Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Kotita @ 2008 04 22, 18:15)
Islaikiau teorija  thumbup.gif  tuo ir baiges sioks toks lengvumas  cool.gif  geguzes 9 d. jamam vairavima  cool.gif  jezus jau dabar baisu  ax.gif

sveikinu smile.gif puse kelio iveikei jau 4u.gif
Atsakyti
Islaikiau teorija  thumbup.gif  tuo ir baiges sioks toks lengvumas  cool.gif  geguzes 9 d. jamam vairavima  cool.gif  jezus jau dabar baisu  ax.gif

Didžiausi sveikinimai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

saunuole
o iki 9 turi laiko pasipraktikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Su instruktorium net nesimokaiu aikstelej vazinet, sako su saviskiu pasimokysi, mokomes geriau mieste smile.gif bijau kad primirsiu vistiek visokias subtilybes g.gif
Atsakyti
Kotita, malačius 4u.gif
Atsakyti
jungiuosi prie tu kurioms iki pilnos laimes betrukta issilaikyt vairavima regitroj biggrin.gif

as uzsiregistravau geguzes 10 tai iki tol dar reikia ismokt vaziuot doh.gif planuoju vyra tempt i aikstele pasitreniruot, tik vat kokia aikstele tikrai musu neisgintu? blush2.gif
QUOTE(opium @ 2008 04 18, 18:37)

Plytinės g., matyti nuoroda su gatvės pavadinimu. svarbiausia neįsibėgėti ir nepralėkti to posūkio.

esu ir as girdejus kad uz sauletekio yra aikstele bet kur tiksliau g.gif vaziuojant Plytines gatve nuo sauletekio i kuria puse zvalgytis ir kas per nuoroda ten nuo gatves? unsure.gif Ar tikrai rastume pirma kart vaziuodami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2008 04 23, 14:57)
esu ir as girdejus kad uz sauletekio yra aikstele bet kur tiksliau g.gif vaziuojant Plytines gatve nuo sauletekio i kuria puse zvalgytis ir kas per nuoroda ten nuo gatves? unsure.gif Ar tikrai rastume pirma kart vaziuodami? g.gif

Uz troleibusu ziedo dar pan 300 m. pavaziavus desineje puseje. Turetumete pamatyti, nes stovi eile namu, tada aikstele prie pat galves (truputi uz krumu pasislepus) ir vel toliau namai. Pries pat pirma pereja uz ziedo reikia pasukt i desine, kad ivaziuotum.
Tik va beda, kad aikstelej tik savaitgaliais leidzia, vakarais jau nebeivaziuosi... O savaitgali ten tiek masinu... doh.gif ir 10 lt valandai.
Atsakyti
merginos...
o tiesa kad nebera aiksteleje isibegejimo per egza?....
as cia tokius pletkus perskaiciau vienam forume ir dabar nzn tikekt ar ne?.....
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 23, 16:04)
merginos...

Vilniuj tai tikrai nera, o Kaune tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 23, 16:04)
merginos...

Na ,aš kai laikiau prieš nepilną savaitę Kaune,tai buvo ax.gif
Atsakyti
ot blyn kokia nelygybe su vln ir kns...
vadinasi tiesa kad nera,tik is tos tiesos man nieko gero kaune smile.gif
(nera ten nieko sunkaus bet instruktoriaus aiskinimas ir egzaminatoriaus reikalavimas skyresi tame isibegejime)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 23 balandžio 2008 - 15:27
QUOTE(comep @ 2008 04 23, 16:27)
ot blyn kokia nelygybe su vln ir kns...
vadinasi tiesa kad nera,tik is tos tiesos man nieko gero kaune smile.gif
(nera ten nieko sunkaus bet instruktoriaus aiskinimas ir egzaminatoriaus reikalavimas skyresi tame isibegejime)

Na,skiriasi...bet Kaune tai gana ilgas kelias įsibegėjimui,aš mokiausi trumpesniam atstume smile.gif
Atsakyti