Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 11, 19:02)
vienoj vietoj trys angeliukai- musu Vytute, 1men mergyte ir 4dienu mergyte. taip liudna

Net šiurpas perėjo - mūsų miestelio kapinėse lygiai taip: Vaivutė, mano kaimynės dukrytė ir dar viena mergytė 2 metų. Su kaimyne raminomės - neliūdna gal mūsų mažytėms, turi draugių....... menka paguoda, aišku..

QUOTE(bicė @ 2008 04 11, 19:20)
Matyt dauguma is musu pagalvoja apie dvynukus, tarsi bandydamos uzpildyti ta atsiradusia tustuma...

Aš dar ir kaip pagalvoju - ir iš vyro, ir iš mano pusės yra net kelios poros dvynių ( mano uošvienė net dvynę sesrį turi ).

Iš tikro, gera dėl Astaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 11, 19:07)
Astara, sveikinimai  wub.gif  4u.gif  Tokia didele laime, du vaikeliai  smile.gif  laimingo nesiojimo ir didelio dziaugsmo auginant  smile.gif

Labutis visoms 4u.gif
Jo čia aš tokia slapukė blush2.gif Seniai čia buvau pas jus, bet kad ir čia nuotaikos šviesėja. Smagu už jus kad svajojate, kad tikitės, taip ir toliau... ir tie mažučiukai stebukliukai ateis ir pas jus smile.gif
O mes tikrai laukiamės dvynukų. Jau keturi mėnesiai, o atrodo aš jau tiek laiko nėščia doh.gif Labai jau nelengva. O kad laukiamės dviejų sužinojome kai buvo 10savaičių. Ėjau sau ramiausiai pas gydytoją ir vyrą kartu vedžiausi, mat norėjau kas ir jis pamatytų kaip mūsų mažiukas laikosi. O gydytoja į jį atsisuka ir sako tai ką matai tėveli? Maniškis sako vėl nieko nesuprantu, kodėl čia DU? Prisipažinsiu abiems buvo lengvas šokas. Kažkaip kai šį kartą pastojau, tos paniškos baimės kad bus ir vėl kas negerai - nebuvo. Tiesiog tvirtai tikiu kad viskas bus gerai smile.gif
Bet po tokios naujienos ir vėl susvyravau, juk dvynukas jau ir išnešioti sunkiau, ir gimsta jie dažnai anksčiau, ir pats gimdymas unsure.gif Bet dabar kažkaip jau apsiprantu ir džiaugiuosiu - IR JOKIŲ ČIA NELAIMIŲ NEBEGALI BŪTI. Mes parodysim kad ir mes galime būti laimingi.
O savo Agnytės niekada nepamirštu ir niekada nepamiršiu. Tik tas nėštukių jautrumas kartais perlipa per kraštus, taip kyla praeities prisiminimai, ir dar tokie slogūs - operacijos, ligininės, paskutiniai atodūsiai. Tuomet puolu save raminti, kad negaliu nervuotis ir verkti, juk esu atsakinga net už du būsimus 2.gif 2.gif
O dar žinot pasakysiu aš savo teoriją dėl dvynukų. Nors mano vyro seneliai buvo dvynukai, bet aš tikiu kad juos mums išrinko ir pasiuntė Agnytė. Aš jos visą laiką prieš pastojant prašiau kad pasiųstų mums nesvarbu ką ar broliuką ar sesytę. Tai ji turbūt negalėjo apsispręsti ir pasiuntė mums DU. Ir liktai gydytojai mato porelę.
Tai va kuo mes gyvename. wub.gif

Linkiu ir jums vėl patirti tų smagių laukimosi įspūdžių ir sulaukti savo išsvajotų leliukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 11, 19:36)
Net šiurpas perėjo - mūsų miestelio kapinėse lygiai taip: Vaivutė, mano kaimynės dukrytė ir dar viena mergytė 2 metų. Su kaimyne raminomės - neliūdna gal mūsų mažytėms, turi draugių....... menka paguoda, aišku..
Aš dar ir kaip pagalvoju - ir iš vyro, ir iš mano pusės yra net kelios poros dvynių ( mano uošvienė net dvynę sesrį turi ).
Iš tikro,  gera dėl Astaros  wub.gif

bet cia per metus trys angeliukai palaidoti verysad.gif vienoj vietoj, nors laidojami visi is eiles, bet taip sutapo kad gretimose eilese vos ne viena pries kita unsure.gif
is mano mociutes puses buvo dvyniai brolis ir sesuo, anyta taip pat turi broli dvyni... taigi dabar galvoju jei dievas yra duos ir man dvynius, biski juokingas mastymas, bet po tokiu isgyvenimu nieko keisto kad stogas krypsta i viena puse doh.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos šiandien vėl mačiau žuviuką. wub.gif
po savaitės vėl matysiu wub.gif
Jis labai krūtas blush2.gif

