Įkraunama...
Įkraunama...

ar draugas perka dovanu?

man irgi patinka gauti dovanas, gelytes ar staigmeneles. Draugystes pradzioje daznai mane nustebindavo, o dabar jau nebe ax.gif nors tiesa sakant nesiskundziu, nes kartais mane palepina, o ivairiom progom gaunu ir gelyciu ir sokoladuku arba mielu niekuciu 4u.gif
Atsakyti
labai daznai gaunu geliu is saviskio.. visada vienodu, nes kazkada pasakiau akd butent tos patinka ir dabar kas savaite reguliariai atnesa vis tu paciu.. jau kazkaiop atrodo, kad geriau jau i kavine nueitume.. nors ir taip daznai nusiveda.. ax.gif
Atsakyti
reikia tiktai dziaugtis kad isviso dar gauni dovaneliu, nes taip vyras parodo kad tu jam rupi ir kad myli tave, o buna tokiu vyru kurie net per sventes nieko nepadovanoja.ir nereikia jaustis jam skolingai,reikia tik dziaugtis bigsmile.gif
as taip pat nesiskundziu savo vyru, visada kazkuo mane nustebina, aisku kai buna koke proga neuzmirstu ir ji pamaloninti dovanomis thumbup.gif
Atsakyti
Man vakar MB padovanojo labai grazia apyranke is kalnu kristolo ir dar kazkokio akmens (nebeprisimenu pavadinimo... blush2.gif )...
Grazi grazi... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, aš iš vaikino nuolat gaunu gėlių ax.gif
tai nuperka pakeliui iš mokslų, tai nuvažiavęs į sodą pas tėvus darželį apskabo blush2.gif
siūlau nesulaukiančioms dovanų pačioms parodyt iniciatyvą. karta mylukui besergant aš atvažiavau pas jį ir atvežiau visokių skanėstų, hematogenų, šokolado, sūrelių, saldainių 4u.gif tai prisivalgė visokių skanumynų ir tik man vieną dėną pradėjus sirguliuoti iškart su skanumynais, egzotiškais vasiais prisistatė wub.gif
Atsakyti
Manasis beveik nedovanuoja man geliu ir dovanu, nores anksciau i kiekviena pasimatyma ateidavo su gelem blush-anim-cl.gif dabar jis dazniau mane susiveda i koki restoraneli pasedeti arba vaziuojam i gamta kur kai atsilo wink.gif
Atsakyti
visad perka per sventes, kartais siaip nuskina geliu ir atnesa. Tada miela labai buna, kai be progos wub.gif
Atsakyti
as irgi taip pat jauciuosi,maniskis vos tik ant kokio daiktelio pasakau,kad grazus-iskart siulo man ji nupirkti... o man nezinau,gal geda... tai jis juokiasi is manes ir vadina kvailute,kad nesinaudoju proga..bet man is tikruju geda g.gif
Atsakyti
Per 3 metus praleistus kartu geliu jauciau tik kelis kart esu gavusi. Ir aciu Dievui, turbut esu viena is labai nedaugelio, kuri gelems neteikia jokios reiksmes, nepatinka man jos, nuvysta per pora dienu ir tiek ziniu, jokio dziaugsmo, geriau kokie mergaitiski "niekuciai" biggrin.gif
Atsakyti
uf su tom gėlėm..kartą vienas mano pažįstamas po kovo aštuntosios atėjo visas susirūpinęs ir pasiguodė...žinai, sako, trečią kartą merginai gėlių pirkau..bet tai blin už tris rožes sumokėjau 21 litą..tu įsivaizduoji?..eina šikt kaip brangu..
nu pareinu aš pas saviškį papasakoju, tikėdamąsi, kad anas kaip tikras "svajonių princas" iškoneveiks tą nesusipratėlį..ir ką jūs sau manot..rimtu veidu išklausė..ir visas susirūpinęs atšovė: "jojo aš tai už septynias tiek pat mokėjau..turguj pirkau..pigiau.."

tai va kaip su tom gėlėm..bet tai malonu visgi..tik kad maniškis praktiškas..pareina visas kaip katinas murkdamas ir šypsodamasis įteikia atsuktuvą..nes man jo prireiks..na bet ir tai miela..
Atsakyti
geliu ir as ne itin daznai gaunu, vis dar auginu orchideja, kuria gavau pries metus, o siaip puoksteles dazniausiai gaunu pasitaikius bet kokiai progai.
Uztat kitokiu dovanu sulaukiu gana daznai, paskutine gavau pries keleta savaiciu, triju spalvu aukso grandinele, labai miela, iskart 'prilipo' thumbup.gif
bet ir pati neatsilieku, kaip tik vakar D&G laikroduka nupirkau, tikiuos patiks, kai gaus... 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras man dar iki susituokiant dovanodavo dovaneles ir geles, ir dabar susituokus, tiesa dabar per progas gaunu vertingas dovanas. Pati irgi megstu jam dovaneles ir staigmeneles daryti. Niekada nesijauciau nesmagiai ax.gif
Atsakyti