Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 23, 11:48)
Kokia cia paslaptis,apie du simtus litu.Nes stambus po septyniasdesimt penkis centus kainuoja.Prasideda nuo dvidesimt penkiu centuku,jau ten tie patys smulkiausi.
Papildyta:
Kastanke,grazu 4u.gif  wub.gif

Buvau paziureti pardoj tu akmenuku,bet tik jau sudelioti visokie ornamentai parduodami,o kur gauti po viena g.gif ,ar ten klausti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 23, 11:45)
Maniske atrodo taip 4u.gif

o sitos mielos gelytes wub.gif
Atsakyti
Kastanke, zenkliukas taip pat bling blingas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 04 23, 10:57)
Buvau paziureti pardoj tu akmenuku,bet tik jau sudelioti visokie ornamentai parduodami,o kur gauti po viena  g.gif ,ar ten klausti reikia  g.gif

Jeigu taip tiksliai,tai pirkau MOLO Silver City.Ten palaidu akmeneliu didelis pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 23, 12:30)
Kastanke, zenkliukas taip pat bling blingas?  ax.gif

Aga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Paris Hilton @ 2008 04 23, 12:26)
o sitos mielos gelytes  wub.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Nesamone. Kai pinigai kisenej cypia va ir gaunasi tokie absurdai kaip swarovskiuotos masinos.... blink.gif Budrienes proto....
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 04 23, 23:19)
Nesamone. Kai pinigai kisenej cypia va ir gaunasi tokie absurdai kaip swarovskiuotos masinos....  blink.gif Budrienes proto....

Na ir kas jei cypia tie pinigai?nepavydekit,bus geriau paciai gyventi thumbup.gif gyvenimas sviesesnis ir grazesnis pasidarys 4u.gif
Atsakyti
kas juokingiausia - kad dar temos pradzioj buvo kalbeta kad kapeikas kainuoja o ne nezmoniskus pinigus.
zinoma, galima ir dizainerio darba det, bragius blizgius...
bet ne apie branguma gi kalba.

reiskias jei as nusipirkau masinai guoli uz 250 lt, kurio net ir nesimato - tai ne silpno proto o isvis be proto esu biggrin.gif
o jei nagu laka uz 100lt? o jei kvepalus uz 12 lt - tai ziauriai protinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Va čia įdomiai iš swarovskių piešinys padarytas..
user posted image
Atsakyti
Labai grazuuuuuuuuuu! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 25, 11:25)
Va čia įdomiai iš swarovskių piešinys padarytas..

neblogai, bet net neturiu vizijos ant kokio modelio auto tiktu kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
Manau,kad ant rimtesnio auto butu neblogai 4u.gif
Atsakyti