Astara - wub.gif šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Dvynukai thumbup.gif kaip gerai 4u.gif
Labai labai džiaugiuosi, kad nuotaikos geresnės, kad vis daugėja mažiukų Stebukliukų 4u.gif

Sąrašėlis:
Jau sulaukė savo stebukliukų 4u.gif
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana

Besilaukiančių sąrašėlis: 4u.gif
1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai) 4u.gif
3. astyl
4. STT
5. zyzi

Planuojančių sąrašėlis: 4u.gif
1. rugsėjė
2. akedite

Ar visas paminėjau? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alde: 11 balandžio 2008 - 21:08
QUOTE(STT @ 2008 04 11, 20:46)
sveikos šiandien vėl mačiau žuviuką. wub.gif
Jis labai krūtas blush2.gif

Ar čia tik šiaip gražiai vadini, ar iš tikro ten Jis ax.gif ? ( ta prasme berniukas?? )
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 04 11, 18:14)
user posted image

wub.gif

beje bice musu ELOS pelenukai irgi juroje... tik dalele ju prie mano sirdeles visada medalione  wub.gif ir man ramu... per gimtadieni elos vaziuosim prie juros...

pamacius si paveiksliuka, nesusilaikeu, apsiverkiau. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(alde @ 2008 04 11, 22:52)
Dvynukai thumbup.gif kaip gerai  4u.gif
Labai  labai džiaugiuosi, kad nuotaikos geresnės, kad vis daugėja mažiukų Stebukliukų  4u.gif

Sąrašėlis:
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana

1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai)  4u.gif
3. astyl
4. STT
5. zyzi

1. rugsėjė
2. akedite

Ar visas paminėjau?  ax.gif  4u.gif

as planuoju! ax.gif

astara, sveikinimai!!! 4u.gif
Papildyta:
musu mazuliu turbut nesaugojo joks angeliukas, bet busimus jau tikrai saugos!!!
Atsakyti
QUOTE(Astara @ 2008 04 11, 19:42)
Labutis visoms  4u.gif
Jo čia aš tokia slapukė  blush2.gif  Seniai čia buvau pas jus, bet kad ir čia nuotaikos šviesėja. Smagu už jus kad svajojate, kad tikitės, taip ir toliau... ir tie mažučiukai stebukliukai ateis ir pas jus  smile.gif
O mes tikrai laukiamės dvynukų. Jau keturi mėnesiai, o atrodo aš jau tiek laiko nėščia  doh.gif  Labai jau nelengva. O kad laukiamės dviejų sužinojome kai buvo 10savaičių. Ėjau sau ramiausiai pas gydytoją ir vyrą kartu vedžiausi, mat norėjau kas ir jis pamatytų kaip mūsų mažiukas laikosi. O gydytoja į jį atsisuka ir sako tai ką matai tėveli? Maniškis sako vėl nieko nesuprantu, kodėl čia DU? Prisipažinsiu abiems buvo lengvas šokas.  Kažkaip kai šį kartą pastojau, tos paniškos baimės kad bus ir vėl kas negerai - nebuvo. Tiesiog tvirtai tikiu kad viskas bus gerai  smile.gif
Bet po tokios naujienos ir vėl susvyravau, juk dvynukas jau ir išnešioti sunkiau, ir gimsta jie dažnai anksčiau, ir pats gimdymas  unsure.gif  Bet dabar kažkaip jau apsiprantu ir džiaugiuosiu - IR JOKIŲ ČIA NELAIMIŲ NEBEGALI BŪTI. Mes parodysim kad ir mes galime būti laimingi.
O savo Agnytės niekada nepamirštu ir niekada nepamiršiu. Tik tas nėštukių jautrumas kartais perlipa per kraštus, taip kyla praeities prisiminimai, ir dar tokie slogūs - operacijos, ligininės, paskutiniai atodūsiai. Tuomet puolu save raminti, kad negaliu nervuotis ir verkti, juk esu atsakinga net už du būsimus  2.gif  2.gif
O dar žinot pasakysiu aš savo teoriją dėl dvynukų. Nors mano vyro seneliai buvo dvynukai, bet aš tikiu kad juos mums išrinko ir pasiuntė Agnytė. Aš jos visą laiką prieš pastojant prašiau kad pasiųstų mums nesvarbu ką ar broliuką ar sesytę. Tai ji turbūt negalėjo apsispręsti ir pasiuntė mums DU.  Ir liktai gydytojai mato porelę.
Tai va kuo mes gyvename.  wub.gif

Linkiu ir jums vėl patirti tų smagių  laukimosi įspūdžių ir sulaukti savo išsvajotų leliukų  wub.gif

Sveikinu, Astara. 4u.gif Linkiu kuo geriausios sėkmės. Dvynukai - smagu. Ypač po netekties.

