kasosi nuo savo cukraliges....
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Nava..o man niezulys baigesi liudnai..Nei pati negalvojau kad paprastas kuno niezejimas gali isaukti extra cezari,kad mano mazylei ir man gali gresti mirtinas pavojus..Visa laime dabar sveika mano mazyte ir gerai auga. O man teks toliau gydytis kepenis..nes butent nestumo metu,lelyte spausdama kepenis jas pazeide.Buvo tikrai baisu..o niezulys truko vos savaite,dar kelios akimirkos ir butu buvus tragedija. Tad bet kokiu atveju pradejus niezeti kuna nestumo metu verta sunerimti..juk nezinai kas gali nutikt neduok Diev.
Atsakyti
Man tai labai niezti krutine,bet manau delto kad ji labai sparciai dideja,naktimis net iki kraujo nukasau kai nejauciu.
Atsakyti
Man tai pastoviai niezti nugaros apacia, bet tik jei lieciasi su kazkuo, jei atsigulusi esu ant nugaros, o anksciau budavo, gryztu is darbo, atsiprausiu ir i lova, ir prasiseda viso kuno niezejimas, taip nepakenciama budavo kol uzmigdavau, ryte pabusdavau lyg niekur nieko, galvoju gal todel, kad darbe labai susaldavau. O dabar niezti turbut del to, kad oda sausa. ax.gif
Atsakyti
Man niežėjimas baigėsi cezario pjūviu 36 savaitę... niežėjo padus ir delnus, leliukas normaliai judėjo ir nieko blogo neįtariau... daktarė padarė echo ir pamatė, kad vaikučio kraujotaka sutrikusi, paklausė tonusiukų, o jie buvo labai silpni, kaip man buvo baisu, ne tas žodis, o ypač iš daktarų girdėti ,,greičiau statykit lašines, jei nepadės reikės išeukti gimdymą"... niekaip nesupratau, kaip mažuliukas galėjo taip nusilpti, nes jis taip stipriai spardėsi! galiausiai viskas baigėsi cezario pjūvio operacija, ir ačiū D, nes nežinia ar dabar turėčiau ant rankų savo stebūkliuką wub.gif pasirodo mano organizmas pradėjo mažutį laikyti kaip svetimkūnį ir bandė juo atsikratyti verysad.gif o viskas prasidėjo nuo nekalto niežulio, kuris buvo cholestazės požymis...
tad kiekvienai nuoširdžiai patariu, kai tik prasideda niežėjimai kreiptis į gydytojus, nes ir paprastas niežulys gali daug ką padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 01 31, 00:36)
Man niežėjimas baigėsi cezario pjūviu 36 savaitę... niežėjo padus ir delnus, leliukas normaliai judėjo ir nieko blogo neįtariau... daktarė padarė echo ir pamatė, kad vaikučio kraujotaka sutrikusi, paklausė tonusiukų, o jie buvo labai silpni, kaip man buvo baisu, ne tas žodis, o ypač iš daktarų girdėti ,,greičiau statykit lašines, jei nepadės reikės išeukti gimdymą"... niekaip nesupratau, kaip mažuliukas galėjo taip nusilpti, nes jis taip stipriai spardėsi! galiausiai viskas baigėsi cezario pjūvio operacija, ir ačiū D, nes nežinia ar dabar turėčiau ant rankų savo stebūkliuką  wub.gif  pasirodo mano organizmas pradėjo mažutį laikyti kaip svetimkūnį ir bandė juo atsikratyti  verysad.gif o viskas prasidėjo nuo nekalto niežulio, kuris buvo cholestazės požymis...
tad kiekvienai nuoširdžiai patariu, kai tik prasideda niežėjimai kreiptis į gydytojus, nes ir paprastas niežulys gali daug ką padaryti...

As irgi patariu mamytems butinai kreiptis i medikus pajutus stipru niezejima delnuose, paduose.. Tai cholestazes pozymis! Mano atveju gimdyma skatino 37 sav. 5 d., beveik 38 savaite. Nes cholestaze, mano atveju, jau komplikavosi i hepatoze... As dar po gimdymo 10 dienu turejau vartoti vaistus, kad kepenys atsigautu.. Jei Jus priziurinti gydytoja nemano, kad Jusu niezejimas rimtas - kreipkites i gimdymo namu priemimo skyriu, ten truputi atidziau i tai ziuri.
Sekmes visoms nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tik 12 sav bus, bet niezti labai blauzdas ir sedmenis blink.gif Galeciau iki kraujo nusikasyt. Bet pastebejau, kad oda ant blauzdu labai sausa, serpetoja, tai tepu maitinanciu kremu, o sedmenis - kremu nuo striju. Bet nepadejo. Padejo mano odos gydytojos israsytas odos tirpalas, kuriuo gydausi veido erkute doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janone: 24 vasario 2011 - 13:26
man po keletos dienu tyrimu nustate PUPPP sindroma. verysad.gif
Atsakyti
Man 30 sav. Pries savaite prasidejo stiprus niezulys. Spuogeliais ismete visa pilva, sedmenis, sonus, slaunis, delnus, ypac tarpupirscius... Echoskopuojantis gydytojas liepe pasirodyti dermatologui - nustate niezus, bet man jau savaite nepraeina...
Dabar bijausi, kad nebutu tas kepenu sutrikimas. doh.gif Galvoju gal privaciai eiti issitirti, kazkaip su poliklinikom vargas doh.gif Gal galite patarti kur?
Atsakyti
Man niezejo nalabai stipriai,bet....nuejau pasidaryti tyrimus pasiskaiciusi cia nesciuju cholestazes foruma ir aptiko kepenu fermentu virsytas normas,gulde i ligonine....
Tyrimus galima atlikti Geromedoj Naugardukog. tyrimai ALP,ALT,AST,bilirubinas kepenu fermentai
Atsakyti