Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

Aš jau nusiteikiau, kad kankinsiuos iki gimdymo. Man nieko nerado, jokių diagnozių. Jau virš mėnesio kankinuosi, tai kas yra ta likusi savaitė... ax.gif
Tik kartais košmarus pasapnuoju, kad ir p gimdymo man nepraeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 17, 22:48)
Labai geras kremukas nuo niežulio, tinkantis nėščiosisom- Excipial Pruri.

o kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 12 20, 23:34)
o kokia ju kaina?

Priklauso nuo vaistinės. Litfarmoj 30 ml kainuoja 13 lt (bet nelabai apsimoka jo pirkt, nebent pasibandyt ar tinka), 200 ml apie 32 lt. Šeimos vaistinėj pora litų brangiau.
Atsakyti
mums 13 savaiciu, o as jau kasausi savaite...siaip dazniausiai tai niezti plastakas ir ******.. dar riesus.. bet buna kad ir visur paniezti...
Atsakyti
Na as jau atkentejau savo smile.gif Paskutini karta kuna niezejo gimdykloje. Kai gime vaikelis niezuli kaip ranka nueme. Net keista, kai vel galiu rengtis visus drabuzius, miegoti neisversta pizama (siules ir tos grauze).
Tad kantrybes mielosios. Visgi del didziulio stebuklo verta pakentet 4u.gif
Atsakyti
Na ka, pries kelis metus pati sita tema uzvedziau, dbr keliu i virsu...
Mano antram nestumui 7savaites..ir jau antra diena pilvas tiesiog dega....labai bijau, kad vel nebutu nesciuju dermatitas, tas pats kaip ir su pirmaja mazyle...
Gal nuo to laiko dar kas susidurete su situo "malonumu"?
Atsakyti
Agnestar, mane kankino dermatitas nuo maždaug 6 sav. Man niežėjo pirmiausiai krutinė, paskui papuliai, kaklas, pilvas, šlaunų vidinė pusė. Paskui pradėjo sausėti, išbėrė rausvom sausom dėmelės, kol galiausiai viskas susiliejo į vientisą kaip nuplikytą odą. Prasikankinau iki maždaug 15 sav. Ko tik gydytojai nediagnozavo, aplankiau geriausius Vilniaus dermatologus sad.gif Galiausiai ginekologė suvedė viską į nėščiųjų toksikozę, nes toksikozė pasirodo ne tik pykinimas, vėmimas, bet ir dermatitas, o rečiausiai nėščiųjų gelta. Gėriau daug skysčių, tepiausi su Exipial Hydrolotion, prausiausi po dušu su A-derma aliejumi doh.gif nutraukiau visus vitaminus, išskyrus folio rūgštį, jokio šokolado, citrusinių ir pan. Ir jau šiai dienai beliko ant pilvo dėmelės pigmentinės nuo buvusių bėrimų.
Vat tokia mano patirtis su nėščiųjų dermatitu.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 03 08, 22:00)
Na ka, pries kelis metus pati sita tema uzvedziau, dbr keliu i virsu...
Mano antram nestumui 7savaites..ir jau antra diena pilvas tiesiog dega....labai bijau, kad vel nebutu nesciuju dermatitas, tas pats kaip ir su pirmaja mazyle...
Gal nuo to laiko dar kas susidurete su situo "malonumu"?

idomu, o vaikas gime irgi su polinkiu i odos problemas? g.gif
per nestuma pati dideliu problemu neturejau, bet siaip turiu AD, tai tenka labai prisiziureti su visokiom kosmetikos priemonem, tai panasu ir vaikas truputi problematiskas...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 03 09, 09:11)
idomu, o vaikas gime irgi su polinkiu i odos problemas?  g.gif
per nestuma pati dideliu problemu neturejau, bet siaip turiu AD, tai tenka labai prisiziureti su visokiom kosmetikos priemonem, tai panasu ir vaikas truputi problematiskas...

aš su pirmu nestuke.gif irgi tuėjau bėdų su oda, pradžioje veido- kaklo, o 28 sav. maždaug išbėrė pilvą ir krūtinę - tuomet nustatė rožinę dedrvinę. Vaikiukas gimė sveikutis, tik vėliau turėjo bėdu su bėrimais - alergizavo sauskelnės, atsisėdus ant puodo problemos dingo. Ir pakolkas apart šiaip sausesnės odos problemų nėra.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 03 09, 10:11)
idomu, o vaikas gime irgi su polinkiu i odos problemas?  g.gif

Ne, dukryte neturi jokiu problemu su odyte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sugar Free @ 2010 03 08, 23:33)
Agnestar, mane kankino dermatitas nuo maždaug 6 sav. Man niežėjo pirmiausiai krutinė, paskui papuliai, kaklas, pilvas, šlaunų vidinė pusė. Paskui pradėjo sausėti, išbėrė rausvom sausom dėmelės, kol galiausiai viskas susiliejo į vientisą kaip nuplikytą odą. Prasikankinau iki maždaug 15 sav. Ko tik gydytojai nediagnozavo, aplankiau geriausius Vilniaus dermatologus sad.gif Galiausiai ginekologė suvedė viską į nėščiųjų toksikozę, nes toksikozė pasirodo ne tik pykinimas, vėmimas, bet ir dermatitas, o rečiausiai nėščiųjų gelta. Gėriau daug skysčių, tepiausi su Exipial Hydrolotion, prausiausi po dušu su A-derma aliejumi  doh.gif nutraukiau visus vitaminus, išskyrus folio rūgštį, jokio šokolado, citrusinių ir pan. Ir jau šiai dienai beliko ant pilvo dėmelės pigmentinės nuo buvusių bėrimų.
Vat tokia mano patirtis su nėščiųjų dermatitu.

skaitau ir atrodo, kad apie mane sicia 4u.gif as irgi exipial naudoju losjonus doh.gif as kolkas tik foli ir geriu, na ziuresim ka gydytoja sakys...group.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2008 04 11, 16:16)
Ir man teko susidurti su sia problema. Niezejo kojas, bet tik nuo keliu iki pedu ta dali. Nusikasydavau nerealiai, iki melyniu (kazkodel atsirasdavo butent melynes, o ne zaizdos). Dariausi tyrimus ivairius, bet nieko nenustate, kol galiausiai daktare patare nusipirkti silpno hidrokurtisono tepalo. Petepliojau juo kojas 2-3 vakarus ir kaip ranka nueme  thumbup.gif . Nzn ar cia nuo to tepaliuko, ar atejo laikas kai turejo praeiti tas niezulys, taciau jis daugiau nesikartojo tfu tfu tfu...

Man irgi tai buvo, cia del to kad kraujas pradeda tirsteti, ir gali atsirasti trombos, del to tau ir buvo melines, trukdavo kraujagisles..cia seip nejuokas, man israse cyclo forte 3 kraujagislems stiprinti..ir acc ant vakaro krauja skistinti..
Atsakyti
Niu, mamytės, daba jau ir aš išsigandau...man jau keli metai niežti oda pavasariais ir vasarom...daktarai nieko neranda...po maudynių iš vis galiu išprotėt, kol neprisikremuoju (nuolat naudojant johnsons kūno losjoną ypač sausai odai buvau užmiršus ką tai reiškia)...o daba dar ir laukiuos, tai bijau...maža kas g.gif
Atsakyti