Įkraunama...
Įkraunama...

Tepaliukai dantukams

na pas mumi su tais dantim tai betvarke. turim 4, o jau beveik 1 ir menuo. du apcioj ir virsui antri. atrodo kaip vampyras. o jau dygimas tai dieve, dieve. temperatura, gerkle raudona, zyzia jau koks men. lupa virsutine istinus dantenos ir. naktim kas val. inkscia, daznai issiverkia. pastoviai isikanda su apatiniais, tai kraujo per akis. ir dar kvapas karts nuo karto padvelkia. zo as jau bijau pagalvot apie iltinius ir kruminius.,
Atsakyti
pas mus tai kitas atvejis dantys pirmi išdygo 7 mėn bet jei nebūčiau pažiūrėjus tai ir nebūčiau pastebėjus mum visi dantys išdygo be skausmo kaip bebūtų keista aš tik pažiūriu iek dantų turi ir ar yra naujų lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskiui nuo 4 men pradejo dygti,tai kuri laika irgi vargom doh.gif dabar jau taip nerekia nors aisku pazirzia vistiek skauda verysad.gif tai mes tepdavom ir dabar tepam Dentinox tepaliuku jis mums geriausias thumbup.gif ir zvakutes dedvom Vibrucil berods..nes daugiau cia niekuo nepadesi vargsiukams kol neisdys nebus ramybes nei mamoms nei vaikuciams verysad.gif
Atsakyti
Kai mano dukrytei dygo dantukai jai buvo 7.5 men, kazkaip ramiai isdygo, bedu neturejom, dar tepiau su "Dentinox" tepalu, gal dar ir jis padejo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turim 14 dantuku, bet taip skausmingai nepamenu kad dygtu dantukai kaip dabar! Mums dygsta apatiniai iltiniai dantukai. Naktimis miega, o diena visi pavargstam doh.gif Aisku aciu dievui kad nakti ismiega. Jau buvau pamirsus apie tepaliuka, reik patept unsure.gif
Atsakyti
mum sirgi dentinox labai padejo kai dantys kalesi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif savo mazylei dantuku dygimui palengvinti naudoju "dentinox-gel"labai geras,ir skonis geras.Dabar dar pabandziau tepaliuka "kamistad n" smile.gif
Atsakyti
mes tik pirmiems dviems dantukams naudojom Dantenox thumbup.gif , kiti patys isdygo, nepastebimai:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sole: 23 gegužės 2008 - 16:54

Mums irgi sunkiai kalasi pirmieji dantukai,sukilo auksta temperatura,kuri laikosi kelias dienas,nepadeda jokie tepaliukai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužėėė @ 2008 05 08, 20:29)
Sveikutes smile.gif  savo mazylei dantuku dygimui palengvinti naudoju "dentinox-gel"labai geras,ir skonis  geras.Dabar dar pabandziau tepaliuka "kamistad n" smile.gif

Mums vaistininke "Dentinox" tepaliuka patare, o drauge naudojo "Kamistada" tai nelabai patenkinta liko. Mes dar retkarciais "Viburcol" zvakutes naudojam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2006 05 08, 19:13)
na pabandykit patepti su tepaliukais ar naturaliu medumi. Medumi reikia istepti smegeneles mano merginai irgi katik prasikale pirmasis kruminis dantukas tai jai nepadejo joks tepalas tik medus ir melisu arbatele arbatele mums patare gerti gydytoja, sake kad toji arbata vaikuti nuramina thumbup.gif

Ir aš taip dariau.tik sumedum,nors ir tų tepaliukų turėjau,bet...jie mum nelabai.Aišku,daug kas sakys,kad medus sukelia alergiją ir pan. bet kai tris dienas iš eilės vaikas verkia-tai jau nieko nebeklausai.Be to,medus taip pat turi raminamą poveikį.mum padėjo.Arbatytė melisų irgi į naudą...
Atsakyti
Mums tepaliukai jokie nepadejo..manau su seilem nurydavo ji,net nespejus uztepti normaliai.Padejo "Viburcol"zvakutes.
Atsakyti