Įkraunama...
Įkraunama...

Swarowskiais puošti automobiliai

QUOTE(Kastanke @ 2008 04 30, 18:54)
Nea.ne ta pati,cia idejau kaip mano masinyte atrodo:)

Pakartok savo mašiniuko foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowdrop @ 2008 04 12, 19:47)
Cia taip pat kaip garsioji Zvonke su savo svarovskiniu mikrofonu... Didele nesamone...

Tai Zvonke tai to mikrofono pasikabinus nevaiksto, cia juk jos sceninis atributas.
Kaip tik vakar zurnale "ZMONES" skaiciau apie Goda is "69 danguje". Ji nusipirko nauja BMW ir apsiklijavo swarovskiais, bet kai kurie jau iskrito doh.gif

Nu man asmeniskai tai tustybe kazkokia doh.gif neturi zmones jau kaip reikstis blink.gif
Geriau tuos pinigus, kuriuos uz blizgucius sumoka, paaukotu vaiku namams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 04 12, 16:24)
user posted image
Ar patinka? 4u.gif

Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 01, 16:56)
Nu man asmeniskai tai tustybe kazkokia  doh.gif  neturi zmones jau kaip reikstis  blink.gif
Geriau tuos pinigus, kuriuos uz blizgucius sumoka, paaukotu vaiku namams  4u.gif

Pagirtinas tavo požiūris dėl aukų vaikų namams, pritariu 4u.gif Čia jau kiti dalykai... Bet nejaugi pati nemėgsti nei pasipuošti, nei savo stiliuką, įvaizdį turėti? g.gif Pavyzdžiui mano saviraiška nesibaigia tik drabužiais, papuošalais, batais ar rankinėmis... Man taip pat labai svarbu ir mano namų interjeras, eksterjeras, mano mašina, net darbo stalo tvarka ir kabineto stilius. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 02, 13:29)
Pagirtinas tavo požiūris dėl aukų vaikų namams, pritariu  4u.gif Čia jau kiti dalykai... Bet nejaugi pati nemėgsti nei pasipuošti, nei savo stiliuką, įvaizdį turėti?  g.gif  Pavyzdžiui mano saviraiška nesibaigia tik drabužiais, papuošalais, batais ar rankinėmis... Man taip pat labai svarbu ir mano namų interjeras, eksterjeras, mano mašina, net darbo stalo tvarka ir kabineto stilius.  wink.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif Gal zinote kas Klaipedoje uzsiima tokiu groziu darimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 02, 11:29)
Pagirtinas tavo požiūris dėl aukų vaikų namams, pritariu  4u.gif Čia jau kiti dalykai... Bet nejaugi pati nemėgsti nei pasipuošti, nei savo stiliuką, įvaizdį turėti?  g.gif  Pavyzdžiui mano saviraiška nesibaigia tik drabužiais, papuošalais, batais ar rankinėmis... Man taip pat labai svarbu ir mano namų interjeras, eksterjeras, mano mašina, net darbo stalo tvarka ir kabineto stilius.  wink.gif

Taip, man visa tai irgi labai svarbu smile.gif Bet apkarstyti masina blizguciais man yra beskonybe ir tustybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 02, 11:45)
Taip, man visa tai irgi labai svarbu  smile.gif  Bet apkarstyti masina blizguciais man yra beskonybe ir tustybe  doh.gif

Viena yra apkarstyti, kaip sakai, o kita subtiliai papuošti ženkliuką arba nedideliu piešinuku pagražinti.
Dėl beskonybės sąvokos nesiginčysiu, nes skoniai visų skirtingi 4u.gif
O dėl žodžio tuštybė... tada tuštybė žiedus, auskarus nešioti, nagus lakuoti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 02, 11:50)
Viena yra apkarstyti, kaip sakai, o kita subtiliai papuošti ženkliuką arba nedideliu piešinuku pagražinti.
Dėl beskonybės sąvokos nesiginčysiu, nes skoniai visų skirtingi  4u.gif
O dėl žodžio tuštybė... tada tuštybė žiedus, auskarus nešioti, nagus lakuoti ir t.t.

As manau, kad cia skirtingi dalykai.
Man masina turi buti tvarkinga ir svari, be jokiu lipduku, piesinuku ir blizguciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 02, 14:11)
As manau, kad cia skirtingi dalykai.
Man masina turi buti tvarkinga ir svari, be jokiu lipduku, piesinuku ir blizguciu  smile.gif

Tada juk čia skonio reikalas, o ne tuštybės požymiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 02, 16:23)
Tada juk čia skonio reikalas, o ne tuštybės požymiai  mirksiukas.gif  4u.gif

Pritariu,man pvz. patinka paziureti kitu puostas masinas ir man grazu,o kas liecia saviske,tai nzn ar noreciau kokio piesinuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 02 gegužės 2008 - 18:41
QUOTE(Nanda @ 2008 05 02, 15:23)
Tada juk čia skonio reikalas, o ne tuštybės požymiai  mirksiukas.gif  4u.gif

Mano nuomone vistiek nesikeicia schmoll.gif Man tai tuscias reikalas ir masinos vaizdo gadinimas, nejaugi negalima protingiau investuoti? g.gif
Na bet nematau reikalo gincytis, Tau grazu, man - ne, gerbiu Tavo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 02, 20:34)
Mano nuomone vistiek nesikeicia  schmoll.gif  Man tai tuscias reikalas ir masinos vaizdo gadinimas, nejaugi negalima protingiau investuoti?  g.gif
Na bet nematau reikalo gincytis, Tau grazu, man - ne, gerbiu Tavo nuomone  4u.gif

Aš taviškę nuomonę taip pat gerbiu ir tikrai nebandau aiškinti, kad visiems turi būti gražu kristalais puoštos mašinos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti