Įkraunama...
Įkraunama...

Tepaliukai dantukams

pirmus 8 kai daiginom tai pakildavo temperatūra (iki 37) ir tą pačią dieną praeidavo, tai aš žinodavau,kad po 2 sav. pasirodys dantukas. thumbup.gif

mums sunkiai dygo tik vienas krūminis dantis, buvo net opos atsiradę, nes sutinusias dentenas pritrynė viršutinis dantis, tai tepdavau medum - padėjo. o kaip sudygo kiti krūminiai net nepastebėdavau, tik jau rasdavau kampą išlindusį thumbup.gif

o šiaip daugiau problemų nebuvo.
Atsakyti
Naudojam Dentinox, bet nzn kazkaim man atrodo kad greitai praeina tas veikimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 06, 20:26)
Naudojam Dentinox, bet nzn kazkaim man atrodo kad greitai praeina tas veikimas  unsure.gif

As irgi ta pastebejau drinks_cheers.gif Padeda gal 10-15 min g.gif Ar man tik taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš saviems naudojau Dentinox tai padėjo,dar štai neperseniausiai dukrytei suskaudo dantukas,tai atradau vaistinėlėj likusi nuo sūnaus ir patepiau,tai ji sakė,kad padėjo.
Atsakyti
Tai išdygo mums du dantukai net nepastebėti prieš 3 savaites. O dabar štai temperatūra, rankos burnoj, sielės teka, manau, kad dantukai. O Kamistad visai nepadeda schmoll.gif Dedu paracetamolio žvakuts, bet tas jam labai nepatinka, net nežinau ką ir daryt g.gif
Atsakyti
o kaip jus tuo medum tepat? Jis gi ne skystas dabar? Ar pasildot? O kaip suzinot ar yra alergija medui? Ar beria, ar kas? Atsakykit, nes as laaaaabai ziopla mama. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 03 20, 13:30)
o kaip jus tuo medum tepat? Jis gi ne skystas dabar? Ar pasildot? O kaip suzinot ar yra alergija medui? Ar beria, ar kas? Atsakykit, nes as laaaaabai ziopla mama. blush2.gif

Nuo tokio kiekio tik dantukams patepti alergija neturėtų pasireikšt ax.gif
Atsakyti
Kai skauda dantenas tepame su Kamistad Baby. Kuriam laikui skausmą tikrai apramina. Rekomendavo mano stomatologė, sakė ir skonis geresnis negi kitų tepaliukų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioklė @ 2008 03 21, 11:41)
Kai skauda dantenas tepame su Kamistad Baby. Kuriam laikui skausmą tikrai apramina. Rekomendavo mano stomatologė, sakė ir skonis geresnis negi kitų tepaliukų... ax.gif

o mums su lialiuku jie slykstoko skonio, tik jei laaaaaaaaabai reikia tepam doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytei nepadejo tepaliukai nuo dantuku skausmo. Bet isigijom homeopatinius zirniukus Chamomilla, kurie tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
Mums padejo tik dentinox gel
Atsakyti
QUOTE(Kipse1 @ 2008 03 21, 20:02)
Mums padejo tik dentinox gel

4u.gif mes irgi naudojam dantenox bet mums nepadeda,labai sunkiai mums dygsta dantukai verysad.gif
Atsakyti