Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

cry.gif Nea verysad.gif Mieste susimoviau sad.gif Jau buvau pravažiavus visą maršrutą, jau gyžinėjau į regitrą ir nespėjau persirikiuoti į kairę juostą, nes reikėjo apsisukt sad.gif Ir mašina gera papuolė - polo verysad.gif verysad.gif Ai..vien žo...ką padarysi, užsiregistravau gegužės 8 dienai,
Kaip zidinga sakė, 4 kartas nemelauos lotuliukas.gif

Sveikinu kacumota Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 18 balandžio 2008 - 08:47
[quote=banguole,2008 04 18, 09:46]
cry.gif Nea verysad.gif Mieste susimoviau sad.gif Jau buvau pravažiavus visą maršrutą, jau gyžinėjau į regitrą ir nespėjau persirikiuoti į kairę juostą, nes reikėjo apsisukt sad.gif Ir mašina gera papuolė - polo verysad.gif verysad.gif Ai..vien žo...ką padarysi, užsiregistravau gegužės 8 dienai,
Kaip zidinga sakė, 4 kartas nemelauos lotuliukas.gif

tikiuosi ,kad tikrai šis kartas bus paskutinis.(tikiuosi ,neprikarksejau per apsirikima su tuo ketvirtu kartu blush2.gif )
Nenusimink, 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė kacumota clap.gif
Kitoms sekmės 4u.gif Man egzaminas gegužės 10 d., o jau dabar bijau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imidzz: 18 balandžio 2008 - 08:58
QUOTE(banguole @ 2008 04 18, 09:46)
cry.gif  Nea  verysad.gif  Mieste susimoviau sad.gif Jau buvau pravažiavus visą maršrutą, jau gyžinėjau į regitrą ir nespėjau persirikiuoti į kairę juostą, nes reikėjo apsisukt sad.gif  Ir mašina gera papuolė - polo  verysad.gif  verysad.gif  Ai..vien žo...ką padarysi, užsiregistravau gegužės 8 dienai,
Kaip zidinga sakė, 4 kartas nemelauos  lotuliukas.gif

Sveikinu kacumota Šaunuolė  thumbup.gif

console.gif
mes su tavim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Išlaikiusias-sveikinu,toms,kam nepasisekė-auksčiau nosį 4u.gif O aš bandysiu šiandien pirmą kartą,bet jau praradau viltį,nes vakar aikštelėj nei vieno karto nesugebėjau normaliai prisiparkuot doh.gif Gal nuo nervų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 18, 10:01)
Sveikutės 4u.gif Išlaikiusias-sveikinu,toms,kam nepasisekė-auksčiau nosį 4u.gif  O aš bandysiu šiandien pirmą kartą,bet jau praradau viltį,nes vakar aikštelėj nei vieno karto nesugebėjau normaliai prisiparkuot doh.gif Gal nuo nervų? g.gif

Lauksim žinių. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai, kad palaikot smile.gif Tikrai gera, kai tokia puiki palaikymo komanda. Vakar ne kaip jaučiaus, bet šiandien jau geriau tongue.gif
Ne viskas gyvenime būna taip, kaip norėtume biggrin.gif
Atsakyti
[quote=banguole,2008 04 17, 09:48]
Vilniuje galima varyti tikrai į aikštėlę, kuri yra saulėtekyje, antakalnio gale. Bet tik savaitgaliais. Šeštadienį po pietų, o sekmadienį visą dieną. Duodi sargui 10 Lt. į leteną ir įleidžia mokintis. Kaip kitose aikštelėse nežinau 4u.gif

Aš tai buvau toj saulėtekio aikštelėj vakare, apie 19-20 val, kai jau temsta. Tai ten jokio sargo nebuvo ir nei vienos mokomosios, važinėjo gal 10 paprastų mašinų, pasitreniruot visi buvo sisirinkę thumbup.gif bandysiu gal pirmadienį vėl važiuot vakare žiūrėt, nes už papildomas pamokas sumokėjus beveik 100 litų gaila aikštelėj važinėt, kai jau nieko naujo nebepasakys unsure.gif geriau i miestą rolleyes.gif
Atsakyti
As tai antradieni jau 5 karta neislaikiau doh.gif Nesuprantu kas darosi. Pasiemiau pries egza pora papildomu, viskas atrodė aisku. Is penkiu kartu tik viena karta aikstelej islaikiau. Kaip geda blush2.gif Jau vienas egzaminuotojas su manim net sveikinasi, nes pora kartu teko preis ji apsilochint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 18 balandžio 2008 - 10:19
QUOTE(Lolita2 @ 2008 04 18, 11:18)
As tai antradieni jau  5 karta neislaikiau  doh.gif  Nesuprantu kas darosi. Pasiemiau pries egza pora papildomu, viskas atrodė aisku. Is penkiu kartu tik viena karta aikstelej islaikiau. Kaip geda  blush2.gif Jau vienas egzaminuotojas su manim net sveikinasi, nes pora kartu teko preis ji apsilochint  doh.gif

o tai kas aikštelėj nepavyksta,vis tas pats pratimas nepavyksta?
nenusimink,nenuleisk rankų,vistiek pavyks įveikt tą regitrą. ax.gif
Atsakyti
laikykites, banguole ir lolita! 4u.gif imkit balioneli, kad pralinksmintu, ir kita kart sekme atnestu.

as antradieni laikysiu doh.gif pirmadieni dar turiu viena papildoma, i aikstele noriu nuvaziuoti dar.. daugiau papildomu neemiau, instruktorius sake, kad neturi ko mane mokyti, ziuresim, ar tie jo zodziai teisingi buvo g.gif
bandziau mokytis su vyro bmw, ale su tuo galu varomu man estakada kazkoks peilis.. daugiau viskas lyg ir gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metali: 18 balandžio 2008 - 11:57
[quote=Gyvaciux,2008 04 18, 11:04]
[quote=banguole,2008 04 17, 09:48]
Vilniuje galima varyti tikrai į aikštėlę, kuri yra saulėtekyje, antakalnio gale. Bet tik savaitgaliais. Šeštadienį po pietų, o sekmadienį visą dieną. Duodi sargui 10 Lt. į leteną ir įleidžia mokintis. Kaip kitose aikštelėse nežinau 4u.gif
Aš tai buvau toj saulėtekio aikštelėj vakare, apie 19-20 val, kai jau temsta. Tai ten jokio sargo nebuvo ir nei vienos mokomosios, važinėjo gal 10 paprastų mašinų, pasitreniruot visi buvo sisirinkę thumbup.gif bandysiu gal pirmadienį vėl važiuot vakare žiūrėt, nes už papildomas pamokas sumokėjus beveik 100 litų gaila aikštelėj važinėt, kai jau nieko naujo nebepasakys unsure.gif geriau i miestą rolleyes.gif
[/quote]

O toj aikštelėj gal kas girdėjot ar susidūrėt dažnai užsuka policja patikrinti, kas ten tokie važinėja? Nes man su instruktorium irgi gaila pinigų, o čia vilniuj "legaliai" daugiau neturiu su kuo važinėti. Kartais pakalbinu draugą, kad nuvažiuotume, bet abu bijom baudų - jis man ne šeimos narys dar, tai tipo negali manęs mokytis sad.gif

Beje, man egzas irgi 05.10, kaip ir imidzz. Kelintą valandą laikysi ir ar Vilniuj? smile.gif
Atsakyti