Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

mergaites, laikykit...
prasidejo man kazkokia paranoja, siandien vaziavau paskutini karta - mieste viskas gerai, nu bet aikstele kaip prakeikta blink.gif
o man ryt egzaminas scare.gif
Atsakyti
blogiausiu atveju, siand pasiimk vyra ar koki drauga su masina, nuvaziuok iki kokio akropolio ir bandyk ivaryt masina, tie patys pratima tongue.gif

ir pasikankink gerai..kokia val ar dvi
Papildyta:
o del baltu liniju yra taip:
galima kirsti, uzvaziuoti baltas linijas parkavimosi metu: 90, 60 laipsniu ir prie saligatvio, tik uzbaigti pratima taip kad nei vienas ratas, nei galinis bamperis nebutu ant linijos.
negalima kirsti liniju vaziuojant ant estakados(ta prasme sustoti prie linijos, o ne ant jos), riboto apsisukimo tas pratimas(nu bet ten jei kirstumet, tai ir jau kuoliuka nugriautumet, nes jie ant liniju sudeti), ir negalima i garaza ivarymas, arba kiti vadina T forma, ten negalima uzvaziuoti ant linijos nei ivaziuojant, nei isvaziuojant. nes ten tipo imituoja garaza lotuliukas.gif
ir dar negalim a pervaziuoti liniju, kur regitros aikstelej, vaziavimo linijos nupiestos, bent jau vln tai jos yra. kitas nekreips demesio, bet kitas instruktorius gali palaikyt kaip istisines linijos kirtima gatvej
Atsakyti
QUOTE(ude @ 2008 04 21, 15:01)
Is dvieju kartu viena karta manes klause, buvo klausimas apie tai kaip pamatuoti padangos slegi(atrodo),tai pasakiau kad yra toks aparaciukas, berods manometras vadinasi g.gif ,kur uzsidega sviesos ir padangu rasto gyli,paskutinio ir nezinojau ir dabar jau nebeprisimenu doh.gif ,tik prisimenu kad vasara ir ziema skiriasi.Nezinau nuo ko cia priklauso tas teorijos klausinejimas,ar nuo egzaminuotojo ar tiesiog sistema automatiskai parenka,kad vieniem kliuna tokia laime o kitiem ne.Regitros puslapiuke kazkur yra isvardinti tie klausimai,tai galima is anksto pasiruosti,paklausineti instruktoriu ar vyra.

scare.gif scare.gif scare.gif Aš nieko nežinau, ir nežinau, iš kur sužinot! scare.gif
Pirma kartą laikant neklausė, bet jei paklaus, ką daryt?! scare.gif
O gali dėl to egzaminas būt neišlaikytas? bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 21, 18:15)
scare.gif  scare.gif  scare.gif Aš nieko nežinau, ir nežinau, iš kur sužinot! scare.gif
O gali dėl to egzaminas būt neišlaikytas?  bijau.gif

man instruktorius sake, kad klausia, bet jie esminio skirtumo nesudaro, jei ir neatsakai.. tai jis taip man labai ir nepasakojo nieko, tik siaip, pasake kas kur ir kaip.. aisku, nuo 11 val ryto jau viska uzmirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 21, 18:15)
scare.gif  scare.gif  scare.gif Aš nieko nežinau, ir nežinau, iš kur sužinot! scare.gif
O gali dėl to egzaminas būt neišlaikytas?  bijau.gif

instruktoriau paklaust irnesakyk.gif neišlaikyta nebus, bet jei egzaminatoriui pms bus, gali kokią nk ir pažymėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 04 21, 18:23)
man instruktorius sake, kad klausia, bet jie esminio skirtumo nesudaro, jei ir neatsakai.. tai jis taip man labai ir nepasakojo nieko, tik siaip, pasake kas kur ir kaip.. aisku, nuo 11 val ryto jau viska uzmirsau  doh.gif

Maniškis tai nieko man visai nesakė aggressive.gif gal ir vairuot būtų neišmokęs, jei bučiau nesakius nei žodžio gun_rifle.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 04 21, 18:25)
instruktoriau paklaust irnesakyk.gif neišlaikyta nebus, bet jei egzaminatoriui pms bus, gali kokią nk ir pažymėt rolleyes.gif

