Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 21, 18:28)
Maniškis tai nieko man visai nesakė  aggressive.gif gal ir vairuot būtų neišmokęs, jei bučiau nesakius nei žodžio  gun_rifle.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Kad jau per vėlu, jau nebebendrauju su instruktoriais  doh.gif  eisiu antrą kartą laimės bandyt ketvirtadienį  lotuliukas.gif

Man instruktorius sake del siu klausimu isvis nesukti galvos, nes neatsakymas i juos nezymimas kaip klaida, net ir nekritine 4u.gif

O del liniju, tai man irgi sake, kad galiu, iskyrus T forma, noredama pasitaisyti masina, viena karta kirsti linija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 22 balandžio 2008 - 09:14
QUOTE(insi @ 2008 04 21, 21:24)
netingėkit pirmą žinutę perskaityt mirksiukas.gif

Nu tai aišku, parašiau, paskui radau blush2.gif Sorry, pagavau žioply doh.gif

Vakar bandžiau važiuot jau aukštelėj ax.gif Nu nežinau nežinau g.gif Kaži per 10 važiavimų tikrai galima išmokt visko ko reikia???? Nu bet bandysiu cool.gif
Atsakyti
as snd papildoma vairavima turejau po puses metu
ir su svetimu instruktorium
na labai jau jis manes nenurase
sake per daug siku i kelnes ir del to nesusikaupiu kas ir trukdo,sake vairuoju gerai tik zuikius reikia is manes isvaryti
valio-nesu tokia beviltiska ax.gif
Atsakyti
Visoms,kurios šiandien laiko- DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS 4u.gif O aš jau šiandien pagaliau pasiėmiau tą išsvajotą kortelę clap.gif clap.gif clap.gif ,bet jau nuotrauka ,tai doh.gif ,bet dzin,svarbu,jau vargai baigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 04 22, 11:56)
Visoms,kurios šiandien laiko- DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS 4u.gif  O aš jau šiandien pagaliau pasiėmiau tą išsvajotą kortelę clap.gif  clap.gif  clap.gif ,bet jau nuotrauka ,tai  doh.gif ,bet dzin,svarbu,jau vargai baigti biggrin.gif

kada man tavo bedos del nuotraukos irnesakyk.gif
4u.gif
Atsakyti
labas smile.gif
a ciu uz linkejimus, gaila, bet jie man nepadejo..
gavau golfa, kurio net macius is vidaus nebuvau, nes mokiausi su astra, ir pati bjauriausia egzaminuotoja.. ir aikstelej nepastaciau soniniu verysad.gif fool.gif
nors siaip sitas reikalas man visada sunkiausias buvo..
uzsiregistravau jau kitam kartui, bet tik po menesio gavau vieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 04 22, 11:32)
labas smile.gif
gavau golfa, kurio net macius is vidaus nebuvau, nes mokiausi su astra, ir pati bjauriausia egzaminuotoja.. ir aikstelej nepastaciau soniniu  verysad.gif  fool.gif
uzsiregistravau jau kitam kartui, bet tik po menesio gavau vieta  doh.gif

ooch, užjaučiu. 4u.gif nekas gauti bjaurų egzaminuotoją, man ir buvo tooks atitekęs, tai mačiau kaip pralinksmėjo, kai mieste suklydau unsure.gif

o šiaip dėl vietų tai žiauru, šeštadieniai visi užimti į priekį, paprastom dienom irgi tik po dviejų - trijų savaičių, o liepa oi kaip artėja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 04 22, 11:00)
kada man tavo bedos del nuotraukos  irnesakyk.gif
4u.gif

aha, man irgi, kad tik tokia bėda bebūtų likus....... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
o man snd instruktorius pasake kad tos liepos nebijoti
bet tikrai
juk egzu nereiks laikyti,papild mokymai bus,sako tebus paskaitoma paskaita kad vaikuciai taip ir taip daryti negalima ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(metali @ 2008 04 22, 12:32)
labas smile.gif
gavau golfa, kurio net macius is vidaus nebuvau, nes mokiausi su astra, ir pati bjauriausia egzaminuotoja.. ir aikstelej nepastaciau soniniu  verysad.gif  fool.gif
uzsiregistravau jau kitam kartui, bet tik po menesio gavau vieta  doh.gif

Uzuojauta... Manau prisijungsiu ar irgi prie taves poryt unsure.gif jau antra karta...

Nes po egzo laikymo pries 1,5 savaite tik siandien vel su instruktorium vaziavau blink.gif aikstelej su tevu masina NEI KARTO neivaziavau, nors gal valanda daviausi doh.gif po neislaikymo pasitikejimas dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciux @ 2008 04 22, 14:52)
Uzuojauta... Manau prisijungsiu ar irgi prie taves poryt  unsure.gif jau antra karta...

Nes po egzo laikymo pries 1,5 savaite tik siandien vel su instruktorium vaziavau  blink.gif  aikstelej su tevu masina NEI KARTO neivaziavau, nors gal valanda daviausi  doh.gif  po neislaikymo pasitikejimas dingo  verysad.gif

aukstyn nosi
man po neislaikymu visai noras i auto ziureti dingo
ejau snd papildomai ir per prievarta,tiksliau net mb nuveze nes ruosiausi neiti lotuliukas.gif
ir instruktorius biskiuka pasitikejimo ipute
taip kad tikrai reikia is saves spausti pasitikejima,niekas kitas to nepadarys mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
auksciau nosis, mergaites! gi ne isaip ismetet tiek pinigu, kad paskui nebeziureti net i auto!
as grizau, visa nusiverkus, atsisedau prie kompo, paziurejau i savo svajoniu masina.. noriu noriu noriu!!!! pamasciau, kad uz menesio keliames i vienkiemi gyventi, ir iki darbo apie 30km, o mano ir vyros darbas ne vienu metu..
vadinasi REIKIA islaikyti. ir jokiu cia nepasitikejimu!
4u.gif
Atsakyti
Islaikiau teorija thumbup.gif tuo ir baiges sioks toks lengvumas cool.gif geguzes 9 d. jamam vairavima cool.gif jezus jau dabar baisu ax.gif
Atsakyti