Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

na as neatsisakyciau jei toki automobili dykai duotu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nea... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 25, 17:39)
Dar kai tris tukstancius litu vardiniai numeriai kainavo,gal ir nieko,prikolas.Bet dabar,kai jie kainuoja 10tukstanciu litu blink.gif  doh.gif Tai man yra kvaila.

g.gif
yra zmoniu kurie uzdirba po 8 000 lt per menesi smile.gif
tai jiem cia taspats kas minimuma (800 lt) uzdirbanciam pasitaupyt ir ratus nusipirkt uz 1000 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 04 12, 22:21)
A zaparožiuka nėr  verysad.gif ?

daugiau avariju padaugetu g.gif
Atsakyti
Man negrazu, kazkokia izdevalke 4u.gif Man patinka tik fabrikiniai variantai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 04 28, 17:29)
g.gif
yra zmoniu kurie uzdirba po 8 000 lt per menesi smile.gif
tai jiem cia taspats kas minimuma (800 lt) uzdirbanciam pasitaupyt ir ratus nusipirkt uz 1000 smile.gif

Tai ,zinoma,kiekvienam savo.Kalbu apie save.Kad ir 20 000lt uzdirbciau,nesideciau vardiniu numeriu schmoll.gif
Atsakyti
sorry.......bet visishkai negrazhu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 04 29, 08:59)
Tai ,zinoma,kiekvienam savo.Kalbu apie save.Kad ir 20 000lt uzdirbciau,nesideciau vardiniu numeriu schmoll.gif

as taip pat:) drinks_cheers.gif jau geriau akmenukai thumbup.gif
Atsakyti
kaip gražu bigsmile.gif originalu thumbup.gif o jūs visos tokios piktos, g.gif
šiaip toks grožis ne Lietuvos visuomenei, nes nė prie parduotuvės neis sustot, tuoj nulupinės, ir aišku kad kažin ar ilgai jie ten laikytųsi, lietus, purvas...
bet šiaip gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 04 29, 20:40)
kaip gražu  bigsmile.gif  originalu  thumbup.gif o jūs visos tokios piktos,  g.gif
šiaip toks grožis ne Lietuvos visuomenei, nes nė prie parduotuvės neis sustot, tuoj nulupinės, ir aišku kad kažin ar ilgai jie ten laikytųsi, lietus, purvas...
bet šiaip gražu  biggrin.gif

Jeigu rimtai,tai tikrai niekas nelupineja ir salcius ir purvus super atlaike thumbup.gif jau metai kaip jais dziaugiuosi 4u.gif
bet siandien kaip tik idejau jau saviske auto i autopliusa,noriu kitos jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 29, 21:05)
Jeigu rimtai,tai tikrai niekas nelupineja ir salcius ir purvus super atlaike thumbup.gif jau metai kaip jais dziaugiuosi 4u.gif
bet siandien kaip tik idejau jau saviske auto i autopliusa,noriu kitos jau blush2.gif

o tai visai super thumbup.gif aš visada už originalumą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 04 29, 21:43)
o tai visai super  thumbup.gif aš visada už originalumą  drinks_cheers.gif

kaune vienintele turiu tokios markes auto taip papuosta 4u.gif
Atsakyti