Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Labas rytas,

sapno išaiškinimas - reikia gaminti kūdikiuką biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 12, 10:26)
Labas rytas,

sapno išaiškinimas - reikia gaminti kūdikiuką biggrin.gif  tongue.gif

labas rytas!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=rugsėjė,2008 04 12, 09:03]
pakoreguotas sarasas
Jau sulaukė savo stebukliukų 4u.gif
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana
8.zyzi

Besilaukiančių sąrašėlis: 4u.gif
1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai) 4u.gif
3. astyl
4. STT

Planuojančių sąrašėlis: 4u.gif
1. bim
2. akedite
3.vaivos juosta
4.rugseje(kai noras peraugs baime)

5. laura6 (kai gausime leidima is gydytojo)
prasom patikslint toliau

Oi merginos as nemoku paryskinti verysad.gif
Papildyta:

Oi kaip nuostabu astara thumbup.gif Didziausi sveikinimai clap.gif clap_1.gif ploja.gif
Papildyta:
[quote=STT,2008 04 11, 20:46]
sveikos šiandien vėl mačiau žuviuką. wub.gif
po savaitės vėl matysiu wub.gif
Jis labai krūtas blush2.gif

Stt saunu, kad viskas ok, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 12 balandžio 2008 - 09:46
[quote=Laura6,2008 04 12, 10:52]

Oi kaip nuostabu astara thumbup.gif Didziausi sveikinimai clap.gif clap_1.gif ploja.gif
Papildyta:

Labas iš ryto visoms 4u.gif

Net susigraudinau, AČIŪ jums visoms už palaikymą. wub.gif Tik jūs, tokio pat likimo mamytės, suprantate kaip emociškai sunku lauktis kito vaikelio. Bet juk ir
MES NUSIPELNĖM BŪTI LAIMINGOS wub.gif 4u.gif
Visoms jums sėkmės ir nėštukėms, ir planuojančioms, ir dar truputį abejojančioms. Viskas savo laiku ateis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Astara,2008 04 12, 12:23]
[quote=Laura6,2008 04 12, 10:52]
Papildyta:
Labas iš ryto visoms 4u.gif

Net susigraudinau, AČIŪ jums visoms už palaikymą. wub.gif Tik jūs, tokio pat likimo mamytės, suprantate kaip emociškai sunku lauktis kito vaikelio. Bet juk ir
MES NUSIPELNĖM BŪTI LAIMINGOS wub.gif 4u.gif
Visoms jums sėkmės ir nėštukėms, ir planuojančioms, ir dar truputį abejojančioms. Viskas savo laiku ateis wub.gif 4u.gif
[/quote]

nusipelnem but laimingos, ir busim!!! bet kaip saunu istiesu kad iskart du turesi!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
saugok save ir savo pilvelio giventojus!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 12, 09:03)
sianakt sapnavau kad persodinu kaktusus, vienam vazone gal keturi, juos paemus visi issieme be saknu, ju net nebuvo, sapnu aiskintojos gal galit pakomentuot?

o aš sapnavau, kad man ir dar kažkuriai iš mūsų gimė mergytės wub.gif . Sesutė atešė du ryšuliukus, vieną man, kitą - šalia esančiai.Taip realiai, kad ryte atsikėlus gavjau, jog iš tikrųjų...... smile.gif
Atsakyti
Praeitos temos pleputės smile.gif

bim 166
STT 105
rugsėjė 81
Laura6 48
vaivos juosta 43
HenriLuk 37
zydra30 28
bicė 19
Rugiaveide 13
lina31m 12
ajuka 11
zyzi 9
@Rasa@ 8
jamaika 5
alde 5
SiguteS 4
AIRA 2
JuokInga 1
SuperMama 1
Lera 1
Atsakyti
Kaip smagu kad jūs sugebate džiaugtis, planuoti savo stebukliukus. smile.gif Tikėkite viskas bus gerai. Man reikėjo 9 metų kad galėčiau galvoti apie kitą vaikutį. Galvojau kad mano angeliuko negalės niekas pakeisti. Bet laikas apgydo žaizdas, nors to užmiršti neįmanoma. Na bet neliūdėkim.

"Labukas, ateik.
Papasakok daugiau, kaip jautiesi turėdama leliuką po netekties?
Jo, žaizda atsiverti gali bet kada "

Mano mažoji viską sustatė į vietas, nebėra kada liūdėti. Nėštumo ir gimdymo nebijojau, jaučiausi labai gerai, pagimdžiau greitai. Va tik po gimdymo prasidėjo. Pirmą mėnesį po gimdymo sapnuodavau košmarus,kad mano mažoji iškrenta iš rankų, ar lovos, kartais nereikdavo nė sapnuoti, lipdama laiptais regėdavau kaip virstu nuo laiptų su mažaja ant rankų ar kitokios nesąmonės. Na pamažu viskas susitvarkė, nors kai miega dar kartais patikrinu ar kvėpuoja. Nieko nepadarysi - stogas kaip pavažiavo po laidotuvių taip ir dabar dar per kilometrą atsilieka. biggrin.gif O mažoji tai didžiausias mano džiaugsmas ir vyresnioji myli ją labai.
Atsakyti
Jau sulaukė savo stebukliukų 4u.gif
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana
8.zyzi

