Įkraunama...
Įkraunama...

Niežulys nėštumo metu. Dermatitas

man irgi niesti visa kuna, bet negalvojau, kad cia galetu buti taip rimta. reiks klaust gyd. nes rizikuoti vaikucio gyvybe tikrai nesinoretu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 04 11, 13:27)
niežai - kokia nesąmonė doh.gif  ir kaip jaustis su tokia "diagnoze"... kiek pamenu iš visokių mokyklos paskaitų, tai niežų erkutės gyvena rankų tarpupirščiuose, ir tarpupirščiai tik būna išberti.

Aš ir kelios dienos kaip kankinuosi dėl didelio niežulio.
Pirmiausia pasidariau kraujo tyrimus, bijodama kepenų serozės, tyrimai buvo geri.
Šiandien kreipiausi į odos gydytoją... ir ką... niežai. Negalvojau, kad taip gali būti, bet jais galima užsikrėsti bet kur (baseine, jogos užsiėmimuose, poliklinikoje, netgi autobuse...)
Ir deja, tarpupirščiuose nei vieno spuogelio nėra ir visai neniežti, o pasiskirstę ant krūtinės ir pilvo, dėl kurio niežulio ir negalėjau gyvent... Tikiuosi, kad kaip žadėjo gydytoja, pavyks išsigydyt per porą dienų...
Atsakyti
su tais niežėjimais tai ne juokas. Aš tik prasitariau gydytojai, kad naktimis man nugarą labai niežti ir tepu visokiausiais kremais, bet nepadeda, padarė man kepenų fermentų tyrimus ir jau kitą dieną gulėjau ligoninėj...nėščiųjų cholestazė. Pagimdžiau 38 savaitę, aišku, su superine doze skatinamųjų sad.gif

labai tikiuosi, kad per antrą nėštumą ta bjaurybė nepasikartos, bet tikimybė labai didelė..
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2008 08 03, 15:25)
nesciuju cholestaze ta liga vadinasi mirksiukas.gif kepenu nepakankamumas kitaip smile.gif
pradeda niezet delnus ir padus, o paskui ir visa kuna... buvo man taip su pirmu nestumu, si karta lyg ne taip ziauriai, bent naktim miegot galiu biggrin.gif vaikeliui irgi nera gerai ta cholestaze... gyd skyre Ursofalka, sake vien jo deka isnesiojau savo maze iki galo smile.gif

sveikos nestukes,
man taip pat. verysad.gif sedziu dabar nakti prie kompo,nes negaliu uzmigt,tai niesti,kad isprotet gali. doh.gif tai butinai reiks ginei pasisakyt.o as maniau,kad cia nuo odos tempimosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra.g: 01 gruodžio 2009 - 04:03
Man visgi pasakė, kad tai ne niežai doh.gif chemijos taui suvariau ant savęs doh.gif Karujo tyrimai geri. Sakė, kad dabar turiu kentėti kol pagimdysiu, nes nėštumo hormonai čia viską daro doh.gif
Vuisa laimė, ne tiek daug ir liko...
Atsakyti
niezti nuo zodzio nestuke biggrin.gif mes cia visos niestim:) man tai niekas nepadeda,nakti prabundu nes jauciu kaip kasausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 11 20, 19:14)
. Tikiuosi, kad kaip žadėjo gydytoja, pavyks išsigydyt per porą dienų...

o siaube paskubėk , liga lb užkrečiama saugok vyrą , neduok Dieve naujagimi užkrėstum šitokia liga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SauLionGe @ 2009 12 09, 14:43)
niezti nuo zodzio nestuke biggrin.gif mes cia visos niestim:) man tai niekas nepadeda,nakti prabundu nes jauciu kaip kasausi  doh.gif

Nu va, ankščiau tai išsibudindavau, dabar įpratau ir per miegus jau kasausi lotuliukas.gif
Likus paskutinėms dienoms gal jau išvis nejausiu, kad kasausi biggrin.gif

Nu nebe daug tiek tau tuiek man liko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 14:50)
o siaube paskubėk , liga lb užkrečiama saugok vyrą , neduok Dieve naujagimi užkrėstum šitokia liga  unsure.gif

