Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

QUOTE(Kastanke @ 2008 04 29, 21:52)
kaune vienintele turiu tokios markes auto taip papuosta 4u.gif

taip ir reikia 4u.gif
aš irgi stengiuos išsiskirt iš minios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 29, 21:52)
kaune vienintele turiu tokios markes auto taip papuosta 4u.gif

Sveikos paneles,paskaiciau temele man ir visai patinka kai papuosia automobilius,pati esu kauniete bet neteko matyt to automobiliuko o taip noretusi paziuret ax.gif ir dar butu idomu suzinot zinoma jai nepaslaptis kokiais klijais klijavai,nes skaiciau kad Sokolade lyg toks paneles nikas tai momentu,o tu kokiais?
Atsakyti
QUOTE(Svena @ 2008 04 29, 23:04)
Sveikos paneles,paskaiciau temele man ir visai patinka kai papuosia automobilius,pati esu kauniete bet neteko matyt to automobiliuko o taip noretusi paziuret  ax.gif ir dar butu idomu suzinot zinoma jai nepaslaptis kokiais klijais klijavai,nes skaiciau kad Sokolade lyg toks paneles nikas tai momentu,o tu kokiais?

yra tokie specialus klijukai,kad negadintu masinos dazu 4u.gif pirkau zeruty...kaune tarp kitko ir vazineju:)
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 29, 23:16)
yra tokie specialus klijukai,kad negadintu masinos dazu 4u.gif pirkau zeruty...kaune tarp kitko ir vazineju:)
Papildyta:
user posted image

Aciu kad parodei man nematanciai kokie automobiliukai iskirtiniai kauno gatvemis vazineja doh.gif tikrai man patiko,ispudingai atrodo ir skoningai thumbup.gif o gal ir pavadinima dar zinai klijuku,nors manau ten pasakytu,bet jai zinai tai gal pasidalinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svena: 29 balandžio 2008 - 22:43
Vat dabar jau nebepamenu,ten tada man drauge nupirko,ir laiko jie ziauriai gerai:)nebyra:)o ai anakart nuvaziavau i plovykla,kur prie molo yra,tai bijojo man ja plauti...sako nubyres visi,jau vabalas pas mus atvaziavo su blizguciais o isvaziavo be:)baikit sakau,pamatysit kaip gerai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 29, 23:36)
Vat dabar jau nebepamenu,ten tada man drauge nupirko,ir laiko jie ziauriai gerai:)nebyra:)o ai anakart nuvaziavau i plovykla,kur prie molo yra,tai bijojo man ja plauti...sako nubyres visi,jau vabalas pas mus atvaziavo su blizguciais o isvaziavo be:)baikit sakau,pamatysit kaip gerai laiko mirksiukas.gif

As tai ir kazkaip tokios nuomones jai jau nori apsiklijuot kristalais tai reik pasidomet ir susirast tikrai gerus klijus kad paskui gedos neapturet isvaziuojant is plovyklos,man tai kazkaip net juokinga,as is gedos buciau sudegus jai man taip nutiktu kad nukrito visi kristalai doh.gif
Atsakyti
As is pat pradziu bijojau plauti,dabar masina kai valau nuplovus,tai nebijau nei stipriau patrinti su skudureliu,nes viskas super laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 29, 22:16)
Papildyta:
user posted image

Aš ne kaunietė, tai į tą parduotuvę bet kada nenulėksiu... gal ir kitur tų klijų rasčiau, jei netyčiukais pavadinimą prisimintum.. 4u.gif įdomu ar su jais galima ant dažų klijuoti.. g.gif
Foto nematau, gal gali dar kartuką įmesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 04 30, 13:11)
Aš ne kaunietė, tai į tą parduotuvę bet kada nenulėksiu... gal ir kitur tų klijų rasčiau, jei netyčiukais pavadinimą prisimintum..  4u.gif  įdomu ar su jais galima ant dažų klijuoti..  g.gif
Foto nematau, gal gali dar kartuką įmesti?  4u.gif

o tu pirmą psl žiūrėjai g.gif
kad ten visiem turėtų rodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 04 30, 13:41)
o tu pirmą psl žiūrėjai  g.gif
kad ten visiem turėtų rodyt  g.gif

Pirmame matau, o kur neseniai įdėjus buvo nematau... g.gif Bet jei ta pati foto, tada kartoti nereikia.. mačiau iš pirmojo ax.gif
Atsakyti
Nea.ne ta pati,cia idejau kaip mano masinyte atrodo:)
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 30, 19:54)
Nea.ne ta pati,cia idejau kaip mano masinyte atrodo:)

tada nerodė ir man šitos schmoll.gif pabandyk dar kartelį įkelt mirksiukas.gif
Atsakyti