Besilaukiančių sąrašėlis: 4u.gif
1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai) 4u.gif
3. astyl
4. STT

Planuojančių sąrašėlis: 4u.gif
1. bim
2. akedite
3.vaivos juosta
4.rugseje(kai noras peraugs baime)
5. laura6 (kai gausime leidima is gydytojo)

tvarka victory.gif
P.S> nesuprantu tu mamyciu, kuriu nepaliete tokia nelaime, kuriom neuzilgus gimdyt ir sveciuojasi sioj temoj, laimingos laukit savo zirniuku ir nekvarsinkit sau be reikalo galvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 12 balandžio 2008 - 13:18
QUOTE(STT @ 2008 04 12, 06:58)
Liabukas, kažkaip nejaučiu, kas bus, tik vadinu žuviuku, nes jis dar turi uodegiuką. ax.gif  norėčiau mergytės, bet kas bus tas bus super, svarbiausia, kad sveikas ir viskas gerai

Jo, ir aš manau, kad jau užtenka, išverkta, iškentėta, ramybės reikia ir Jiems ir mums, taip kad reikia nugyventi taip, kad nebūtų gėda susitikti su Jais.
Rugiaveide, o tu neplanuoji? blush2.gif

Net įsivaizduoju kažkodėl linksmai tavo mažą "žuviuką" benardantį... Taip ant širdies gera pasidaro.
Kas dėl mano planų, tai net nežinau. Pirmus metus leliuko be galo norėjau, bet buvau nepasiruošusi psichologiškai, be to, nebuvo darbo, o ir abu su vyru bijojom... Paskui - ėmė ir kažkur pradingo tas noras: galvojau, kaip bus, taip gerai. Dar ir baimė šiokia tokia: bijau dar kartą patirti tai, ką patyriau. Nors, iš kitos pusės, bijau ir turėti vieną vaiką.
Žodžiu, dabar jau yra ir darbas, ir noras pradeda vėl atsirasti. Bet kol kas jis vienpusis - vyras vis dar bijo. O ir aš dar bijau... Taigi, kaip kažkas čia jau pasakė, palieku vietos stebuklui, o gal netikėtumui.
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2008 04 12, 13:52)
Kaip smagu kad jūs sugebate džiaugtis, planuoti savo stebukliukus.  smile.gif Tikėkite viskas bus gerai. Man reikėjo 9 metų kad galėčiau galvoti apie kitą vaikutį. Galvojau kad mano angeliuko negalės niekas pakeisti. Bet laikas apgydo žaizdas, nors to užmiršti neįmanoma. Na bet neliūdėkim.

Na, aš jau neturiu tiek daug laiko galvoti apie kūdikėlį... Jei per kelerius metus neapsispręsim, bus jau vėlu: reiks laukti anūkų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 12 balandžio 2008 - 16:53
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 04 12, 18:50)
Net įsivaizduoju kažkodėl linksmai tavo mažą "žuviuką" benardantį... Taip ant širdies gera pasidaro.
Kas dėl mano planų, tai net nežinau. Pirmus metus leliuko be galo norėjau, bet buvau nepasiruošusi psichologiškai, be to, nebuvo darbo, o ir abu su vyru bijojom... Paskui - ėmė ir kažkur pradingo tas noras: galvojau, kaip bus, taip gerai. Dar ir baimė šiokia tokia: bijau dar kartą patirti tai, ką patyriau. Nors, iš kitos pusės, bijau ir turėti vieną vaiką.
Žodžiu, dabar jau yra ir darbas, ir noras pradeda vėl atsirasti. Bet kol kas jis vienpusis - vyras vis dar bijo. O ir aš dar bijau... Taigi, kaip kažkas čia jau pasakė, palieku vietos stebuklui, o gal netikėtumui.
Papildyta:

Na, aš jau neturiu tiek daug laiko galvoti apie kūdikėlį... Jei per kelerius metus neapsispręsim, bus jau vėlu: reiks laukti anūkų...

na aisku kad baisu, na bet nuoras turetu nugalet baimes!!! gal kada dar risites leliuj!!!
na tavo istorija tiesiog baisu, kiek laiko kancios ir nezinomibes!!! jus saunuolei!
Atsakyti
didziausias stabdis man tai, kad neveikiant nejautrai, pradejo pilva pjaut, dar ir dabar tas jausmas islikes kai tau, gyvam zmogui pjauna pilva, aisku kazkiek buvo vaistai prislopine ta skausma, bet jausmas tai siurpuliai ir dabar eina
man ir kas baisiausia, kad metai bega taip greit ir traukinys gali nuvaziuot...
Atsakyti