Tai man pasiroso ten visai ne niežai buvo. Buvo keista tokia diagnozė, kai bėrimai buvo nestandartinėj vietoj.
Piktas aišku, nes juk chemija gydžiausi. Paskui kreipiausi į kitą gydytoją (nes mano mama suabejojo diagnoze), tai ji pasakė, kad čia tikrai ne niežai doh.gif
Atsakyti
Man tai prasidejo viskas nuo keliu spuogeliu ant isorines blauzdos puses ir ziauriai nieztejo blink.gif po to tu spuogeliu pradejo daugeti atsirado ant slaunu tose vietose kur liemuo kelniu, kur liemenukas , ant ranku atsirado. ir vis po nakties g.gif pradzioj galvojau , kad nuo milteliu, po to galvojau, kad sukandziojo kazkas, po to galvojau kad nuo mandarinu, o turbut viskas nuo saldainiu blink.gif nes va kaip tik suvalgau sokolado ar saldainiu taip nauja partija spuogeliu ir vel nusikasymas iki kraujo mad.gif o as taip noriu sokolado doh.gif kartais nesusilaikau doh.gif ir vel nemiegu naktim lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai geras kremukas nuo niežulio, tinkantis nėščiosisom- Excipial Pruri. Galima teptis kiek nori- kada tik užeina niežėjimas. Jis kartu maloniai šaldo. Nerealus dalykas, o svarbiausia ramios naktys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarsskute @ 2009 03 26, 22:07)
Sveikos visos nestukes biggrin.gif
papasakosiu savo nieztejimo istorija....
37 savite ptradejo niezteti visur o ypac naktimis blink.gif buvo ziauru draskiausi iki asaru verysad.gif  visi tyrimai mano buvo idealus ax.gif
38 savaite nuejau pas daktare ir dare tyrima del kepenu (nes nieztejo man) unsure.gif  atsakymas buvo gautas per 30min unsure.gif ir tyrimai buvo labai blogi schmoll.gif  pasirodo nestumas issauke man ta kepenu nepakankamuma ir mano organizmas p[radejo vaikeli atstumineti kap svetimkuni ir iskilo pavojus vaikelio gyvybei... po valandos as jau gulejau priesgimdyvinej palatoj su skatinamaisiais blink.gif  man buvo ziaurus sokas, nes tokio atsakymo as visiskai nesitikejau cray.gif dar po 6 val isveze mane i gimdykla ir staiga aparatai pradejo rodyti kad vaikelio tonusai labai silpni.... po 2 min. as jau buvau operacinej...kadangi viskas buvo ekstra vaistai nespejo iki galo suveikti o mane jau buvo pradeje operuoti...buvo ziauru kai saukiau visa gerkle kad skauda o jie visvien pjauna mane... cray.gif paskui dave pilna narkoze ir atsibudau po 2 val...vaikeli teko truputi gaivinti todel man atnese ji tik antra para... bet aciu Dievui ir visiems daktarams kad viskas gerai baigesi thumbup.gif  Paskui daktare sake kad viskas galejo labai liudnai baigtis.... unsure.gif

stai prie ko mane privede nieztejimas....

doh.gif siaubas...
man dabar 37 savaite, pries dvi savaites kasdien i AK vaiksciojau, statydavo laselines, per diena sulasindavo po tris tas pusles, grizusi namo vistiek kasydavausi,. savaite tokio gydymo ir viskas - israse, liepe eiti pas savo gydytoja, tipo ji stebes. o ji - paskyre vizita po pusantros savaites doh.gif doh.gif o as numirt baigiu kaip niezti doh.gif doh.gif dar paciai biskiuka ramu kad maziukas juda. nezinau ka ir bedaryt unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat zinau ka reiskia niezulys. Man nuo 30 savaiteles buvo prasidejas, pradzioje pradejo niesteti padus, tada plastakas, o veliau visa kuna. Kai padare tyrimus pasake, kad man niesciuju cholestaze. Liepe gerti kuo daugiau vandens ir vaistuku israse. Tikrindavo kiekviena savaite, kol galiausiai 38 savaite nusprende skatinti gimdyma, nes bijojo, kad nieko neatsitiktu mano mazylei. Skatinimui nepasidaviau, todel padare cezari. Dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi. 4u.gif . Sekmes jums visoms ir linkiu, kad neuzkluptu cholestaze mirksiukas.gif
Atsakyti