Kad jau per vėlu, jau nebebendrauju su instruktoriais doh.gif eisiu antrą kartą laimės bandyt ketvirtadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowe @ 2008 04 21, 17:36)
blogiausiu atveju, siand pasiimk vyra ar koki drauga su masina, nuvaziuok iki kokio akropolio ir bandyk ivaryt masina, tie patys pratima tongue.gif

ir pasikankink gerai..kokia val ar dvi
Papildyta:
o del baltu liniju yra taip:
galima kirsti, uzvaziuoti baltas linijas parkavimosi metu: 90, 60 laipsniu ir prie saligatvio, tik uzbaigti pratima taip kad nei vienas ratas, nei galinis bamperis nebutu ant linijos.
negalima kirsti liniju vaziuojant ant estakados(ta prasme sustoti prie linijos, o ne ant jos), riboto apsisukimo tas pratimas(nu bet ten jei kirstumet, tai ir jau kuoliuka nugriautumet, nes jie ant liniju sudeti), ir negalima i garaza ivarymas, arba kiti vadina T forma, ten negalima uzvaziuoti ant linijos nei ivaziuojant, nei isvaziuojant. nes ten tipo imituoja garaza lotuliukas.gif
ir dar negalim a pervaziuoti liniju, kur regitros aikstelej, vaziavimo linijos nupiestos, bent jau vln tai jos yra. kitas nekreips demesio, bet kitas instruktorius gali palaikyt kaip istisines linijos kirtima gatvej

o del tu baltu liniju dar- ar skaitosi kokia klaida, jei taip netycia uzvaziuoji, nors galutiniam rezultate viskas gerai?
o kur ten ant estakados linija? ten ne kuoliukai? ir ratai turi pries linija??ar masinos priekis? kazkaip nepamenu, kaip ten yra tose estakadose.
savaitgali buvau i sauletekio aikstele nulekus. isprotejimas- 16 masinu buvo ir dar motociklu doh.gif tai net nelaukiau. o pries tai atrodo 13 buvo ta pacia diena...
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 21, 18:28)
Maniškis tai nieko man visai nesakė  aggressive.gif gal ir vairuot būtų neišmokęs, jei bučiau nesakius nei žodžio  gun_rifle.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Kad jau per vėlu, jau nebebendrauju su instruktoriais  doh.gif  eisiu antrą kartą laimės bandyt ketvirtadienį  lotuliukas.gif

šiaip pačiai paklaust reikėo. jie parodo tik jei pačiai aktualu rolleyes.gif jei nebebendraujat - čiupkit kokį bernioką ir reikalaukit rodyt kas po kapotų. klausimų sąrašas - čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 04 21, 18:32)
šiaip pačiai paklaust reikėo. jie parodo tik jei pačiai aktualu rolleyes.gif jei nebebendraujat - čiupkit kokį bernioką ir reikalaukit rodyt kas po kapotų. klausimų sąrašas - čia ax.gif

reiks kažką galvot... doh.gif ačiū už rūpestį mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit nuorodą kur reikalavimai egzui yra? Kažkada buvo įdėta čia nuoruoda, bet man ji netasidarė doh.gif Man reiktų sužinot ko reikalaujama (man tik mocui reikia blush2.gif )

Ir laikykitės , kas bandysit šturmuot ryt, mes su jumis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 21, 20:59)
Gal kas turit nuorodą kur reikalavimai egzui yra? Kažkada buvo įdėta čia nuoruoda, bet man ji netasidarė  doh.gif  Man reiktų sužinot ko reikalaujama (man tik mocui reikia  blush2.gif )

Ir laikykitės , kas bandysit šturmuot ryt, mes su jumis  4u.gif  4u.gif

netingėkit pirmą žinutę perskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 04 21, 16:57)
mergaites, laikykit...
prasidejo man kazkokia paranoja, siandien vaziavau paskutini karta - mieste viskas gerai, nu bet aikstele kaip prakeikta  blink.gif
o man ryt egzaminas  scare.gif

Metali lauksim gerų žinių iš tavęs. 4u.gif Sėkmės.
Atsakyti