Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(bim @ 2008 04 11, 13:10)
sakau gal, nes nezinai ka tas gyvenimas dar pateiks, isitikinau kad jis labai kartais ziaurus!

ziaurus. bet nenoriu mano gyvenimo be vaiku. nors kol vis dar neturiu ne vieno labai keista isivaizduoti save turint vaikeli.
ar labai keista buvo merginos kai susilauket savo pirmojo?
as kazkaip ipratus, kad yra tik as ir vyras ir po praeitu metu nelaimes labai sunku isivaizduoti musu namuose tracia asmeni.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 11, 10:50)
vakare trauksim ant kapeliu pas mazute, uzdegt zvakeliu pirmajam gimtadieniui

Liūdnas gimtadienis.....

Aš Vaivutei šiandien gėlyčių baltų pasodinau - irgi gimtadienis, 7 mėn.

O toji paslaptingoji nestuke.gif - gal Jenifer?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 04 11, 14:17)
ziaurus. bet nenoriu mano gyvenimo be vaiku. nors kol vis dar neturiu ne vieno labai keista isivaizduoti save turint vaikeli.
as kazkaip ipratus, kad yra tik as ir vyras ir po praeitu metu nelaimes labai sunku isivaizduoti musu namuose tracia asmeni.

pradzei buvo keista, bet su laiku pripranti ir dabar neisivaizduoju kito gyvenimo, butu tusce ir nobodu! mirksiukas.gif
Papildyta:
oi kaip sunku ant duses, nezinau kur save pasidet!!! jauciu paimsiu dukriuka ir vaziosiu i vilniu zvakuciu geliciu ir ant kapelio vakare nuesim!
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 04 11, 13:17)

iki siol keista smile.gif , ypac vyrui, sako, niekaip nepripranta, mes jau taip iprate vieni buti buvom, o dabar trise jau biggrin.gif bet smagu, reikejo mums sio pasikeitimo, as jau ir buvau ipratus lauktis ir lauktis.. ir net nesitikejau, kad sulauksiu savojo stebuklo....
QUOTE(bim @ 2008 04 11, 13:29)
oi kaip sunku ant duses, nezinau kur save pasidet!!! jauciu paimsiu dukriuka ir vaziosiu i vilniu zvakuciu geliciu ir ant kapelio vakare nuesim!

aisku vaziuok jei neramu, galbut pabusi prie maziukes kapo nurimsi pabusi arciau jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 11, 14:41)
iki siol keista smile.gif , ypac vyrui, sako, niekaip nepripranta, mes jau taip iprate vieni buti buvom,  o dabar trise jau  biggrin.gif bet smagu, reikejo mums sio pasikeitimo, as jau ir buvau ipratus lauktis ir lauktis.. ir net nesitikejau, kad sulauksiu savojo stebuklo....

ir man taip. kartais atrodo, kad as jau tiek ilgai nescia ir nescia. praeitus metus prasilaukiau, dabar ir vel. bet tikiuosi, kad sikart ne veltui.
mano mama sake, kad kai manes susilauke jai reikejo gal kokio menesio, kol priprato prie tos minties, jog turi vaikeli. ech, taip noriu....
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius ploja.gif

Ziuriu linksmos nuotaikeles siandien. Gal Lietuvoj jau tikras pavasaris mirksiukas.gif .
as tai net nespeliosiu apie dvynukus nes matyt ir nepazistu... ax.gif
O beje kur yra tas sarasiukas g.gif ?
As tai siandien sedziu namie, tai taip keista , nes dazniausiai visa diena kazka veikiu, reiktu apsitvarkyti, bet taip tingiu blush2.gif
Mazoji savim uzsiemusi manes net nereikia, uzauga vaikai net nepastebi, o taip noretusi, kad visada butu mazas leliukas soske.gif .

Visos ziuriu ant kapeliu eina, zvakutes dega, o mes kapeliu neturim, musu mazutes pelenukai gimtosios baltijos bagose istirpo...bijojau, kad gal truks tos vietos kur nueiti galeciau, bet dabar net nesusimastaiu... tik prie juros traukia sad.gif , planuoju atostogas spalio viduryje, Sofijai butu buve metukai, noriu ten praleisti tas dieneles verysad.gif , gal ten ir naujo maziuko pradzia bus mirksiukas.gif , nors labai jau kartais norisi anksciau pastoti, gal link vasaros pabaigos pradeti bandyti. ax.gif Dabar inensyviai ginekologo ieskausi Norgeje. Ir ner kas pataria verysad.gif
Bet viskas bus gerai, nes tiesiog taip turi buti. Visada buvau realiste, bet gal laikas tiesiog nusispjauti i viska ir tapti nepataisoma optimiste mirksiukas.gif

AJUKA:maniske irgi negugavo ir metu tik ba tepasakydavo, dabar 3 dar nera , o zodynas mazu maziausiai keturmecio lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif

beje bice musu ELOS pelenukai irgi juroje... tik dalele ju prie mano sirdeles visada medalione wub.gif ir man ramu... per gimtadieni elos vaziuosim prie juros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 11 balandžio 2008 - 16:20
Nerealiai grazu bigsmile.gif , nu tiesiog iki asaru...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 11, 17:14)
musu ELOS pelenukai irgi juroje... tik dalele ju prie mano sirdeles

per gimtadieni elos vaziuosim prie juros...

Dabar supratau, kodėl Tavo avatare dažnai jūros vaizdai.
Atsakyti
na tikiuosi kad ta mamyte nesupyks kad paviesinu ja sunglasses2.gif
vadinasi ta laimingoji su dviem gyventojais pilvelyje-Astara(jei neklystu)
Papildyta:
buvom pas mazute, nunesem baltu chrizantemu uzdegem zvakeliu... visada nusiraminu bet si kart tik dar labiau sirdi suspaude... nera teisybes siam sviete... salia mano mazutes paguldytas dar vienas angeliukas -4dienu mergyte... taip neteisinga, vienoj vietoj trys angeliukai- musu Vytute, 1men mergyte ir 4dienu mergyte. taip liudna
Atsakyti
Astara, sveikinimai wub.gif 4u.gif Tokia didele laime, du vaikeliai smile.gif laimingo nesiojimo ir didelio dziaugsmo auginant smile.gif

Atsakyti
Ir as prisidedu prie sveikinimu 4u.gif su 2.gif 2.gif . Grazaus , ramaus nestumo, lengvo gimdymo!!!
Matyt dauguma is musu pagalvoja apie dvynukus, tarsi bandydamos uzpildyti ta atsiradusia tustuma...
Atsakyti