Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(banguole @ 2008 04 17, 09:48)
Vilniuje galima varyti tikrai į aikštėlę, kuri yra saulėtekyje, antakalnio gale. Bet tik savaitgaliais. Šeštadienį po pietų, o sekmadienį visą dieną. Duodi sargui 10 Lt. į leteną ir įleidžia mokintis. Kaip kitose aikštelėse nežinau  4u.gif

Merginos......šiandien man egzas  wacko.gif

aukstyn nosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 16, 22:11)
Praktika galesi laikyt tik kit diena.Ta pacia nieks neleis schmoll.gif

o va šiandien laike teoriją , bet va tuoi laikys ir praktiką atsirado vietą, tai kad jau žinau atsakymą į klausimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty23 @ 2008 04 16, 21:13)
Del galimybes susipazinti su marsrutu tai tikrai turetu supazindinti. Panevezyje regitroje marsrutai iskabinti ant sienos ir kai egzaminuotojas pasako koks marsrutas kliuvo, galima pasiziureti.

turiu as ir namie visus marsrutus, instruktorius dave lapa visa smile.gif bandom dabar po truputi pravazineti juos, kad mazdaug orientuociausi, nes su instruktorium tik siaip padrikai vazinejau po miesta..

QUOTE(banguole @ 2008 04 17, 09:48)
Merginos......šiandien man egzas  wacko.gif

Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
banguole laukiam gerų žinių šiandien iš tavęs. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2008 04 17, 10:45)
banguole laukiam gerų žinių šiandien iš tavęs. Sėkmės.  4u.gif

Ryt parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 04 17, 10:44)
turiu as ir namie visus marsrutus, instruktorius dave lapa visa smile.gif bandom dabar po truputi pravazineti juos, kad mazdaug orientuociausi, nes su instruktorium tik siaip padrikai vazinejau po miesta..

as tais marsrutais tiek vazinejau, kad jau beveik mintinai mokejau lotuliukas.gif
banguole sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitty23: 17 balandžio 2008 - 11:11
QUOTE(Milasa @ 2008 04 15, 20:19)
sekmes egze  smile.gif
as pasidalinsiu savo patirtime, islaikiua pries metus, teorija islaikiua is trecio karto  doh.gif  blush2.gif  vis man tie mentai su sankryzom egza sumaisydavo  doh.gif beje turiu ket programa, kam reikia aliu atsiusti, rasykite i AZ. del vairavimo egzo- siaip masina vairavau nuo 16 metu, tevas duodavo, berniukas irgi tai su vairavimo instruktorium buvo ok, taciua kai isedau regitroje i masiniuka, tai pamirsau viska gyvenime, mano kojos taip drebejo kad egzaminatorius juokesi  doh.gif  aikstele islaikiau, pries mano kaeles keleta zmoniu aiksteles neislaike, tai ir vel baisu pasidare, o kai tik pasake kad egzas vyks lazdynuose- pagalvojau kad psio, neislaikysiu!!!!!!!! neslb to rajono bijojau, ryte laikiau, ten kamsciai buna, tada daug sankryzu, svesoforu, zenklu kur leidziama vaz tik 40km, o i viska reikai akreipti demesi  verysad.gif  doh.gif  instruktorius niekad nieko nesako, jeigu kazkas blogai tai raso savo lapelyje ir tyli  verysad.gif bet islaikiau!! biekas nezinojo kad laikysiu, taip geriau. kai grizau i regitra, egzamonatorius savo- islaikiai, gerai vairuoji, bek i virsu dokumetu forminti- maniau kad is dziaugsmo ispotesiu!! norejau saukti is laimes  blush2.gif
daug visokiu egzu gyvenime laikiau, visokiu sitauciju buvo, bet laikyti egza regitroje buvo pats baisiausias nutikimas, iki siol su sirpuliukais prisimenu, brrrr
sekmes visoms laikant, pasitikekite savimi, ir neeikite laikyti jei manot kad per anksti.

Sveika,

man reiketu tos KET programos, jeigu galima 4u.gif ax.gif Aciu!!!
Atsakyti
sveikutes vairuotojos.gal galite kas parasyti i ka reikia orentuotis parkuojantis su w golf, nes as mokinausi su opel astra ir biskuti su w polo, tai pastebejau kad skiriasi siek tiek atstumai ir tai i ka reikia ziureti pries pradedant manevra.nors vyras sako,kad jei gerai moki vaziuoti tai su bet kokia masina turiu gerai prisiparkuoti.bet man iki vaziavimo gerai dar turbut toli grazu.jau du pravalai regitroje buvo,laukia trecias.bet jau kazkokia apatija uzpludo ir nebera tos noro ugneles.o gal dar kas gali parasyti instruktoriu nr. su kuriais galima butu papildomai pavazineti.siandien tiek mokyklu apskambinau ale snipstas,arba neteikia tokiu paslaugu arba ilgai laukt reikia.o man jau kitai savaitei reikia.kaip suprantu numeriukus rasot i a z.buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ude @ 2008 04 17, 14:46)
sveikutes vairuotojos.gal galite kas parasyti i ka reikia orentuotis parkuojantis su w golf, nes as mokinausi su opel astra ir biskuti su w polo,

mokaiusi su golfu ir opeliu, man tas pats visiskai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pajamiau regitra. thumbup.gif Matyt as jiem atsibodau tai praleido,nes pagrybavau mieste truputi.
Valio clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 04 17, 15:21)
Sveikos.
Pajamiau regitra. thumbup.gif Matyt as jiem atsibodau tai praleido,nes pagrybavau mieste truputi.
Valio  clap.gif

saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 04 17, 15:21)
Sveikos.
Valio  clap.gif

saunuole, sveikinu 4u.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti