QUOTE(Jurma @ 2006 03 01, 04:51)
Norėjau pirkti Kamistad, bet vaistininkė rekomendavo Dentinoxa, sakė daugelis mamų juo labiau patenkintos.
Dukrytei dar neprasikalę dantukai, bet skausmai jau kankina. Tai kai labai įsizyzia tepu Dentinox-Gel N. Ji tokia patenkinta būna, nurimsta ir pradeda čepsėti su lūpytėmis
.
Dukrytei dar neprasikalę dantukai, bet skausmai jau kankina. Tai kai labai įsizyzia tepu Dentinox-Gel N. Ji tokia patenkinta būna, nurimsta ir pradeda čepsėti su lūpytėmis

Mums Dentinox-Gel buvo atradimas

Manajai Dentinox tik siek tiek padejo, kai dar realiai nelindo dantukai, o tik ruoses. Dziaugiuos, kad drauge atsiunte is usa Baby Orajel

Sveikos mamytes
Mums tai 8.5men ir tik dabar isdygo pirmasis dantukas...
Su dideliu neramumu man atrodo laukiam antro
Vaikas naktim nemiega verkia tai karstas tai saltas as jau nieko nebesuprantu
Turime tepaliuka Kamistad baby, sakykite kiek kartu per para ta tepaliuka galima tepti?Aprasyme raso 2-3...Sakykit ar daugiau netapate jus??
Ir dar klausimelis
Per kiek laiko dantukas i pavirsiu islenda???
Mes visi visai nuo koju baigiam nusivaryti
O prie burnytes jis net prisiliest neleidzia jau nebekalbu apie jokius masazus
tai rankas palaikom ir greit patepu as ta tepaliuka....

Ir dar klausimelis

QUOTE(tarsskute @ 2009 11 15, 12:23)
Sveikos mamytes
Vaikas naktim nemiega verkia tai karstas tai saltas as jau nieko nebesuprantu
Turime tepaliuka Kamistad baby, sakykite kiek kartu per para ta tepaliuka galima tepti?Aprasyme raso 2-3...Sakykit ar daugiau netapate jus??
Ir dar klausimelis
Per kiek laiko dantukas i pavirsiu islenda???
O prie burnytes jis net prisiliest neleidzia jau nebekalbu apie jokius masazus
tai rankas palaikom ir greit patepu as ta tepaliuka.... 

Ir dar klausimelis

Aš tai su kamistad tepaliuku tai ir daugiau kartais patepdavau, tik geriausia po maisto tepti, kad paskui nenusivalgytų. O į paviršių tai labai jau skirtingai išlenda. Gali truputį paskaudėti, po to vėl pertraukėlė, o po to ir vėl skausmai. Bent man taip su pirmuoju buvo, o antrajam labai greitai išlindo dantukai. Sėkmės

mum dygsta du pirmieji dantukai siuometu, tai nusprendem isigyti Dentinox, nes neramia naktele apturejom, ispudziais pasidalinsim veliau

Mes nuo pirmuju dantuku dygimo naudojom dentinox, jau liko paskutiniai neisdyge, tai baiginejam tepaliuka. Galiu pasakyti, kad mums jis tikrai efektyvus
Mazylis tikrai apsiramina, nes skausmingiausia tai mums prasikalimas per kaulini audini... O siaip tai girdejau, kai kam padeda paprasciausiai medus ar lasinukai...

Sveiki,turim didele beda.Kliackai lenda 3 dantis iskart,nenurtoja rekt,rekia nesavo balsu,ant ranku irgi rekia,tepam dantenox tepaliuku,nepadeda,dar turim miltelius dantenoms irgi nepadeda,vaikas jau 3 para atsisako valgit ir gert,per diena pora gurgsniu arbatos isgeria.Nebezinau ka daryt,gal ka buvo tokia situacija,patarkit prasau ka daryt
Jeigu kam reikia. Turiu DENTINOXa. 10 gr. tubelė. Galiu pigiai parduoti už 8 lt. Pakuote atidaryta. Tepiam 1 karta.Galiojimas iki 03.2014
Vilnius
Gal kam padės.
I AZ
Vilnius
Gal kam padės.
I AZ
Mes naudojam Dentinox-Gel N. Jau 16 dantu su situo tepaliuku uzauginom
Mums tikrai padeda.
Patepu dantenas,mazius pacepsi,soske i burnyte ir miega.Aisku,tuo tarpu,kai kalasi dantys mazius buna irzlesnis,prasciau miega(nors jis pas mane ir taip nemiegotojas),bet klykimo tai nepasitaike dar.

Mums tikrai padeda.