Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Sveikos,

jo - vat ir aš kartais pasižiūriu ir nesuprantu besilaukiančių mamų skaitančių šioje temoje. Nejaugi įdomu paverkt.... jetau... tarp kitko, jei neklystu, kai laukiausi Angeliuko, atradau šį forumą ir man užkliuvo ši tema - ir skaitydavau kartais, dar net prisiregistravusi nebuvau. Man taip buvo gaila, paverkdavau tyliai...... ir ...... pati turiu angeliuką. Ir pasakykit man, ar čia nuojauta, ar čia prisikalbėjimas ar prisigalvojimas, ar kas....
Sunku prisimint, bet taip buvo ir dar pagalvodavau, kaip gaila ir kad man taip neatsitiks, o jei atsitiks - neištversiu. Todėl mirus Angeliukui pirmas mano darbas buvo parašyti čia... verysad.gif sunku prisimint, bet.... reikėjo man matyt to. Taigi, ypač besilaukiančios, patariu neskaityt.....

Tai va - o aš FRugiaveidei ir Rugsėjei varažiju. OT cool.gif

Na kątik grįžom iš parduotuvių, prisišopinom visko, ko tik įmanoma, ir prisėdau čia.
Rytoj mūsų laukia dvi didelės šventės - Žuviuko pradėtadienis ir Sūnuko gimtadienis wub.gif Taigi - balevosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 12, 18:20)
didziausias stabdis man tai, kad neveikiant nejautrai, pradejo pilva pjaut, dar ir dabar tas jausmas islikes kai tau, gyvam zmogui pjauna pilva, aisku kazkiek buvo vaistai prislopine ta skausma, bet jausmas tai siurpuliai ir dabar eina
man ir kas baisiausia, kad metai bega taip greit ir traukinys gali nuvaziuot...

Siaubas. O jei užsisakyti cezarį iš anksto, aptarus su gydytoju visą operaciją. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 04 12, 18:58)
Siaubas. O jei užsisakyti cezarį iš anksto, aptarus su gydytoju visą operaciją.  g.gif

mano atveju buvo ekstra priimtas sprendimas, nors operacija turejo but padaryta pries kelias valandas,labai skubino, todel galbut nespejo suveikt vaistai... bet po to vyko pora operaciju, taip pat nesuveike nejautra ir visos gavom papildomai dar po narkoze... ar anesteziologas pasitaike visiskas kvailys arba vaistai buvo s...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 12, 18:56)
Tai va - o aš FRugiaveidei ir Rugsėjei varažiju. OT  cool.gif

tai va zinok kad visoki burtai geriausia veikia Joniniu nakti sokant nuogai, palaidais plaukais apie lauza lotuliukas.gif lotuliukas.gif lauksim burtu ir pasakysim ar suveike
Atsakyti
Man irgi prapjovė pilva nesuveikus nejautrai, šlykštus jausmas. Bet šlykščiau buvo kai traukė siūlus, pamiršo mazgus nukirpt galuose, tai praplėšė galus žaizdos, tai kai užstaugiau ant viso Antakalnio tikriausiai. Tada tik gydytoja suprato ką padarė doh.gif
Bet palyginus su širdies skausmais, tai visiškas menkniekis verysad.gif
Aš vis žiūriu į ilgėjančius sąrašiukus, taip faina ax.gif , kad ir čia linksmesnės nuotaikos, palyginus su pernai ar užpernai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 04 12, 19:56)
Sveikos,

jo - vat ir aš kartais pasižiūriu ir nesuprantu besilaukiančių mamų skaitančių šioje temoje. Nejaugi įdomu paverkt.... jetau... tarp kitko, jei neklystu, kai laukiausi Angeliuko, atradau šį forumą ir man užkliuvo ši tema - ir skaitydavau kartais, dar net prisiregistravusi nebuvau. Man taip buvo gaila, paverkdavau tyliai...... ir ...... pati turiu angeliuką. Ir pasakykit man, ar čia nuojauta, ar čia prisikalbėjimas ar prisigalvojimas, ar kas....
Sunku prisimint, bet taip buvo ir dar pagalvodavau, kaip gaila ir kad man taip neatsitiks, o jei atsitiks - neištversiu. Todėl mirus Angeliukui pirmas mano darbas buvo parašyti čia... verysad.gif  sunku prisimint, bet.... reikėjo man matyt to. Taigi, ypač besilaukiančios, patariu neskaityt.....
Tai va - o aš FRugiaveidei ir Rugsėjei varažiju. OT  cool.gif