Ilgokai nebuvau forume. Kolegė atostogavo, tai dirbau už dvi... O po darbo jaučiausi tarsi zombis. Jokių minčių ar norų. Na, bet pirmadienį ji jau sugrįš į darbą, tai kiek atkutau. Bus lengviau.
Ilgokai teko skaityti praleistus Jūsų visų pasisakymus...

Rugsėje, mano vyrukas per savaitę porąsyk kelnių kelius daržely pradilina. smile.gif Maniau, kad tik maniškis. Pasirodo, būna daugiau tokių.

Bice, mano angeliukas išėjo ne tiesiogiai dėl gimdymo traumos. Net tikrai nežinau, ar dėl jos, tiesiog toks buvo kai kurių medikų niekuo nepatvirtintas spėjimas, kad galėjo būti gimdymo traumos pasekmė tas piktybinis galvos smegenų navikas... Devynis mėnesius buvo puiku: mažiukas kalbėjo trumpais sakinukais (kažkaip labai anksti), jau vaikščiojo aplink sofą pasilaikydamas. O paskui... Paskui - ilgų pusantrų metų KMUK vaikų onkohematologijos poskyryje... Prognozė - geriausia trys metai: pragyveno pusantrų... Buvo šokas, neviltis, baimė, vėl viltis (kai mažius pradėjo taisytis po pirmos chemoterapijos), paskui - vėl baimė, neviltis, skausmas, bejėgiškumas...
Na, bet užteks ta tema. Viską praėjau, dabar turi būti geriau. Ir yra. Ypač po to, kai apsilankau šioje svetainėje ir paskaitau geras naujienas apie jus. Visos mes nusipelnėme patirti gyvenime laimę. Ir viską dėl to padarysime.
Atsakyti
Labutis,
Atsakyti
Labutis, ar priimsit į savo būrį? ax.gif Man taip pat artėja metinės. Bet dabar jaučiuosi ramesnė kai mažoji šalia, o ir laiko nemažai praėjo. Nors nežinai kada žaizda kraujuot pradės.
Sveikinu visas besilaukiančias 4u.gif , tai toks stebuklas, o labiausiai Astarą 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 11, 22:11)
Ar čia tik šiaip gražiai vadini, ar iš tikro ten Jis   ax.gif  ?  ( ta prasme berniukas?? )

Liabukas, kažkaip nejaučiu, kas bus, tik vadinu žuviuku, nes jis dar turi uodegiuką. ax.gif norėčiau mergytės, bet kas bus tas bus super, svarbiausia, kad sveikas ir viskas gerai
QUOTE(bim @ 2008 04 11, 22:19)
pamacius si paveiksliuka, nesusilaikeu, apsiverkiau. wub.gif
Papildyta:

as planuoju! ax.gif

astara, sveikinimai!!! 4u.gif
Papildyta:
musu mazuliu turbut nesaugojo joks angeliukas, bet busimus jau tikrai saugos!!!

aga - irf man pamačius tą paveiksliuką širdį suspaudė, bet aš stengiuosi kažkaip dabar, nėščia būdama emocijas nustumti į kitą pusę blush2.gif
ir aš tikiu, kad mano Angelas man pasiuntė nuostabiausią kūdikiuką ir kad jis gims sveikas. O gal net sugrįų dūšelė JO

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 04 11, 22:56)
Na, bet užteks ta tema. Viską praėjau, dabar turi būti geriau. Ir yra. Ypač po to, kai apsilankau šioje svetainėje ir paskaitau geras naujienas apie jus. Visos mes nusipelnėme patirti gyvenime laimę. Ir viską dėl to padarysime.

Jo, ir aš manau, kad jau užtenka, išverkta, iškentėta, ramybės reikia ir Jiems ir mums, taip kad reikia nugyventi taip, kad nebūtų gėda susitikti su Jais.
Rugiaveide, o tu neplanuoji? blush2.gif
QUOTE(žvelsa @ 2008 04 12, 02:03)
Labutis, ar priimsit į savo būrį?  ax.gif  Man taip pat artėja metinės. Bet dabar jaučiuosi ramesnė kai mažoji šalia, o ir laiko nemažai praėjo. Nors nežinai kada žaizda kraujuot pradės.
Sveikinu visas besilaukiančias 4u.gif , tai toks stebuklas, o labiausiai Astarą 4u.gif  4u.gif

Labukas, ateik.
Papasakok daugiau, kaip jautiesi turėdama leliuką po netekties?
Jo, žaizda atsiverti gali bet kada verysad.gif
Atsakyti
pakoreguotas sarasas
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana
8.zyzi

1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai) 4u.gif
3. astyl
4. STT

1. bim
2. akedite
3.vaivos juosta
4.rugseje(kai noras peraugs baime)

prasom patikslint toliau

Papildyta:
sianakt sapnavau kad persodinu kaktusus, vienam vazone gal keturi, juos paemus visi issieme be saknu, ju net nebuvo, sapnu aiskintojos gal galit pakomentuot?
Atsakyti