Na kątik grįžom iš parduotuvių, prisišopinom visko, ko tik įmanoma, ir prisėdau čia.
Rytoj mūsų laukia dvi didelės šventės - Žuviuko pradėtadienis ir Sūnuko gimtadienis wub.gif  Taigi - balevosim  lotuliukas.gif

as tai kol netekau savo pupos, tai net neuzsugdavau cia, net nezinojau kad toks skirelis yra, o po netektes tik ilindus i super mamas iskart atradau, neticia!!!
o kas del skaitimo tai kiekvieno asmeninis reikalas, tegu skaito jai persaldus givenimas!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 04 12, 19:43)
as tai kol netekau savo pupos, tai net neuzsugdavau cia, net nezinojau kad toks skirelis yra, o po netektes tik ilindus i super mamas iskart atradau, neticia!!!

man cia kelia parode visai nezinomas zmogus, nes taip tai sededavau namie ir verkdavau, kraustydavaus is proto... cia issisnekejus lengviau pasidare
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 12, 14:10)

ir as pakoreguosiu ax.gif
Jau sulaukė savo stebukliukų 4u.gif
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana
8.zyzi

Besilaukiančių sąrašėlis: 4u.gif
1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai)  4u.gif
3. astyl
4. STT

Planuojančių sąrašėlis: 4u.gif
1. bim
2. akedite
3.vaivos juosta
4.rugseje(kai noras peraugs baime)
5. laura6 (kai gausime leidima is gydytojo)
[COLOR=deeppink]6. bice (kai lapai prades kristi)

tvarka victory.gif
P.S> nesuprantu tu mamyciu, kuriu nepaliete tokia nelaime, kuriom neuzilgus gimdyt ir sveciuojasi sioj temoj, laimingos laukit savo zirniuku ir nekvarsinkit sau be reikalo galvos

Atsakyti
[quote=rugsėjė,2008 04 12, 14:10]
Jau sulaukė savo stebukliukų 4u.gif
1. Beana
2. @Rasa@
3. Kria
4. Ajuka
5. vainė
6. BusGerai
7. Narajana
8.zyzi

Besilaukiančių sąrašėlis: 4u.gif
1.zydra 30
2. astara (2 Stebukliukai) 4u.gif
3. astyl
4. STT

Planuojančių sąrašėlis: 4u.gif
1. bim
2. akedite
3.vaivos juosta
4.rugseje(kai noras peraugs baime)
5. laura6 (kai gausime leidima is gydytojo)

tvarka victory.gif
[color=yellow]

Aciukas aciuks.gif
Atsakyti
jau mtau ir bice isitrauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 12 balandžio 2008 - 20:22
nu man spalva pavyko prideti, bet gi kazkokiu zodziu prirase schmoll.gif

Rugiaveide: isivaizduoja ta visa procesa su chemoterapiju kursais, viltimi ir jos praradimu, teko nemazai matyti skausmo vaiku onkohematologiniame skyriuje, bet tik po savo mazules netekties galiu realiai suvokti mamu baimes is nevilti...nors prisimenu atveji kai po keliu ligos atkriciu mire mergyte jos tevas ta diena pirma karta syptelejo, taip keistai tada atrode, net siurpas nukrete, as tuo metu Sofijos laukiausi...dabar suprantu kaip zmones gali sypsotis po vaiko mirties...

o del baimiu manau, kad mano baime tureti tik viena vaika nugales pries baime pastoti, nesioti , gimdyti...
Bet visas bijancias suprantu svarbu, kad pacios butumet tikros savo sprendimais, juk geriau gailetis del to ka padarei , nei del to ko nepadarei. A ne mirksiukas.gif
ZALSA: malonu, kad prisijungiai, busi dar vienas vilties spindulelis ax.gif ir geras pavizdys, kazkaip pagal sarasiuka susilaukusios nauju stebukliuku nebe visos grizta i sia tema, bet jas aisku galima suprasti...
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 12, 21:20)
bice traukt tave i sarasus? kas dar norit?

aha ax.gif , bandziau pati save isitraukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alde @ 2008 04 12, 19:42)
Aš vis žiūriu į ilgėjančius sąrašiukus, taip faina  ax.gif , kad ir čia linksmesnės nuotaikos, palyginus su pernai ar užpernai 4u.gif

na va issiaiskinom kas dvieju leliuku laukia. sveikinu astara. bet tokia slapuke, niekad pati cia nepasisake smile.gif
ziuriu viena diena neprisijungiau, o cia jau nauja tema tuoj ispusesit.
sarasiukas geras, toks nemazas jau!
Atsakyti